Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj táta rád sestavoval modely dopravních prostředků, letadla, lodě. Nebo rád hrál šachy, neměl s kým, tak jsme mu koupili šachy elektronické a hrál sám. Něco takového je ale dnes určitě online na pc.
Ale nevím, pokud nějaký zájem a koníček táta dosud neměl, jestli bys to v něm nějakým dárkem probudila.
No když si představím mého taťku, také rád kouká na televizi, dřív jezdil denně do práce na kole, a tak různé uklízí kolem baráku a na zahradě - a má rád pivo, tak pochybuji, že by mu jakýkoli dárek vnukl touhu po novém koníčku - teda před pár roky jsem dala dceři auto na ovládání, co jezdí i v přírodě a to ho kupodivu bavilo víc než ji, ale auto se hodně brzy pokazilo - ovládání bylo z plastu, ulomila se páčka a bylo hotovo
Nového koníčka už těžko. Žije sám, nebo s maminkou? Zvážila bych, ale opravdu DŮKLADNĚ zvážila, drobné domácí zvířátko, kotě, papouška, rybky, fretku…S výbavou, pelíšek, klec, krmení, stelivo.
Rotoped pro seniory, je pohodlný.
Wellness pobyt s masáží. Předplatné na fyzioterapii.
Nesbíral někdy něco, známky? Já mám připraveno, ale teda pro vnuka, až povyroste, album a různé známky, které poslední dva roky vydávala a nadál bude vydávat Česká Pošta k různým příležitostem. Až bude větší, tak za čtyři pět let. Buď ho to chytne, nebo to prodá a koupí si co ho bude bavit ![]()
Žije ještě s mamkou, ta je akční, cestuje a pořád někam chodí ale jemu se nikam už nechce, max tak k doktorovi a na pivo🤦♀️ zvířátko určitě ne, pejsek jim nedávno umřel a nesl to snad nejhůř ze všech.. ale to sbírání něčeho nebo sestavování zní dobře:)
Moc všem dekuji 🙏
Děda vyšíval obrazy. Takže se neomezujte s nápady. Nikdy nevíte, co ho chytne.
Takže různé kreativní a rukodělné věci, foťák, dron, RC modely, vláčky,…
Pro radost bych mu asi poridila nejaky vyber piv. Zmineny dron mi prijde taky dobry napad, treba takovy s fotakem a kamerou, poznavat okoli z novy perspektivy by ho mohlo zaujmout.
Nebavilo by ho třeba pátrat po předcích - sestavovat rodokmen vašeho rodu? Ve spoustě měst bývají různé spolky geneaologů, kteří se (ne)pravidelně scházejí. Takže třeba vybrat knihu na tuto tématiku a „vstupenku“ na nějaké takové setkání.
Ahoj,
Na Vánoce opět bojuju s tím co dat tátovi. Abych upřesnila jeho osobnost, tak je mu skoro 60, má rád pivo, cigarety, technologii a často kouká na televizi.
Taky měl úraz nohy, takže na velké namáhání jako turistika a běh už není, dřív rad jezdil na kole ale to už momentálně s bolesti nohy taky neni možné, pouze elektrokolo na které ale nemam penize.
Každý rok vymýšlím nějaké materialisticke darky ale vidím jak se doma nudí a chtěla bych mu dárkem vnuknout nějaký jakýkoliv koníček. Něco co ho proste chytne a nebude jen sedět doma a koukat na televizi.
Nenapadá vás prosím cokoliv?
Moc díky, jsem už zoufalá když vidím jak mu život ubíhá před očima 🙏