Tchyně problémy - nevím co dál

Anonymní
19.11.24 02:29

Tchyně problémy nevím co dal

Dobrý den, chtěla bych se svěřit s problémem co zaživam.
Už od decka mám panicke ataky, nevolnosti a podobně bohužel někdy je to horší někdy lepší.
Přítelem jsme už spolu 6 let pochopil mě a vždycky mi pomůže nikdy neřekl nic na mě špatného a máme se rádi.
Ale teď k tomu o co vlastně jde jeho matka moje tchyně neustále do nás ryje píše pritelovi smsky ve stylu ze jsem pipi a tak dale ze si má najít lepší holku ze když mě opustí přijde lepší hezká normální žena a podobně.
Vydelam méně než přítel takže dává více peněz třeba na nájemné a jídlo a neustále ji musíme poslouchat kvůli tomu ze tohle ne ze ať mě vyhodí a podobně chlapovi to nevadí ten vždycky mi řekne to si nech a já zaplatil tolik a ty tolik přítelem se vždycky domluvíme a když mám víc vždycky mu dávám víc ale ji to proste vadí.
Přitom snama nežije žije s manželem tak nechápu co furt se stara do nás

Chtěla bych vědět co mam dělat dale nebo už mi stoho vážně hrabe neustále narážky urážky a podobně kvůli tchýni se mi zhoršil stav psychiky a zhubla jsem 10 kilo a jsem hubena pomalu nic nedám do pusy když řeknu peitelovi ať řekne ať mě necha být udělá to ale nikdy mi nedá klid maximálně na 2 dny :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15140
19.11.24 05:33

Není to žádná tvoje tchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.11.24 05:46
@Anonymní píše: Více

Do háje ji musí poslat její syn :think: pokud to neudělal, tak je to špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.11.24 05:46
@karkarka píše: Více

Já to mám stejně a taky říkám tchyně :mrgreen: :lol: co je na tom špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
19.11.24 05:51

Z pozice tchyne se ji nedivim, ze si preje pro sveho syna lepsi geneticky balicek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
19.11.24 06:18

A to se musíte vídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
19.11.24 06:20

A jak o těch zprávách víš? To ti přítel každou tu zprávu čte? Ať matku pošle do háje a zprávy od ní si nechá pro sebe, ne? Pak budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
19.11.24 06:27
@Fee-bee píše: Více

To nic nemění na tom, že nemá žádné právo řešit synův výběr partnerky tímto způsobem. Kór když se jí na názor nikdo neptá. Já bych ji dočasně odstřihla a hlavně synáček by měl mít koule na to ji říct, té takto ne. Zajímalo by mě, jak daleko od sebe bydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.24 06:59

Já bych chtěla po něm, aby se za mě před tchýní postavil a rázně to její vypisování utl nebo aby mi o těch zprávách vůbec neříkal :think: A samozřejmě bych se s ní já přestala vídat.
My máme naštěstí? oba rodiny daleko a také za ty roky přišla nějaká nedorozumění, kdy jsme na nějaký čas utly kontakt. Ale za mě se manžel vždy postavil, stejně jako já za něj před mými rodiči. Nenecháváme si do ničeho mluvit :) Ono je něco jiného si vyslechnout názor druhého, bez nějakého nátlaku a to, co popisuješ ty. To by bylo něco na mě :lol: Já bych se nenechala urážet.
Mě by zajímalo, jak se ty zprávy k tobě dostanou? :think:

• Citovat
  • Upravit
101595
19.11.24 07:13

Necti partnerovo sms a neni duvod, aby te to trapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10101
19.11.24 07:23
@Zuzulezabka píše: Více

Nejen tímto…ale žádným způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.11.24 07:23

Se.. se do vás proto, že ji záleží na svém synovi. A upřímně, nedivím se jí. Přivést si náš syn domů labilní, psychicky nemocnou holku, kterou pořád něco bolí a vydělá nula nula nic, taky bych mu taky řekla své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35693
19.11.24 07:27

Tak předně by ji měl chlap dát pořádně najevo, že si tohle nebude dovolovat. A proč ji vykládate kolik kdo vydělá a kdo co platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
19.11.24 07:30

Partner by ji měl rázně utnout. Aby si toto víc nedovolovala. Jinak, vy žijete nějak pohromadě nebo jste v častém kontaktu? Snaž se ji vídat co nejméně a taky se jí trochu postav. Ale pokud jsi nějak labilní chápu, že to asi nezvládáš. Tady je každá rada drahá. Viděla bych to fakt na tom přítelovi, že jí musí jednou pro vždy vyčistit žrádlo, zakázat si tyhle kecy. Ty se od toho zkus oprostit, nesoustřeď se na ni tolik. Přece si nebudeš kvůli defacto cizí bábě ničit zdraví.

• Citovat
  • Upravit
22006
19.11.24 07:30

Tak holt nemáš číst zprávy, které nejsou určeny tobě :roll:

Co si píše syn se svou matkou, to je jejich soukromá věc, ty do toho nemáš co strkat nos…. A jestli jemu není taková komunikace o jeho partnerce proti srsti a s matkou ji dlouhodobě vede, tak máš úplně jiný problém než tu matku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová