Tchyně problémy - nevím co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18620
19.11.24 08:07

@BohunkaP Oni budou asi všichni na úrovni. Zakladatelka neumí používat ani tečky ve větách a o gramatice nemluvě 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.24 08:08

Tak objektivně vzato, jak už tu padlo, té tchyni se uplně divit nelze.

Ale přítel by měl tyhle info filtrovat, nesdělovat ti, co píše maminka a co jí na to odepsal… Nebo jak víš, co si píšou?
Osobní kontakt je jak častý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
19.11.24 08:14

Znáš ten vtip. Baví se dvě starší dámy. Jarko, jak se má dcera? Skvělé. Ten její jí hýčká, nechá jí v domácnosti, bere jí třikrát ročně na dovolenou, může do lázní a na manikúru a nové auto jí koupil. A jak se má syn? No hrozně. Ta jeho píp nemaká, dovolené jí platí, auto jí koupil, lázně a manikúru jí platí. Prostě hrůza.

Vždycky chceme pro své děti to nejlepší a jestli je to nejlepší pro jejich partnery je nám jedno. Není to spravedlivé, ale tchýně prostě chce to nejlepší pro syna a jak to bude s tebou je jí jedno. Ty si cizí.
To už on ai musí srovnat s ní, že takhle teda ne. Ať si to vykládá Jarce na kafi a vám dá pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10133
19.11.24 08:25

@Ruxas přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
19.11.24 08:29

Na terapii chodíš? Své uzkosti lecis?
Připadá mi zbytecne, se od dětství trápit s panickou poruchou, když je to dle možností řešitelné.
A na terapii si prines téma- proč se potrebuju zavděčit okolí a tolik mi vadí nesouhlas matky mého přítele.
A přítele požádej, ať tě z linky on-jeho matka vynecha.

• Citovat
  • Upravit
6626
19.11.24 08:54

Nechápu, proč jí vykládáte, jak to mezi sebou máte nebo proč jí sděluješ svůj zdravotní stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10133
19.11.24 09:27

@Janli přesně. A ty co tady píšou…že by nechtěli k synovi takhle nemocnou pritelkyni…tak za mě…jim do toho…kromě těch dvou vůbec nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18620
19.11.24 09:35
@1010 píše: Více

Hele ale já dokážu pochopit, ze rodič sesumiruje svoje pro a proti a vecne si a dítětem promluví. Jednou. Dítě si vyslechne a stejne si udělá podle sebe. Aby mu ale rodič vypisovat denně a prudil, to už je totálně mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
19.11.24 09:47
@terien píše: Více

Ale zakladatelka nepíše, že si nic nevydela. Přítel vydělává více, a tak toho zaplatí víc. Za mě je to tedy v pořádku.

Spíš nechápu, proč jí ten přítel ty SMSky čte nebo mu leze do mobilu a čte si je sama. Nebo jak ví, jak to mají s financemi. Tchyně fakt nemusí vědět vše a přítel by si měl umět stanovit hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33531
19.11.24 10:02
@Anonymní píše: Více

Nechápu proč se necháš takhle rozhodit? Přítel nedokáže mámě říct aby se do vás přestala navážet? To mu přece nemusíš říkat ty ne? Nezlob se na mě, ale když se takhle nervíš kvůli cizí ženský, že ani nejíš a psychiku máš v háji, tak bys s tím měla urychleně něco dělat. Problém není v jeho mámě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33531
19.11.24 10:04
@Fee-bee píše: Více

Tak ale ona si může přát co chce, to jí ale nedává přece právo jí takhle neustále urážet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
19.11.24 10:13

Nesvěřovat se! Co je jí po tom? A jestli to přítel nedokáže utnout, odejdi, zničí Tě to.
Asi bych se jako máma neudržela a JEDNOU svému dítěti řekla, ať takový vztah zváží. S psychicky nemocným člověkem jsem žila.. Ale to, co píšeš, je naprosto nepřijatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
19.11.24 11:00

Tak v tomto trojuhelníku je tchyně jediná, kterou chápu. Naopak vůbec nechápu tvýho přítele…nemá tě do tohoto vůbec zatahovat, ať si to říkají s máti mezi sebou. Anebo ji má utnout. A ty? proč takový častý kontakt? proč jí říkáte vaše soukromé věci? nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
19.11.24 11:11
@arinecka píše: Více

No, pokud dobře ctu, tak píše sms svemu synovi, takže zakladatelku nijak neuráží. To, ze ona bud leze jemu do telefonu nebo to on ventiluje pre ni, neni tchyne problem. Plus tedy pokud vezmeme zakladatelky rozpoložení, tak kdo vi, jestli to furt neni 2× za rok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33531
19.11.24 11:38
@j.a.n.i1 píše: Více

Tak uz jen ze ty sms pise je proste divny. Muze rict svuj nazor, a dal to proste neresit. Ona s nimi nezije, a i kdyby jo, tak ji prece nic do toho neni jak to maji. Tobe ty sms urazlive neprijdou? Jak o nich zakladatelka vi netusim, asi ji o nich pritel rika. Jak sama pise, uz matce rikal aby prestala, a ona porad pokracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová