Návštěvy v malém bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21966
8.11.24 17:39
@Tayen píše: Více

ty jsi nikdy neměla kočku, která je zvyklá se pohybovat po bytě, že? Zavření dveří do ložnice znamená, že se celý byt nevyspí, protože se kočka bude domáhat svého prostoru :mrgreen:

zakladatelko, prober to racionálně s partnerem. S ohledem na zmenšený životní prostor mi řešení v podobě objednání penzionu přijde jako super nápad pro obě strany. Mě jako návštěvu by teda ani nenapadlo v takto malinkém prostoru chtít přespávat a automaticky bych si hledala přespání někde v blízkém okolí. Jde o to pohodlí a soukromí obou stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.24 17:40

@ivašot. Protože by chtěla buďto dovnitř nebo ven z ložnice, wc má v předsíni…

• Citovat
  • Upravit
10138
8.11.24 17:40
@ivašot. píše: Více

My taky nezavíráme. Kočka za náma nejde. Ta chodí jen do pokojů k děckám. Ale kocour je naše vymazlené kočičí děcko. Několikrát za noc si přijde pro pomazlení. Lehne si na nás. Hlavně na chlapa a za hlavu. Jeho má za náhradní matku. Zachránil mu život. On je ten ukecaný, mňoukací kocour, který odpovídá zvukem. To by bylo hlasitého mindání, když mu zavřeme. Takže to chápu. Jestli se dožaduje taky kontaktu. Kocour teda za noc obejde všechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
8.11.24 17:41

My třeba spíme na hotelu, když jedeme za rodinou 350km daleko a to ani nemají malý byt. Prostě o tom s rodiči promluvte, ve výsledku i pro ně to bude pohodlnější :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10019

Tak 2× do roka by mi to vůbec nevadilo. Ale na místě těch rodičů bych sama navrhla, že přespime v hotelu a samozřejmě si to sami zaplatíme. Jsem ve věku rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6476
@Anonymní píše: Více

Museli by spát rodiče v té ložnici. Na nás by se kočka taky chtěla proškrábat dveřmi a mňoukala by. Pokud bychom spali v obýváku, tak by tam nešla, spala by se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17513
8.11.24 17:43

Tak možná, že si budou myslet to stejné co ty. :nevim:
Záleží na nich, jak se dohodnou… Ale, za mě, by to určitě problém nebyl. Taky jsme to tak dělávali a bylo to v pohodě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36228
8.11.24 17:45

My třeba taky nezavíráme, v obýváku dveře nemáme a do ložnice se nezavíráme nikdy :nevim: Když u nás spí tchýně v obýváku tak taky nemáme zavřeno, ale máme to pár metrů přes chodu. Jinak já když jedeme za rodinou s dětma, tak už spíme jen v hotelu, protože jsme 4 a na sedačce nás u někoho spát nebaví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17513
8.11.24 17:47
@nikitice píše: Více

No přesně tak…
V našem bytě, by to tak určitě muselo být taky. Takže, právě proto, si to dovedu představit dokonce i s tou kočkou, kterou my teda nemáme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6476
8.11.24 17:50
@Černá Madonna píše: Více

Já už jí nemám taky :,( V červnu umřela a už teda žádné zvíře kromě rybiček nechci. My máme větší byt a když mamka spala zavřená v pokoji, tak to kočce bylo jedno, spí u mě ať jsem kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
8.11.24 18:04

@ivašot.
Třeba jedna z našich koček když má zavřené dveře, tak na ně škrábe, pokud zrovna chce jít do dané mistnosti. :roll: druhá zase mnouka, jak střelena…takže chápu, že někdy to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
8.11.24 18:17
@Venetia píše: Více
:D :D Proč ne?
Především bych to zmínila partnerovi. Pak by se vidělo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
8.11.24 18:18
@Silvianna píše: Více

U nás je to to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
8.11.24 18:21

Každá kočka není stejná. Naše by promňoukala půl noci. Z principu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
8.11.24 18:35

Já bych to navrhla tak, že hlavně myslíš na jejich pohodlí, což tak klidně může být. Pak bych se zeptala jich, jestli jim nebude vadit, že jsou v malým prostoru, že je pak varianta být v hotelu, a podle reakce uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová