Návštěvy v malém bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24717
9.11.24 12:13

Naši ke mně jezdili ještě do menšího bytu. Do hotelu jsem je fakt neposílala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33568
9.11.24 12:16
@Kfětoslava píše: Více
:P :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33568
9.11.24 12:29
@Afrikana píše: Více

Ale jasné, dřív i dnes se to tak dělá, pokud to vyhovuje, proč ne. My jsme měli nocležníky z ciziny I z rodiny i ve 2+1, pak ve velkém 3+1, to už bylo snazší, no a teď ve velkém domě se třemi koupelnami a třemi zachody s umyvadlem je to úplně v pohodě. Navíc, my jsme na vesnici a nejbližší slušné ubytování (nepocitam ubytovnu) je asi patnáct km autem. Jsme tak pohostinnost, že se odsud občas někomu nechce :zed: :mrgreen:
Ale o nas vůbec nejde.
Zakladatelka se ptala, zda je blbe to jak chce řešit její problém s malým bytem a hosty, že by ji vyhovovalo aby měli nocleh jinde. Aby se neurazili.
Tak mě by to vůbec neurazilo, naopak bych to uvítala, brala bych to jako projev ohleduplnosti I ke mně, nejen k hostitelum. Je fajn moct si dát ráno i večer sprchu jak chci, nekontrolovat se pořád, nečekat až se uvolní toaleta, atd
Však se to dá hezky podat, ne že chci hosty někam odložit. Můžou přijít i na snídani, pak bych u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
9.11.24 12:32

Máme podobně velký byt, bez zvířat a víc jak jednu noc bychom tu asi nikoho nenechali. Párkrát do roka tu přespí můj sourozenec, když jde s námi někam na akci a druhý den po obědě už ho pakuji domů. V takhle malém bytě je to pro mě prostě omezení mého osobního prostoru, vadí mi to, i mému muži. Rodičům bych zaplatila hotel, normálně se s nimi o tom pobav, jestli jsou rozumní, pochopí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.11.24 12:42

Je to o toleranci, respektu a vzájemných vztazích (rodiny, přátel). Co někoho obtěžuje, jiní neřeší.
Vidím, že arogantní Ahep zas předvádí svoji povahu.
Kdo pozve návštěvu k sobě, tak je socka :mrgreen:. Ještě zapomněla napsat, že je hloupý atd., jak to ona běžně umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.11.24 13:07
@Kelsey1 píše: Více

Ty ses „chytra“ jak rozbite radio :* :* :* Uz sis doufam ulevila po te tve jedovate sline :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
9.11.24 13:17
@Ahep píše: Více

Vzdyt jsi rikala, ze mas jednu kapsu prazdnou, takze jsi asi taky z chudsi socialni bubliny :D. Hele, kdyz ti na zada dycha manzel s druhym platem, tak to se pak poucuje a krasne navazi do tech, co z jednoho platu tahnou vse. A nevytahuj tady alimenty, to je taky kapitola. Takove namachrovane a pokrytecke kecy fakt miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
9.11.24 13:21
@Ahep píše: Více

No jo vlastně :mrgreen: Ale pro mě to vyjde nastejno. Neusnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
9.11.24 13:28

Dost dela, kdo je jak zvykly, kamaradka ma maly byt, 2+1 a ziji tam s 2 detmi, kdyz jedou k rodicum, spi u nich, maji 3 pokojak, ale i tak 6 lidi..ale jsou na to zvykli a nevadi jim to, stejne tak rosice, prijedou k nim a nejak se poskladaji, deti v loznici s nima a babcka s dedou na gauci.
Ja se priznam, ze jsem rozmazlena a mam rada sve soukromi, mame dum, takze kdyz prijede navsteva, tak mi tu nevadi, mame 2 pokoje navic a 3 koupelny. Ja osobne bych se citila stisnene u nekoho v takto malym byte, kde se nemuzu zavrit a mit klid a svuj prostor. Kdybch jela k nekomu do maleho bytu, sama bych sla do hotelu. Coz bych sla asi i kdyz by slo o vetsi byt, mam rada hezke hotely a souktomi..Nicmene jedna se rodice od manzela, takze ty vztahy jsou asi blizke, min z jeho strany, kdyby slo o moji mamku, tak bych to nejak prekousla a ty 3 dny asi nejak dala, u tchyne uz nevim, asi taky, ale citila bych se celou dobu nekomfortne a tesila se az navsteva skonci, coz je skoda, protoze jinak ji rada vidim. Prober to s manzelem, treba to bude videt stejne.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
9.11.24 13:33

Jinak mi resili jednou opak, pozvani od sestrenice a takovy mini pokojik, pracovnicka, na spaniy, rozkladaci gauc, na kterem se i blbe sedi, natoz spiy ale oni to brali jako povinnost, prece navsteva nebude spat v hoteluy no spali, urazili se trochu, chvili s nami nemluvili, byki odtaziti a pak v poho, ted kdyz dojedem vedi, ze si zaridime bydleni a je to fajn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.11.24 14:25
@Kelsey1 píše: Více

Arogantni Kelsey zase predvadi svoji povahu!

Co se zenska zrovna ty do me mas co navazet, kdysi jsrm ti pochvalila psa, nikdy jsem se do tebe nenavazela narozdil od tebe. Takze jsi rozkryla karty a ukazalas, jaka si arogantni rohata ve skutecnosti. Mas dost :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.24 14:43

Ubytovali bych je v penzionu. Nebo ať jsou u vás a vyjádření si běžte do penzionu/ hotelu.
A myslím, že jim by to taky bylo příjemný. A pokud by se urazili, tak ať si trhnou nohou a nejezdí. Pokud nejde najít kompromis, nemá cenu se o něčem bavit. Až budete mít dítě a ty budeš v noci kojit, tak taky budeš chtít mít svůj klid a ne tam mít napakovanou návštěvu. Zkuste jim domluvit a když by náhodou kroutící hlavou, tak pohrozit.

• Citovat
  • Upravit
3806
9.11.24 14:46
@Anonymní píše: Více

Jezis, tak budete chvili jako indianska rodina v teepee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6755
9.11.24 14:49
@Cimada píše: Více

Jak dlouho trvá povlíct dvě postele a rozložit v obýváku sedačku? Otázka několika minut. Pak to vypere pračka a usuší sušička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová