Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja mela byt u tety jeste s mamou a pritelem, ale byli jsme bruslit 3h a jsme mrtvi. tak jsme jeli domu a budem koukat na underworlda a pujdem chrnet. udelali jsme par chlebicku, mame nality vino a veget. nejakej Silvestr me nebere.uz to mam za sebou. ![]()
Jsem těhotná a nasrata že to bouchá všude okolo už od 18 hodin. Máme psa, ktery se boji. Bolí mě hlava a chci jít spát. Chjo.
@merlose píše:
podle toho, jak to prožívá, už je hodně nepřátel po smrti.
Střílečky jsou něco, co jsem nikdy nepochopila
.
Ex měl kdysi hru, střílely se tam slepice. To bylo docela vtipné. Pamatuju si, že nejlepší byl ten zvuk, když se trefila ta slepice.
@terinka4444 píše:
na Nový rok( schválně velké N) prý nemá viset prádlo
Nejsem křesťanka, tak nějaké prádlo neřeším. Vím, že se to říká, ale nevím, co to je za pověru nebo „zvyk“. Navíc pověsím si to doma, nikdo to neuvidí, tak nikoho nebudu pohoršovat.
@Susan23 Tady už to taky bouchá. Už asi dva dny
.
Sousedi budou bouchat taky. Tak se budu dívat z okna. Aspoň nebudu muset ven na mráz. Není tu zrovna teplo.
@terinka4444 píše:
na Nový rok( schválně velké N) prý nemá viset prádlo
Jsem to akorat chtela napsat.
@terinka4444 píše:
my taky, moje dcerka je 26.12. včera měla oslavu s kamarádkama. Taky pět let. Rostou, co?
Moje sice roste pomalu, ale letí to. Když si představím, že „nedávno“ šla poprvé do školky a za rok a půl půjde do školy ![]()
@Marcelka146 píše:
Nejsem křesťanka, tak nějaké prádlo neřeším. Vím, že se to říká, ale nevím, co to je za pověru nebo „zvyk“. Navíc pověsím si to doma, nikdo to neuvidí, tak nikoho nebudu pohoršovat.
prý to nosí nemoc, říkává moje maminka, takže já nevěším ![]()
@Marcelka146 píše:
Prý aby Ti neuteklo štěstí. Já jsem prádlo dneska vyžehlila a uklidila. ![]()
Přece nebudu tahat kočku za ocas, že? ![]()
Ja jsem taky sama doma, teda s kockou
V televizi samy debilotiny, ovsem jako celej rok. Už jsem otravena a protivná sama sobe, nejvyšší cas si jít lehnout…
@Kobea píše:
Střílečky jsou něco, co jsem nikdy nepochopila.Ex měl kdysi hru, střílely se tam slepice. To bylo docela vtipné. Pamatuju si, že nejlepší byl ten zvuk, když se trefila ta slepice.
Mě neberou žádné hry. Jeho moc taky ne, ale občas má „záchvat“ ![]()
@Kobea píše:
Střílečky jsou něco, co jsem nikdy nepochopila.Ex měl kdysi hru, střílely se tam slepice. To bylo docela vtipné. Pamatuju si, že nejlepší byl ten zvuk, když se trefila ta slepice.
Tak to jsem „pařila“ zamlada taky
![]()
@Marcelka146 píše:
Moje sice roste pomalu, ale letí to. Když si představím, že „nedávno“ šla poprvé do školky a za rok a půl půjde do školy
a to moje ještě roste rychle, má 119cm, nosí 128, 122 je jí malá. No ale ještě máme klid, představ si příští rok touhle dobou jo, to budou mít 14 dnů do zápisu do školy, to je hrozný.
@terinka4444 @Kobea
holky, tak se domluvte
štěstí v čudu nebo nemoc? Néé, já na pověry nedám. Co se má stát, to se stane a nějaký prádlo na to vliv nemá.
@PetraJ Já jsem tu taky sama. Jsem zvědavá, kdy děti půjdou dneska spát. Táta je vždycky uloží brzy, aby měl klid.