Kontrola na neschopence - jak postupovat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
jdi do obchodu a do lékárny zítra, v sobotu dopoledne je otevřeno všude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
tak všude ne, u nás jsou 3 lékárny a o víkendu není otevřená ani jedna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pochybuji, že tě někdo přijde zkontroloval dnes k večeru, když už to máš ukončené. I když je pravda, že nedávno někde psali jak jsou časté neschopenky v okolí víkendu, tak leda, že by se na to nějaká sociálka zaměřila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak to myslíš, jak postupovat?
Patálie se zvonkem jsi měla říct doktorce, to je řešitelné.
No a když tě doma nezastihnou, tak je to porušení léčebného režimu a budes mít potahovačky a budeš pravděpodobně bez peněz.
Zítra už jsi bez PN, tak si vše dojdi obstarat hned ráno.
A na neudáni bych se vůbec nespoléhala.
Normálně mi kontrola řekla, že má kontrola třetí den PN byla na udání
takže tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek píše: Více
Spis mi slo o to, kdyz by se tak stalo, rekla bych to v pondeli u doktora tak on to posila na socialku a ta to jeste proveruje a dava vedet zamestnavateli? Nebo jak to probiha?
- Citovat
- Upravit
Myslím, že nejlepší řešení je nechat to být a všechny pochůzky si vyřídit zítra ráno. A nemusíš spekulovat nad žádným postupem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka1111 píše: Více
Psala, ze je na neschopence nekolik dnu, tak to nebude pripad te neschopenky v okoli vikendu, ja bych to osobně taky nehrotila a nakoupila si.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx píše: Více
A k cemu to bude, když to taky prijede dalsi den a jeste bych musela objednat alespoň za 750,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Presne tak, mam ji jen kratkou. Minuly vikend jsem jeste na neschopence nebyla.
a dnes mi konci. Dekuji Vam
- Citovat
- Upravit
Tak lekari je to srdečně fuk, vysvetlovat bys to musela zamestnavateli, ten totiž povetsinou chodi na kontroly v prvnich 14 dnech. Teoreticky muze i OSSZ, ale zem zas netřeba nic extra vysvetlovat, když uvidi to ukončení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Prvnich 14. Dnu chodi i ossz ne?
Takze myslite ze by to bylo v pohode? Kdyby videli to ukonceni?
- Citovat
- Upravit
však v pondělí jdeš do práce, ne k doktorovi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim,
stalo se to nekomu? Jak jste to resili pripadne?
Vim, ze timto asi rozpoutam peklo, ale chci zo tu zkusit. Jsem par dni na neschopence, s tim ze jsem mela virozu, uz je to ale lepsi, tak jsem se domluvila s dr. Ze dneskem ji ukoncime. Ziju s partnerem, momentalne ale neni doma. Neshopenku vzdy kdyz mam, tak ji radne dodrzuju, dnes bych potrebovala si zajit do obchodu a do lekarny. Vychazky samozrejme nemam, kdyz jsem mela virozu. Dost se bojim kontroly, ne uplne na udani, protoze vse dodrzuju, ale spis nahody, ze zrovna budu pryc a prijde ze socialky. Jak pripdne postupovat? Nekdy se nam stava ze nam zlobi zvonek, tak se i bojim, ze to neuslysim a litam se divat do schranky