Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 píše: Více
Už si taky začínám myslet, že to bude všechno asi jinak ![]()
@Anonymní píše: Více
A ta psycholožka Ti doporučuje co?
Jinak dle mého 1× za měsíc je málo … Choď klidně každý týden.
Jinak bych si tchýni zablokovala - nedělá Ti to dobře a pokud bude stát před dveřmi, tak ať si ji synek srovná do hranic snad on ne. ![]()
Pokud s Tebou chce být, tak on musí své mámě nastavit hranice. ![]()
Podle těch tvých výlevů tady je evidentní, že máš úplně jiný problém - ne s tchyní, ale se svým partnerem, který nejenže si nedovede maminku srovnat do určitých přiměřených mezí, ale ještě ji v tom podporuje.
Čili udělej si pořádek doma a nehledej obětního beránka v tchyni - její chování samozřejmě není v pořádku (byť ji lidsky chápu, taky bych něco tobě podobného pro svého syna nechtěla), ale hlavním viníkem je tvůj partner.
@kocourGarfield psychiatr to je ten mi dává léky a par slov vždycky semnou promluví.
No kezby to šlo ale můj přítel většinou není doma když přijde
Tak se s ním rozejdi, nech ho mamince, tohle nemáš zapotřebí…
@BohunkaP není problém v pritelovi ten prave se snaží vždycky ať toho necha on neví co má dělat chodí každý den do práce několikrát řekl ze ať toho necha ze se pak nervuje přijde když on není doma a dela problémy a já mu pak volám ze co mám dělat ať ji přijde vyhodit a nebo ať mi dá pokoj kolikrát už utíkam tady pryč abych nemusela být doma a ona nepřijala tady.
Jednoduchý, vyměnit zámek, zablokovat, oba, neotvírat, ignorovat.
Ty to nechceš vidět, ale u vás je špatně hlavně tvůj přítel, který se neumí vůči matce vymezit. Jako svým způsobem chápu, je to matka, ale všechno má svoje meze. To, co popisuješ je stallking a především on jí musí ukázat hranice. Sebrat klíče, zablokovat, zakázat kontakt minimálně s tebou do doby, než bude ochotná se chovat jinak.
@Ruxas v lednu se budeme stěhovat trochu dale. Doufám ze bude už klid a když ne tak už nevím co dal udělat.
@LiduNe moje mamka má stejně názor ze chyba je i on ze neřekne proste důrazně a dost dej na pokoj pokud nedáš tak se ani my dva třeba bavit nebudeme.
Já mu to určitě zakazovat nechci je to jeho mamka ale proste by to byl takový lék pro ni a třeba možná potom by si uvědomila ze je to nás život já nikdy neřekla ze nám nemůže poradit muže a pak už je naše věc jestli to uděláme nebo ne
@Parfem_z_hadovky
Nad tím jsem už hodně uvažovala říkala jsem mu to ze už proste na to nemám říkal mi ze bude klid po čase a zatím nic.
Několikrát jsme ho ale upozornila ráz zabali věci tak odejdu už vážně nejsem nikomu pro srandu. Klidně si pak muže nastěhovat k pritelovi ona třeba ho i bude koupat krmit a podobně
![]()
A proč nemůžeš vyměnit zámek?
A když nebude doma partner tak ji domů nepouštěj - nebude mít klíče, nepůjde dovnitř. Hlasitost na mobilu vypni, na bouchání si dej špunty do uší. Tchýni ať přítel oznámí, že návštěva bude na dohodě ( předem ) v době kdy je doma.
@Fee-bee píše: Více
Lepší genetický balíček? Hmm… U mého manžela se silné panické ataky projevily půl roku před svatbou. Do té doby ani náznak. Měla jsem ho kvůli tomu poslat k šípku, protože je „špatný genetický balíček“?
@prokr nemůže jen jednou jsme ji dali klice nebo jsme byli na dovolené a potřebovali jsme aby nám pomohla nakrmit zvířátka tak od te doby má klice nechce je vrátit.
Ale někdy zaklepe někdy vejde sama od sebe do bytu když jsme ji upozornila ze si nepreju aby si sama otevřela tak zaklepala většinou a když jsme tu nebyli par hodin věděla o tom sla tu zabalila věci a dala před dveře.
Po te co jsme prijela byla jsme v soku