Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 nečtu je sama, on mi je ukazuje někdy.
Ale tady nejde jen od sms to je i slovně skoro furt pak píše mě i ty věci
@LiduNe tam jde o to ze nedá pokoj ani mě píše i zprávy mě na Facebook a nebo i do smsky mamka moje vlastní ta mi vždycky řekne tak si ji zablokuj ale to ani udělat nemůžu když to udělám zachvilku bude tady před dveřmi.
Tchyně bydlí od nás 20minut autem takže ne moc daleko
@BohunkaP nedávám nikde nos to on mi ukazuje ze zase otravuje.
Další věc je to ze nikdy na to nic nenapsal říkal ze to nemá cenu řešit ze je jebla na hlavu.
@Parfem_z_hadovky vím co si pisou protože mi to ukázuje řekne podívej co zase píše bože.
V životě na to nenapsal nic říkál ze to nemá cenu ani nic psát když něco říká v telefonu řekne ji ať nás necha být a mě též nikdy to nepomohlo.
Teď poslední dobou je kontakt dost častý neustále tu jezdí predtim byl větší klid. Za poslední 2 měsíce tu byla fakt několikrát zabalila mi věci dela problémy naschval
@Svetluska55 ano chodím už dlouho teď jak se to zhoršilo tak tam chodím častěji predtim jsem chodila jen podle termínu co mi dali třeba 1 za 5 měsíců.
Teď chodím každý mesic na sezení.
No kezby to šlo, když nepise mu píše pro změnu me
Jasne, nejdrive psala jen jemu a když napíšeme, ze nemas cist jeho sms, tak je najednou pise i tobě ![]()
@Anonymní píše: Více
Jak jako zabalila Ti věci???
Ona může svévolně lézt k Vám do bytu? Nebo jak tomu máme rozumět ![]()
Tak ať ti to neukazuje, ty si jí všude zablokuj a příteli řekni, ať se s ní schází u ní nebo někde venku. Ať k vám nejezdí. Hotovo. To mu samotnému nedojde? Co jiného bys chtěla dělat, tchyni nezměníš.
A ty se snaž na sobě zapracovat, aby se ti ulevilo a úzkostí ses zbavila. Protože třeba rodičovství dá člověku zabrat a je potřeba mít psychiku vyřešenou.
@Zlatovláska555 Ano mám méně o dost takže nedokážu všechno platit když mi přijde víc zaplatím všechno a ještě navíc ale když méně tak se nedá nic dělat.
Nejsou to jenom smsky pro něho ale i pro mě ze píše i mě.
Ona ví úplně všechno neustále slídí a říká ze tohle ne a tamto též ne.
Ma ještě další dva syny a ten jeden přítelkyni nemá a druhy má ale k ni se chova úplně normálně
Proč bys nemohla? A když hned přijede tak co se stane? Já tomu už nerozumím teda ![]()
@j.a.n.i1 ne píše mu furt.
A pak i mě ale mě píše jiné smsky ze spolu nemůžeme být to i říká osobně ze my se k sobě nehodíme.
Když jsem tu naposled byla sama přišla jsem ji otevřela slušně jsem se zeptala jestli si něco dá a zacela mluvit tak tu byla další 2h několikrát jsem ji řekla ze je to mezi nama ze si řešíme své problémy a další věci sami a ne sní ze snama nežije.
@arinecka píše: Více
No, jeden je mamanek a o druhé bude mit tchyne nejspíš pravdu, takže co z toho muze vzejit ![]()
No, takže zablokovat si ji nezablokujes, doma ji hostis a poslouchas, pritel ji neřekne ani slovo a taky ji poslouchá… Proc by se mela chovat jinak?
@AnastazieB ukazuje ale ne všechny někdy říkám dej pokoj nezajima mě to.