Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sama ne, s manzelem a detickama.ale manzel cumi do pc, takze vlastne skoro sama…
@Lejlinka88 píše:
Sama ne, s manzelem a detickama.ale manzel cumi do pc, takze vlastne skoro sama…
Muži a PC
.
Když jsem byla s exmanželem, tak jsem byla taky vlastně pořád sama.
děti už spí? Moje děti jsou u ex.
Já jsem s manželem a synem ale hrajou si takže můžu být ještě na emiminu
nejdeš nikam ven? nebo to prospíš?
Jelikož jsme dnes slavili dceřiny narozeniny již od půl 3 odpoledne, tak jsem ráda, že už vedle mě pomalu usíná.
@Doe_Jane Já nikam sama nechodím. Z Prahy bych se už nedostala domů, vlaky už nejezdí a auto nemám. Mně to stejně nebaví
.
Spát nejdu, budu tady jako každý rok. Však se určitě někdo přidá
.
Taky jsem na emimi, děti a chlap nemocní, tak je tu klid a pohoda.
Ja jsem taky doma s rodici a jsem na pc a divam se na televizi lepsi jak nekde poslouchat keci ozralych
@Marcelka146 Měla jsem kámošku, měla narozky taky teď někdy. Ale už nevím, jestli je má včera nebo dneska
.
Jsme u sestry. Odpoledne jsme byli na sushi. V 18h jsem na 30min usnula. Ted spim podruhe - maly, ze si s nim mam jit lehnout…
Celkove vecer probiha tak, ze sledujeme Cimrmana a sem tam tupem do mobilu… Takova klidna klasika.
Myslim, ze se i tesime, az si o pulnoci pripijem a pujdeme spat ![]()
My jsme udali děti babičce a jsme s manželem pěkně sami doma v pelíšku
poslední noci u nás byli hrozný takže jsme rádi že jsme doma v klidu ![]()
Já už jsem u rodičů byla. Na večeři
. Tak jsme trochu zavzpomínali… už je to dlouho, co jsme si takhle pokecali. Naši popili. Já ne, jsem abstinent
. Asi i proto nerada někam chodím.
Za rok tu budu mít děti, tak to bude veselejší.
Uplne sama ne, mam tu tri decka, manzela, kocoura, psa.
Navecer jsme byli na ohnostroj, ted se divame na Krause, decka chvilku s nama, chvilku prebihaji do pokoje na dvd hleda se Dory.
Ale jakoze nikam krom na ohnostroj nejdeme. Nechceme nechavat samotne ty nase zvirata.
Já jsem taky sama doma. Děti jsou u babičky a já hlídám psa, kterej se strašně bojí petard. V televizi ani nic pořádnýho nedávaj, akorát přepínám programy, to je strašný.
Ahoj, je tu někdo, kdo taky zůstal na Silvestra sám doma?