Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Porad se v nemocnici, ale já bych to zkusila o par dnů odložit a zalecit boraxovyma globulema. Když mas kvasinky, tak je to podrážděný a hůř se hojí, tkáň se při siti po porodu trhá atp.
@Anonymní píše:
Ahoj měla bych jít zitra na konizaci čípku, ale před měsícem jsem měla atb, a po nich mi dole začalo svědění, použila jsem jenimazol, ale nějak extra asi nezabral…mám dole pořad divny pocit, občas páli, svedi, ale ne pořad …tak nevim jestli teď mužů zitra na konizaci čípku (problém je ze už to nemůžu taky dále odkládat ) a je to už poměrně urgetninto podstoupit …tak teď nevim co mám dělat
No jestli je to urgent, tak ti to podle me udelaji..tak je prusvih kdyz mas ms, to jsem vyfasovala leky, ktere mi to zastavily ze dne na den..
Ahoj měla bych jít zitra na konizaci čípku, ale před měsícem jsem měla atb, a po nich mi dole začalo svědění, použila jsem jenimazol, ale nějak extra asi nezabral…mám dole pořad divny pocit, občas páli, svedi, ale ne pořad …tak nevim jestli teď mužů zitra na konizaci čípku (problém je ze už to nemůžu taky dále odkládat ) a je to už poměrně urgetninto podstoupit …tak teď nevim co mám dělat