Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobea moje dite je v seste tride a jeste nikdy nebyl se skolou na skoke v prirode ani na lyzaku, malej selnted do skoly tak uvidime… skolu v prirode pani ucitelka domluvila, ale pri vybirani zalohy narazila, ze polovina rodicu ikdyz o to stali nezaplatila
Tak jsem si přepla televizi na Primu, je tam záznam koncertu Český mejdan s Impulsem. Chtěla jsm na něj jet, ale neměla jsem s kým, tak jsem ráda, že se na to můžu kouknout alespoň teď.
@Kobea píše:
@Lili @terinka4444 Nedávno jsem četla dotaz,jaký je rozdíl mezi teroristou a ženou s PMS. Prý s teroristou se dá vyjednávat.
Já s PMS problém žádný nemám. Dokážu být protivná bez ohledu na cyklus.
@Kobea u nás jezdí i páťáci, a na školandu jezdí od druhé třídy, letos jedou na školandu první týden v březnu taky na hory, takže budou taky lyžovat. A příští rok klasický lyžák.
@terinka4444 uz mi to vadi je mi 40 a tohle mit do prechodu fakt nechci jedine co je antikoncepce u ktere se nevi jestli pomuze ale ja ji nechci jist
@Lili píše:
@terinka4444 uz mi to vadi je mi 40 a tohle mit do prechodu fakt nechci jedine co je antikoncepce u ktere se nevi jestli pomuze ale ja ji nechci jist
to chápu, jo, antikoncepce by pomohla, taky jí nechci, já mám zase bolesti první dva dny menstruace na brufen, od druhého porodu. Taky je mi 40, už tedy 41…holt už s brufenem doklepu do přechodu ![]()
@PetraJ píše:
Tak jsem si přepla televizi na Primu, je tam záznam koncertu Český mejdan s Impulsem. Chtěla jsm na něj jet, ale neměla jsem s kým, tak jsem ráda, že se na to můžu kouknout alespoň teď.
já koukám na Tvoje tvář má známý hlas, mám ten pořad ráda
@terinka4444
jeeee hele me je taky vlastne 41 si asi nemuzu zvyknout a nez si zvyknu bude mi 42 ![]()
@Lili @terinka4444 U nás jezdí děti různě. Jsou na velké škole (v Praze), takže v ročníku je pět tříd dětí. Někdo jede a někdo ne.
Zpravidla je snaha naplnit autobus. Takže se domlouvají dvě nebo tří třídy. Problém je v tom, že moje děti mají super partu ve třídě a nechtějí jezdit s těmi ostatními.
Paní učitelka je mladá (okolo 30 let), takže je odvážná a bere je. Letos jí mají naposled, od šesté budou mít někoho jiného. Tuhle mají od třetí třídy.
@Lili píše:
@terinka4444jeeee hele me je taky vlastne 41 si asi nemuzu zvyknout a nez si zvyknu bude mi 42
@Kobea to je super, taky mame mladou snazinse ale kdyz rodice neposlou ani zalohu tak se jinclovk nemuze divit ze uz se neangazuje ![]()