Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mú se samozřejmě brání hromadnému přihlašování TP na jeho adrese, proto zřejmě bylo provedeno šetření o tom, zda se trvale nezdržujete na původní adrese. Majitelky podnájemního bytu by se to týkat nemělo.
Manzel mel trvaly pobyt na MU asi 2 roky - a nikdo.nic nezkoumal - ani u byvale manzelky kde mel. predchozi trvaly pobyt a ani to.kde a v jakym podnajmu bydlel. ![]()
Majitelka bytu ve kterem ted bydlis s tim nema nic spolecneho a pokud mas podnajemni smlouvu tak.si stejne trvaly pobyt udelat nemuzes.
Ale asi taky zalezi v jake situaci se ocitas - pokud na MU chodi na Tve jmeno dopisy s pruhy, tak pak si treba zjistuji kde dotycny bydli
Nn ja zadne problemy nemam. U nas ve meste se tyhle kontroly ted hodne rozmohly.
Ahoj, radeji anonyme. Odhlasovala jsem se z trvaleho bydliste u tatky a ted jsem hlasena na Mú. Je to tak rok. Minuly tyden byl u meho taty policista, ze ho posila Mú jestli tam opravdu nebydlim. Potom byli i u me v podnajmu. Psali si i jmeno majitelky.Moje otazka zni budou si neco zjistovat o majitelce podnajmu? nebo jim staci, ze nebydlim na byvalem trvalem bydlisti? dekuji