Kontrola MÚ a podnájem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.9.13 19:29

Kontrola Mú a podnajem

Ahoj, radeji anonyme. Odhlasovala jsem se z trvaleho bydliste u tatky a ted jsem hlasena na Mú. Je to tak rok. Minuly tyden byl u meho taty policista, ze ho posila Mú jestli tam opravdu nebydlim. Potom byli i u me v podnajmu. Psali si i jmeno majitelky.Moje otazka zni budou si neco zjistovat o majitelce podnajmu? nebo jim staci, ze nebydlim na byvalem trvalem bydlisti? dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66800
21.9.13 19:45

Mú se samozřejmě brání hromadnému přihlašování TP na jeho adrese, proto zřejmě bylo provedeno šetření o tom, zda se trvale nezdržujete na původní adrese. Majitelky podnájemního bytu by se to týkat nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
21.9.13 20:00

Manzel mel trvaly pobyt na MU asi 2 roky - a nikdo.nic nezkoumal - ani u byvale manzelky kde mel. predchozi trvaly pobyt a ani to.kde a v jakym podnajmu bydlel. :nevim:
Majitelka bytu ve kterem ted bydlis s tim nema nic spolecneho a pokud mas podnajemni smlouvu tak.si stejne trvaly pobyt udelat nemuzes.
Ale asi taky zalezi v jake situaci se ocitas - pokud na MU chodi na Tve jmeno dopisy s pruhy, tak pak si treba zjistuji kde dotycny bydli

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.13 20:05

Nn ja zadne problemy nemam. U nas ve meste se tyhle kontroly ted hodne rozmohly.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný