Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tayen píše: Více
ty jsi nikdy neměla kočku, která je zvyklá se pohybovat po bytě, že? Zavření dveří do ložnice znamená, že se celý byt nevyspí, protože se kočka bude domáhat svého prostoru ![]()
zakladatelko, prober to racionálně s partnerem. S ohledem na zmenšený životní prostor mi řešení v podobě objednání penzionu přijde jako super nápad pro obě strany. Mě jako návštěvu by teda ani nenapadlo v takto malinkém prostoru chtít přespávat a automaticky bych si hledala přespání někde v blízkém okolí. Jde o to pohodlí a soukromí obou stran.
@ivašot. Protože by chtěla buďto dovnitř nebo ven z ložnice, wc má v předsíni…
@ivašot. píše: Více
My taky nezavíráme. Kočka za náma nejde. Ta chodí jen do pokojů k děckám. Ale kocour je naše vymazlené kočičí děcko. Několikrát za noc si přijde pro pomazlení. Lehne si na nás. Hlavně na chlapa a za hlavu. Jeho má za náhradní matku. Zachránil mu život. On je ten ukecaný, mňoukací kocour, který odpovídá zvukem. To by bylo hlasitého mindání, když mu zavřeme. Takže to chápu. Jestli se dožaduje taky kontaktu. Kocour teda za noc obejde všechny ![]()
My třeba spíme na hotelu, když jedeme za rodinou 350km daleko a to ani nemají malý byt. Prostě o tom s rodiči promluvte, ve výsledku i pro ně to bude pohodlnější ![]()
Tak 2× do roka by mi to vůbec nevadilo. Ale na místě těch rodičů bych sama navrhla, že přespime v hotelu a samozřejmě si to sami zaplatíme. Jsem ve věku rodičů.
@Anonymní píše: Více
Museli by spát rodiče v té ložnici. Na nás by se kočka taky chtěla proškrábat dveřmi a mňoukala by. Pokud bychom spali v obýváku, tak by tam nešla, spala by se mnou.
Tak možná, že si budou myslet to stejné co ty. ![]()
Záleží na nich, jak se dohodnou… Ale, za mě, by to určitě problém nebyl. Taky jsme to tak dělávali a bylo to v pohodě. ![]()
My třeba taky nezavíráme, v obýváku dveře nemáme a do ložnice se nezavíráme nikdy
Když u nás spí tchýně v obýváku tak taky nemáme zavřeno, ale máme to pár metrů přes chodu. Jinak já když jedeme za rodinou s dětma, tak už spíme jen v hotelu, protože jsme 4 a na sedačce nás u někoho spát nebaví ![]()
@nikitice píše: Více
No přesně tak…
V našem bytě, by to tak určitě muselo být taky. Takže, právě proto, si to dovedu představit dokonce i s tou kočkou, kterou my teda nemáme. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Já už jí nemám taky
V červnu umřela a už teda žádné zvíře kromě rybiček nechci. My máme větší byt a když mamka spala zavřená v pokoji, tak to kočce bylo jedno, spí u mě ať jsem kdekoliv.
@ivašot.
Třeba jedna z našich koček když má zavřené dveře, tak na ně škrábe, pokud zrovna chce jít do dané mistnosti.
druhá zase mnouka, jak střelena…takže chápu, že někdy to nejde.
Každá kočka není stejná. Naše by promňoukala půl noci. Z principu. ![]()
Já bych to navrhla tak, že hlavně myslíš na jejich pohodlí, což tak klidně může být. Pak bych se zeptala jich, jestli jim nebude vadit, že jsou v malým prostoru, že je pak varianta být v hotelu, a podle reakce uvidíš.