Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Kamarádky rodiče spí vždy v hotelu, protože se prostě nevejdou. Sama jim kdysi řekla, ať přijedou, že jim najde nějaký penzion. Zas jsou celý den spolu, vůbec to neřeší. Záleží na vztahu. I jim tam je lépe.
Pokud nesmíte kvůli kočce zavřít dveře ani do koupelny, tak bych to taky nezvládla ![]()
Jinak by mi přišlo šoupání rodičů do hotelu zvláštní, ale záleží, jak to vnímáte vy, prostě se o tom nezávazně pobav s partnerem ![]()
Hotel, penzion.. Na tom se asi nedá nic moc jiného vymyslet. Na místě rodičů by mě ani nenapadlo, že budu spát u vás
A proč nejde ložnice zavřít kvůli kočce? Taky máme kočku a pokoje normálně zavíráme
A to by bylo jen prespani? Jedna noc, to bych se kousla, ale cokoliv vice ne, to bych s partnerem poresila ten hotel v blizkosti vas..
Proč nemůžete zavřít dveře? Tak kočka. prostě dva dny nepůjde do ložnice ![]()
Já bych jim to klidně navrhla. Taky takhle jezdíme k příbuzným a spíme jinde. Všichni jsou s tím OK. ![]()
A co dát spát rodiče do vaší ložnice a vy ty 2 nebo 3 noci přespíte v obýváku na gauči? ![]()
Nevidím natom zase nic tak špatnýho, my to máme podobný, jen trochu větší byt, ale stejné provedení. ![]()
Já si zase nedokážu vůbec představit, že by rodiče k nám jeli takovou dálku a já je pak poslala někam na hotel. ![]()
@ivašot. píše: Více
Já nezaviram ani koupelnu,,mají tam druhý zachudek
A proč jste šli do menšího, tu kočku máte místo dětí? Já myslím, že ty dvě noci 2× za rok zvládnete, ale klidně je šoupni do hotelu a řekni, že budou mít více pohodlí
@Černá Madonna píše: Více
Já už jsem ve věku těch rodičů a v teto situaci bych to dětem sama navrhla. Přes den být spolu a pak se v klidu a soukromî vyspat. Nepřišla bych si tím nijak odstrčená a ochuzená ![]()
Zdravím,
bydlíme nově v menším bytě (45m2).
Máme obývák spojení s kuchyní a malou ložnici.
Mají k nám jezdit partnerovo rodiče, cca 2× do roka na 2/3 noci, jsou zdaleka - 600km.
Předtím jsme měli byt asi o 10m větší a už tam to bylo jen tak tak.
Teď se to vše smrsklo a já si neumím představit, že tu budeme mít návštěvu přes noc.
Do toho máme kočku, takže si nemůžeme nikde zavřít dveře=žádné soukromí.
Jeho rodiče mám ráda, jen mi vadí ztráta soukromí, necítila bych se dobře.
Myslíte, že by bylo hloupé navrhnout ať přespí v hotelu? Klidně bych to i zaplatila, ale nechci aby to někdo z nich vzal negativně.
Také mám obavu aby to partner nevzal nějak špatně.
Co si o tom myslíte? Jsem z toho celá nesvá
Děkuji předem za odpovědi a přeji krásný den.
Prosím o anonym.
Příspěvek upraven 25.12.24 v 20:33