Silvestr 2016/2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
1.1.17 16:35

Tak já měla pěkný zakončení silvestrovský noci. :-) Šla jsem spát nějak před jednou, vzala jsem si psa do postele, není na to zvyklej tam se mnou být, ale nakonec si dal říct a lehl si. Když jsme usínali, tak se ozvala z bytu šílená rána a mě bylo jasný, že spadla polička v koupelně. Je to taková drátěná, jak se přidělává na ty přícucky. Už jsem ji kdysi měla v sprcháči, ale pak spadla a taky to byl šílenej rámus. No a teď jsem ji nalepila znovu a dala jsem tam holek elektrický kartáčky, co dostaly pod stromek. No a polička spadla a smetla hromadu věcí ze skříňky, která byla pod poličkou. To by nebylo nic tak strašnýho, kdyby se mi nerozbil lak na nehty, kterej samozřejmě zaprasil všechno okolo. Takže jsem ještě ve čtvrt na dvě ráno drbala koupelnu odlakovačem. :-)
Dneska jsem byla jenom u mámy na obědě a vzala si holky domů. A za chvíli jedem na ohňostroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
1.1.17 16:49

Ja hlasim ze uz jsem vylezla z postele zjistila ze denaji zitra jeste volno a mam dilema jestli zustat doma??? Jjooo tu policku mam taky doma a pada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
1.1.17 17:40

@PetraJ Takže jsi chtěla psa uchránit kraválu z ohňostroje a vynahradila jsi mu to pádem poličky, jo? :mrgreen:
Ten lak by mě taky štval. :cert: Hlavně ta práce s tím čištěním. :roll:

• Citovat
  • Upravit
9006
1.1.17 17:57

Holky co rikate mam zitra zustat doma nebo ne?? :D :D :oops: :oops: a uz vim co trochu zabira na tu bolestivou ovulaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39682
1.1.17 19:52

@Lili
Co zabira? Milovani, vid? ;)

Ja mam ode dneska zas dva dny nocni. Zmrzne mi zadel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
1.1.17 20:19

@Žirafa 69 no to zabira ale jen na hodinu :mrgreen: ale piju kotvicnik a rekla bych ze je to lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
1.1.17 20:23
@Kobea píše:
@PetraJ Takže jsi chtěla psa uchránit kraválu z ohňostroje a vynahradila jsi mu to pádem poličky, jo? :mrgreen:
Ten lak by mě taky štval. :cert: Hlavně ta práce s tím čištěním. :roll:

No, asi tak. :lol: Jsme se lekli oba.
Ale nechápu, proč ta debilní polička padá jenom v noci. Tenkrát, když spadla do toho sprcháče, tak mě to v noci vzbudilo. Je kovová, takže to byla rána jako kráva. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
1.1.17 20:41

Ahoj holky, tak dcera se mi vzbudila za minutu půlnoc, že potřebuje čůůůůrat. Při utírání začaly bouchat rachejtle, lekla se, zavřela oči a šla spát. Vůbec ji to netankovalo :mrgreen: Včera jsme teda oslavili její narozky a dneska jsme zas chlastali na 4. narozkách syna rodinné známé a večer jsme byli na ohňostroji ve 30 km vzdáleném městě. Samozřejmě se po cestě vyspala a teď tu ještě čučí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
1.1.17 20:42

A jinač suché prádlo jsem sesbírala před chvílí, takže čekám, co pěkného mi nový rok přinese :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
1.1.17 22:30
@PetraJ píše:
No, asi tak. :lol: Jsme se lekli oba.
Ale nechápu, proč ta debilní polička padá jenom v noci. Tenkrát, když spadla do toho sprcháče, tak mě to v noci vzbudilo. Je kovová, takže to byla rána jako kráva. :lol:

Protože je zlomyslná a chce Tě vylekat. Kdyby spadla v době, kdy jsi v práci, tak by z toho nic neměla. A psa by mohl trefit šlak :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Kobea
1.1.17 22:32
@Marcelka146 píše:
Ahoj holky, tak dcera se mi vzbudila za minutu půlnoc, že potřebuje čůůůůrat. Při utírání začaly bouchat rachejtle, lekla se, zavřela oči a šla spát. Vůbec ji to netankovalo :mrgreen: Včera jsme teda oslavili její narozky a dneska jsme zas chlastali na 4. narozkách syna rodinné známé a večer jsme byli na ohňostroji ve 30 km vzdáleném městě. Samozřejmě se po cestě vyspala a teď tu ještě čučí :zed:

My jsme taky vždycky kalili dlouho (jako několik dní). Moje promoce jsme slavili od pátku do neděle, kulaté a půlkulaté narozeniny všech taky. Kalili jsme, i když nebyl žádný konkrétní důvod. Ráda vzpomínám na doby, kdy se u nás sešli sousedi a kecalo se a pilo (my s bráchou teda ne, my jsme abstinenti). I tak jsme se dobře bavili.

• Citovat
  • Upravit
Kobea
1.1.17 22:33

@Žirafa 69 Co děláš, jestli to není tajné?

• Citovat
  • Upravit
16548
1.1.17 22:38
@Marcelka146 píše:
A jinač suché prádlo jsem sesbírala před chvílí, takže čekám, co pěkného mi nový rok přinese :mrgreen:

Já pověrčivá nejsem, ale i tak jsem prádlo zlikvidovala už včera. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
1.1.17 22:42

Kdyby jste mi včera o tom prádle neřekly, tak o tom ani nevím. Teď mě to bude pronásledovat. Pokud se ve zdraví dožiju příštího roku, tak se polepším a prádlo věšet teda nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
1.1.17 22:44
@Marcelka146 píše:
Kdyby jste mi včera o tom prádle neřekly, tak o tom ani nevím. Teď mě to bude pronásledovat. Pokud se ve zdraví dožiju příštího roku, tak se polepším a prádlo věšet teda nebudu.

to nás mrzí. Určitě mluvím i za ostatní. :lol: :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová