Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ahep píše: Více
Já taky svůj život počítám do dožití koček, pak už budu stará na cokoliv a bez toho si život neumím představit.
@liptom píše: Více
Já si to teda představit nedokážu…
Ale, asi bude taky hodně záležet na tom, jaký vztah mezi sebou všichni mají. Pokud je jen formální, tak to potom nemusí ani jezdit.
Protože, takoví příbuzní si pak můžou s úplným klidem vystačit jen s občasným telefonátem. ![]()
No, ale většinou bývá už takovým dobrým zvykem, s těmi blízkými, které máme opravdu rádi a těšíme se na ně… si večer v klidu a pohodě posedět, povykládat a dát si k tomu všemu samozřejmě i něco moc dobrého a to jak k jídlu, tak i k pití.
![]()
A nějaké přespání je, jak už jsem psala úplně bezproblémové. ![]()
Nikdy se mi ještě nestalo, že bych dojela na jakoukoliv plánovanou či neplánovanou návštěvu s přespávačkou a šla na hotel a to dokonce ani u cizích lidí. Natož v rodině. ![]()
Kdyby mě někdy můj syn odeslal večer někam na hotel, tak už mě u nich doma asi neuvidí…
Přišlo by mi to hoodně líto, že vlastní máma za nima dojede, ještě takový kus cesty a on mi nemá ani kde ustlat. ![]()
Já, kdybych měla spát na podlaze na dece, tak bych nikdy nenechala vlastní rodiče přenocovat někde v hotelu. Protože, to by mě musela hanba fackovat…
Ale, je pravda, že každý to máme asi jinak a já to nikomu neberu. ![]()
@Mar__tanka1983 píše: Více
Nepsala jsi někde, že budete malovat, že se stěhujete do většího?
@Kelsey1 píše: Více
Jj, budeme, za mesic. Synator dorusta do pubertalnich let a uz ten vetsi prostor brzy bude potřebovat, takze kdyz jsme dostali moznost jit do vetsiho za vyhodnych podminek, skočili jsme po tom.
Ale ted jeste bydlime v malém, a to nekolik let, takze kdyz se rozhlidnu v tomto byte, urcite bysme to tu ty ctyri dny za rok zvladli s rodiči v ložnici
bylo by mi blbý je vylifrovat na hotel, pokud by si o to nerekli sami.
@Černá Madonna přesně toho se bojím, že to takto budou brát.
Trpím dost i na migrény a když to přijde a máme návštěvu tak to také není úplně příjemné a člověk je rád, když má soukromí, když mu není dobře.
Celý den bychom jinak byli spolu.
Ach jo.
Je to svízelná situace.
@Černá Madonna píše: Více
Nevím, ale jako matka bych snad především já měla usoudit, že mladí mají malý prostor, a podle toho se zachovat.
@Mar__tanka1983 to je dobře, že jdete do většího
. Všichni potřebují soukromí. Ať se dobře bydlí.
@nikitice píše: Více
„…ale i tím, že budeme sami dva, tak nechci být doma kvůli zvířeti. Raději čas s manželem někde.“
@Anonymní píše: Více
Tak zdravotní indispozice, jsou určitě pochopitelné. To je víc než jasný…
Potom, bude asi nejlepší si o tom všem předem promluvit a domluvit se, jak to bude všechno probíhat nebo jestli je vůbec momentálně vhodný, aby teď jezdili. ![]()
Ale houbelec, proc svizelna situace, jde preci jen o navstevu rodicu a tak je k tomu se trebas i postavit, ne jako ke 3.svetove proboha!
Svizelnou situaci z obyc.rod navstevy delaji max. samotni zucastneni, vzdyt hotel nerovna se proboha koncenteak, ale velmi prijemne ubytko;
Uz vidim, jak po celem dnu, v tom miniprostoru, kdy si skacete po hlavach vzajemne, celi nateseni vecer usedate k vinku, pohosteni a rozprostre se srdecna zabava
- alespon dle nekterych fantazilek tady. A druhy a 3. vecer rovnez ![]()
@Cimada píše: Více
Já takovou situací neznám a beru to čistě jen podle svých zkušeností… ![]()
Ten byt si dokážu představit, protože to máme podle popisu zakladatelky asi stejné. Jen máme trochu větší plošnou rozlohu.
Jak jsem jí už radila, tak bych to viděla právě tahle, ale pokud má k tomu nějaké zdravotní znevýhodnění, tak je to jen na oboustranné domluvě…
Nebo, jak jsem už psala, takovou návštěvu raději odložit na vhodnější a příznivější dobu. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
kdyz to mas male a není, kde tak se to jinak resit nedá.
jedine bivakovat na zemi
@Venetia píše: Více
No a proč by ne? ![]()
Když se mají lidi rádi a jsou šťastní, že se zase můžou po určitý době vidět a upřímně se na sebe těší, tak všechno jde. ![]()
A to mi fakt nikdo nevymluví…
Ale, samozřejmě předpokládám, že by nebydleli zrovna v nějaké „psí boudě“. ![]()
Ale, i v takové garsonce se to dá…
Jenže, to není případ zakladatelky. Navíc jsou bezdětní, takže to je pro ně, dá se říct, celkem plus. ![]()
Spíš bych řekla, že problém bude zřejmě někde úplně jinde, než jen v malém bytě, který podle mě, na nějakých dvou nebo tří přespání, je zcela dostačující… ![]()
Když jedem za dcerou, tak taky spine v hotelu a ani jsem nikdy nepremyslela, ze by to bylo divné ![]()