Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobea píše:
@Marcelka146 Měla jsem kámošku, měla narozky taky teď někdy. Ale už nevím, jestli je má včera nebo dneska.
Dcera je měla včera, ale slavili jsme dnes ![]()
@PetraJ Ahoj, jsem doufala, že Tě nebudu muset někde lovit.
Já mám puštěnou Novu, ale moc to neposlouchám. A kocouři mi zdrhli. Ale doma mám teplo a chlebíčky
.
@Marcelka146 píše:
Dcera je měla včera, ale slavili jsme dnes
Tak všechno nejlepší
. Čtyři a půl roku jsou mojí neteři. Vídáme ji každý druhý víkend. Je to roztomilá malá slečna.
Kdyby sama, byla by to asi lepší varianta
Mám tady tunu kamarádů dětí a já doufám, že mi do půlnoci neudělají z baráku kůlničku na dříví, pak jim budeme dělat velký ohňostroj a pak doufám, že mi nepoblindí barák, když na ně koukám, jak tláskají páté přes deváté. Jedno dítě právě přiběhlo, drží v ruce kinder čokoládku a v druhé mrkev…jestli vydržíme do rána bez blití, bude to úspěšný Silvestr.
Příspěvek upraven 31.12.16 v 21:08
@Kobea jj,spi.oni jsou jeste prcci, jednomu jsou 3,druhemu bude za tyden rok.tak to jsi uplne sama jo?
Tak už jsem dceru odnesla spící do pokojíčku. Vytáhla prádlo s pračky, tak ještě výhledově pověsit. Nádobí po párty umyto a už jen ležinku TV. Dám zatím taky Novu ![]()
@Kobea píše:
Kolik už jich dostal?
podle toho, jak to prožívá, už je hodně nepřátel po smrti. ![]()
@Kobea píše:
@PetraJ Ahoj, jsem doufala, že Tě nebudu muset někde lovit.
Já mám puštěnou Novu, ale moc to neposlouchám. A kocouři mi zdrhli. Ale doma mám teplo a chlebíčky.
Prosím tě, já tady sedím skoro celej den.
Taky co jinýho. Děti pryč a pes se tak bojí, že ani na procházku s ním teď několik dní nechodím. Jenom před barák vyčůrat a domů.
@Lejlinka88 Jo, sama. Už jsem si tak nějak zvykla
.
Dětem je 11 let, loni jsme kalili i s jejich bratrancem. Ještě v půl druhé nespali, já už jsem u počítače usínala.
@Marcelka146 píše:
Tak už jsem dceru odnesla spící do pokojíčku. Vytáhla prádlo s pračky, tak ještě výhledově pověsit. Nádobí po párty umyto a už jen ležinku TV. Dám zatím taky Novu
na Nový rok( schválně velké N) prý nemá viset prádlo
@Marcelka146 píše:
@Kobea
My slavili 5 let
my taky, moje dcerka je 26.12. včera měla oslavu s kamarádkama. Taky pět let. Rostou, co?