Manžel je proti mě

Anonymní
18.11.24 20:20

Manžel je proti mě

Manžel s dcerou (2,5) jel ke svým rodičům (nemáme se v lásce, bohužel manžel je mamanek trošku tak on si návštěvy vyžaduje..tentokrat jsem s nimi nejela) a když se po dvou hodinách vrátili tak dcera za mnou vůbec nechtěla jít a stále opakovala že ji nemám ráda a že mám jenom miminko (měsíc). Dceři přitom ji dávám veškerou pozornost, snažím se jí zapojovat do všeho, před tím problém nebyl tak nevím co si o tom myslet 😔 jestli jí někdo něco cpal do hlavičky nebo to přišlo samo? Co si myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Snorlaxik
18.11.24 20:23

Nehledej za vším problém. Prostě byla chvíli bez tebe a miminka a byla tam středem pozornosti. A je teda dost smutný, že ti vadí, že má tvůj manžel dobrý vztah se svými rodiči.

• Citovat
  • Upravit
874
18.11.24 20:25

Tohle bych teda jako prkotinu neviděla. Evidentně jí to někdo fakt natlačil do hlavy.
„Pojď sem chudáčku, maminka na tebe teď nemá čas, viď/nemá tě ráda… bla bla bla“ záleží na tom, proč se tchýně a zakladatelka nemají rády.
Promluvila bych s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
18.11.24 20:27

Je ještě malá, to děti dělají…
Nic proti tobě
Nehledej tam problém, buď ráda že sis mohla chvilku odpočnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21280
18.11.24 20:38
@Anonymní píše: Více

Co manzel na to? On je snad ten dospely, co tam s ni jel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2490
18.11.24 20:41

Jak přesně je manžel proti tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.24 20:48

Tohle dělala tchýně taky, cpala synovi do hlavy, že jsme si pořídili mimino, protože nám nestačí a nemáme ho rádi. Ale manžel byl a je na mé straně, takže ji umravnil. Teď se vidíme tak 4× za rok na 2 hodiny a stačí.
Ale u tebe jsem nepochopila, jak je manžel proti tobě.

• Citovat
  • Upravit
24230
18.11.24 20:48

Promluv si s manželem jestli se něco nestalo a s dcerou si promluv. Vysvětluji, že ji máš ráda pořád stejně. Třeba se dcerce jen stýskalo. Děti to řeknou pak všelijak. Můj syn dnes byl na mladšího naštvaný a chtěl ať ho hodím do kotla. Taky mě chtěl mít jen pro sebe. Bouchl mě a byl na mě naštvaný, že mu nemůžu dát všechnu pozornost. Za chvíli bylo zase dobře. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.24 20:49

@Snorlaxik nikdy jsem neřekla, že mi to vadí..jen bohužel mě a dceru párkrát vyměnil za maminku, když jsme ho potřebovali

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.24 20:52

@Vada v poslední době máme dost neshody takže cokoliv řeknu tak nesouhlasí, ze vším má problém a vždy měl radši mamku jak mě, cokoliv řekla tak bylo svaté a když jsem řekla něco já tak bylo špatně

• Citovat
  • Upravit
34473
18.11.24 20:58

Ty jsi trochu drama qeen, viď. Jasně, za dvě hodiny zpracovali dceru tak, že k tobě kvůli tchýni nechce a všichni jsou proti tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
18.11.24 21:05

Tak to asi tak hrozný nebylo, když sis s ním udělala další :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
18.11.24 21:11

To pro Tebe byla asi nejdůležitější indicie si s ním udělat 2 děti za sebou. Gratuluji.
Teď vážně, děti tohle dělají. Mohl jí něco někdo říci, ale taky nemusel. Příště jeď s nimi, ať to máš pod dohledem ;-) Ale myslím si, že takhle malé dítě jen tak nezmasíruješ za 2 hodiny, to je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
19.11.24 00:28

Děti jsou na světě, zpátky to nevrátíš. S takovým mužem, který se nedovede odpoutat od původní rodiny, je těžké pořízení. On a jeho rodiče by neměli mezi sebe vpustit žádný cizí element. Měli by žít ve třech a manželky, které jsou mezi nimi nešťastné, by měli mít šanci na klidnější vztah s někým jiným. Když uhodíš na manžela, bude se zastávat rodičů, přitom u dcery jistě celou dobu nebyl, když uhodíš na tchýni, budeš za magora, se kterým cloumají hormony. Nevím, zda bys to zvládla a dotáhla, ale až muž pojede příště, dej mu s sebou na návštěvu miminko. S odstříkaným nebo sušeným mlékem. S plenkami, oblečky. Až se tě zeptá, jestli ses nezbláznil a, tak mu pověz, že malá minule z návštěvy přijela smutná, říkala, že máš radši miminko a že tedy jdeš s malou do kina, do herny, nevím kam, a že si to odpoledne užijete spolu. A může se tvářit, jak chce. A oni můžou mluvit, o čem chtějí. Samozřejmě, když nebudeš doma, nebude udělaná večeře a i vypráno, jelikož se zastavíte určitě cestou v cukrárně, no to bude muset muž ještě večer zabrat, než děti uložíte a všechno uděláte. To všechno bys jistě stihla, kdyby byl mamánek chlap na svém místě a návštěvy s dcerkou u rodičů lépe zvládal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.24 05:55

Ja si presne vybavuju, jak mi babicka rikala, ze me mamka uz nema rada, ze ma miminko. Byly mi 4 roky. Taky mela s mamkou rozepre. A rikala mi, at zustanu u nich, ze oni me radi maji. A mamka si dodnes pamatuje co to se mnou tehdy udelalo, ze jsem tomu proste verila.
Tak jen tak, ze i babky muzou byt pekne mrsky…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová