Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janiiska píše:
Mám otázku: vy které jste samy doma. Pripijete si o půlnoci samy nebo pockate do zítra na manžela přítele rodinu?
Já si připiju sama. Kdybych měla čekat, až někdo přijde, tak je ze mě mumie. Děti se mi vrátí až v úterý večer. ![]()
@Kobea a za jak dlouho jsi si nekoho nasla?? Ja mam taky 11 lete a to teda jeste fakt nespi ani nevypada ospale
@Kobea děkuji za odpoved
tak si taky to šampaňské otevřu a připiju si ![]()
@Janiiska píše:
Mám otázku: vy které jste samy doma. Pripijete si o půlnoci samy nebo pockate do zítra na manžela přítele rodinu?
Připiju si sama se sebou.
A popřeju taky sama sobě.
Příspěvek upraven 31.12.16 v 23:44
@Kobea nemas naladu na dedky nebo uz domu nikoho nechces? - a tvuj ex nekoho ma?
Blíží se půlnoc, chlap byl v osm jako dělo
od půl šesté co jsem odjela s dcerou na ohňostroj k nám do vsi, ani snami nejel dceru to mrzelo, nase taky, místo toho si pozval souseda s kterým se opil, prijeli jsme tak do mě rypal, ze mám jít do prdele,(né před dcerkou),tak jsem mlčela, pak usnul.ted se asi před hodinou probral a pije už sampus. mě je do breku.vsem pěkného silvestra. prosim anonymně.
Tak holky, děkuji za milou společnost. Všem Vám i Vašim rodinám vše nej nej nej do toho nového roku, ať se Vám vyplní všechna Vaše přání, ať jste všichni zdraví, šťastní a spokojení ![]()
jdu připravit děti na půlnoc ![]()
@terinka4444 vse nej nej nej nej za 30 minut te tady cekame ![]()
Rozvedená jsem 8 let, dětem je 11 let a volat jim nebudu. Je dost možné, že už spí.
Zítra jim napíšu.