Konizace čípku a mykóza

Anonymní
31.5.22 07:05

Konizace čípku a mykoza

Ahoj měla bych jít zitra na konizaci čípku, ale před měsícem jsem měla atb, a po nich mi dole začalo svědění, použila jsem jenimazol, ale nějak extra asi nezabral…mám dole pořad divny pocit, občas páli, svedi, ale ne pořad …tak nevim jestli teď mužů zitra na konizaci čípku (problém je ze už to nemůžu taky dále odkládat ) a je to už poměrně urgetninto podstoupit …tak teď nevim co mám dělat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85394
31.5.22 07:19

Zavolat do nemocnice a zeptat se tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
31.5.22 07:26

Porad se v nemocnici, ale já bych to zkusila o par dnů odložit a zalecit boraxovyma globulema. Když mas kvasinky, tak je to podrážděný a hůř se hojí, tkáň se při siti po porodu trhá atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12621
31.5.22 08:32
@Anonymní píše:
Ahoj měla bych jít zitra na konizaci čípku, ale před měsícem jsem měla atb, a po nich mi dole začalo svědění, použila jsem jenimazol, ale nějak extra asi nezabral…mám dole pořad divny pocit, občas páli, svedi, ale ne pořad …tak nevim jestli teď mužů zitra na konizaci čípku (problém je ze už to nemůžu taky dále odkládat ) a je to už poměrně urgetninto podstoupit …tak teď nevim co mám dělat

No jestli je to urgent, tak ti to podle me udelaji..tak je prusvih kdyz mas ms, to jsem vyfasovala leky, ktere mi to zastavily ze dne na den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí