Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lili píše:
@terinka4444![]()
![]()
no jo co nadelame hele dneska zrovna rikali v jednom filmu tak nejaky 25 lety kluk balil 40 a ona mu rika ze by mohla byt jeho mama a on ze cetl v casaku ze zenska je ve 40 na vrcholu v sexu a chlap v 25 no tak co nadelame
ty jo, no tak to ještě že není můj manžel už na vrcholu, to bych asi chcípla, kdyby byl na vrcholu. Pán Bůh se mnou a zlé pryč ![]()
@merlose píše:
Vezměte mě mezi sebe, ikdyž mi není 40?
Jo, tady není nikdo dyzkrymynovaný
.
@terinka4444 píše:
tričko a botičkyjá najela na šetřící program, v půlce roku má vyjet nový objektiv, bude podle odhadů stát kolem 35000 a já ho prostě musím mít, hned jak bude k dostání. Nevím, jestli to manžel bude chtít pochopit
tak jsem začala včera, co jsem se o něm dozvěděla, šetřit
to si radši koupím ty botičky
![]()
@Kobea píše:
Jo, tady není nikdo dyzkrymynovaný.
to je super ![]()
@Lili píše:
@padesátikoruna jo kdyby me nebolela zada ovulace menstruace a pms![]()
a koleno
mě loni, pardon letos ještě, sejmul na sjezdovce snowbordista, vyletěl z vedlejší jak blázen, já ještě stihla odhodit dceru, ale mě sejmul. A normálně, jak je špatné počasí, tak mě to koleno zlobí, jsem jak důchodce, co má revma, ne? ![]()
@padesátikoruna píše:
Náhodou čtyřicítka je ten nejlepší věk, nikdy jsem se necítila líp
Já bych se nejraději zastavila tak v 35. To je tak akorát,vrásky ještě takový jemný… Bohužel,už pár let mám po. ![]()
@Kobea píše:
Jo, tady není nikdo dyzkrymynovaný.
Mně teda nic není. Akorát mi občas vynechává paměť a taky někdy blbnu
.
Počítám, že až se mě děti budou chtít zbavit, tak mě budou muset oddělat
.
@padesátikoruna tonti pekne dekuji pekny udel nikdy jsem nic necitila a ted citim cely cyklus a jeste se mi na stare kolena dela akne pane boze