Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jet do porodky
. Okamžitě…jestli máš kontrakce po 2minutach !
Sprcha ti uvolní bolest. Jestli po tom co jsi vylezla kontrakce pokračují tak rodis.
Já celou dobu do porodu byla jen ve sprse…tam mi bylo nejlíp. Co jsem vylezla že sprchy tak to začlo znova…
Příspěvek upraven 04.01.19 v 22:18
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat zažil někdo kontrakce jako by v kuse? Ze byli bolesti a třeba na půl minuty to zesililo? A chci se ještě zeptat ve sprše mě to přešlo, al teď to opět začíná asi dvě minuty po sprse
Jo, zažila jsem u překotného porodu. Ty jsi ještě doma? Okamžitě do nemocnice nebo volej sanitku. Když mi tohle začalo, za hodinu byla dcerka na světě.
@Kriss Tina píše:
Do porodnice hned. Ta horka sprcha to může ještě urychlit…
souhlas, buď jeď hned do porodnice, nebo volej záchranku, že se ti rychle rozbíhá porod
- sice zbytečné zneužití sanitky, že jsi nejela včas, ale lepší než rodit v autě ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat zažil někdo kontrakce jako by v kuse? Ze byli bolesti a třeba na půl minuty to zesililo? A chci se ještě zeptat ve sprše mě to přešlo, al teď to opět začíná asi dvě minuty po sprse
Měla jsem to tak. Nejdřív křížová bolest, pak kontrakce v kuse a po horké vaně se až ustálily a časově ohraničily po cca 4 minutách.
Ale být tebou, tak jedu do porodnice ![]()
ještě že jsi nenapsala,že tě tlaččí něco kulatého mezi nohama(hlavička )
doufám že už jsi na sále ![]()
@Micaella22 píše:
Prcic to je drama, zitra pisni jestli si to stihla
Já poznala, že rodím jen díky samovyšetření čípku
Do té doby jsem myslela, že mám koliku
![]()
Den po termínu..blbec
![]()
Jo a taky se mi to rozjelo po sprše a klystýru.
Jezis ja jsem napjata
snad se nam zakadatelka ozve jak to dopadlo,jesti uz drzi mimiska v naruci ![]()