Tchyně problémy - nevím co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kocourGarfield
19.11.24 13:38
@Anonymní píše: Více

Tak ji určitě nedávejte klíče od bytu a zbytek viz můj příspěvek o návštěvách nahoře.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
19.11.24 13:40

Já myslela že chodíš i k psycholožce. Nemáš i terapii krom psychiatra?

• Citovat
  • Upravit
3681
19.11.24 13:58
@Barevné klubíčko píše: Více

Oni jednak nemají půl roku před svatbou a psychickými problémy zakladatelka trpí již dlouho, jak sama píše. Takže tento balíček by pro mě byl no-go a ano, jsem v tomto ohledu naprostá hyena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10138
19.11.24 14:10
@Ruxas píše: Více

Přesně. Máme doma to samé…dopadlo to tak…že se měnil celý zavírací systém 8o :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
19.11.24 14:17

Tak ale to jsi měla ztropit takovou scénu že by na to baba v životě nezapomněla +okamžitě vyměnit zámek
Lidi se k Tobě budou chovat tak jak jim to dovolíš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
19.11.24 14:28

je problém v přítelovi, kdo jeho matce říká všechny ty informace, které pak používá proti tobě? no? ty? asi těžko, takže všechno jí klavíruje ten tvůj přítel, je to mamánek, rozejdi se s ním - tohle nebude dobré nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10138
19.11.24 14:34
@Barevné klubíčko píše: Více
:palec: :D :lol: :mrgreen: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.24 15:49
@Fee-bee píše: Více

No je to docela smutné. Zakladatelka si nevybrala, že tyto problémy bude mít. A ty a ještě pár dalších píšete o špatných genech. Takže je vlastně odsouzena chodit kanálama a žádný muž by si s ní neměl dělat dítě, protože není dobrý genetický materiál? Copak ty sis vybírala muže jen podle toho, jestli je geneticky přípustný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33562
19.11.24 16:05

Tak vyměnit zámek snad přítel zvládne ne? Když mu máma nechce vrátit klíče. Pak se dá taky nechat klíč v zámku, aby si nemohla odemknout a nereagovat, případně vypnou zvonek. On neví co má dělat? Neumí mámě důrazně říct, aby toho nechala? A když nenechá, tak z toho vyvodit důsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
19.11.24 18:17
@arinecka píše: Více

no já bych řekla, že on by sice věděl, ale nechce,
jak už jsem se ptala zakladatelky bez odpovědi, od koho ta matka ví všechny ty negativní informace o zakladatelce?
he? že on by jí to řekl její synáček? protože jinak by neměla šanci to všechno zjistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33562
19.11.24 18:23
@stinga píše: Více

Je to cely divny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101638
19.11.24 18:31
@stinga píše: Více

No, nebo od zakladatelky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.24 19:10

Jste spolu šest let, a nejste schopni si srovnat „tchýni“ do latě? Hlavní problém je v tom, že tvůj přítel nevymezil svojí matce mantinely. On ví o tvém zdravotním stavu, a přesto se rozhodl s tebou žít. Jeho matce se to nemusí stokrát líbit, ale nemůže zasahovat takovým nevhodným způsobem do vašeho vztahu. A jak už někdo psal, každý si k nám dovolí jenom tolik, kolik mu dovolíme my sami. Promluvila bych si s přítelem, a dala mu nůž na krk. Buď vymění zámky, a matce důrazně zakáže tě jakkoliv kontaktovat, a jemu vypisovat dehonestující sms na tvoji adresu, navštěvovat vás bude pouze na vaše pozvání a předem ohlášená, a při jakékoliv urážce na tvojí adresu ukončíte s ní veškerý kontakt, nebo bych se s ním rozešla. Pokud se tě nechce zastat, pak bych já osobně s takovým chlapem nechtěla žít. Onemocnět může každý kdykoliv, a od koho má člověk čekat podporu, když ne od svého partnera/partnerky? :nevim: Řešili jsme kdysi s manželem podobný případ. Nakonec jsme se odstěhovali hodně daleko, a byl klid.

• Citovat
  • Upravit
76526
19.11.24 20:05
@j.a.n.i1 píše: Více

taky možnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
25.11.24 04:59
@Fee-bee píše: Více

Podle statistiky ma 50 % lidi nekdy v zivote dusevni problemy. Kazdy druhy. Tak ti jen preju, at to nejsi i ty a partner te pak nevymeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová