Kontrola v poradně a blížící se porod

122
15.3.11 10:40

kontrola v poradně

Včera jsem byla v poradně, bylo mi řečeno, že jsem otevřená na dva prsty a malej má hlavičku hodně dole. Poslední tři dny jsem měla kontrakce, ale od včerejška nic. Malej se hejbe. Ale je mi záhadou, že mi nedali nějakou provokačku, když se začínám otvírat… Je to normální? Kdy můžu čekat, že to příjde… Termín mám dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1227
15.3.11 10:47

kdykoliv, každý tomá jinak
já jela do porodnice s kontrakcema po šesti minutách (ne teda moc silnýma, ale byli), otevřená jsem byla na 1 cm, chtěli mě posílat domů, malá se narodila za 3 hodiny, takže asi tak
ve špitále chtěj ty maminy až už se opravdu něco děje, já myslím, že vyvolávačku by ti dávali, kdyby třeba mimi mělo špatné ozvy nebo bylo málo plodové vody apod. pokud jste v pořádku, tak tomu určitě nechali volný průběh schválně
zkontroluj si tašku, nezmatkuj, pro jistotu měj někoho po ruce (na telefonu) aby tě odvezl a odpočívej, dobře to dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
15.3.11 10:48

Tak kdy to přijde nevím…a nikdo ti asi nepoví… :-D

…ale pokud ti nic nedají, tak čekají na přirozený porod..je škoda to zbytečně provokovat, ne?..i když je to pro tebe asi únavný…a vím, že se většinou nechává přenášet max. týden a pak vyvolávají

…ale můžeš zkusit babské rady : pít červené víno ve vaně, sexík…a tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
15.3.11 11:25

A proč by ti měli něco dávat 8-o já přijela na kontrolu bez kontrakcí, otevřená na 4 cm… to už mě tedy nepustili domů a za další 3 hoďky se malý narodil, naprosto bez ničeho, jen po porodu mi něco dávali, myslím, že na lepší zavinutí dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.3.11 11:38

ja jsem uz otevrena 4tydny na 1 prst, a porad nic, jsem doma.. hrozil mi predcasny, teda porad hrozi.. ale nevim kdy to prijde, nedokazu to odhadnout…

Tobe drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
15.3.11 12:40

Doudovko, myslím, že to je v pohodě. Jen si hlídej malého, kdybys měla pocit, že se nehýbe, tak honem na kontrolu. Lepší jet X krát zbytečně, než jednou pozdě.. To že máš termín znamená že jsi 40tt? To je orientační, nechává se snad až do 42tt, říkali mi vždy, že můžu porodit 38-42, ale tak dlouho snad nikoho nenechají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
15.3.11 17:35

Myslím si, že by ti nic bez tvého vědomí určitě nedali. Nestrachuj se, je to normální a nejsi sama, ej důležité, že :palec: jsi v termínu. tak přeji hodně štěstí a rychlý porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
16.3.11 09:23

Já jsem od minula 36tt taky pootevřená a hlavička hodně naléhá.Mudra mi říkala, ještě 3dny vydržet, no tři dny jsou fuč a já v pohodě.Kamarádka byla otevřená od 7mého měsíce a rodila po termínu, takže bych řekla, že to je u každého jinak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
16.3.11 10:44

já byla otevřená na prst asi čtrnáct dní před porodem a to mi ho museli vyvolat protože jsem přenášela, on to asi nikdo nedokáže odhadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
3.5.11 14:57

ja mela na prohlidce v 40+6,CS2,dite vysoko,nic se nedelo,na monitoru nejvyssi kontrakce 12…a mala se narodila 41+0,rano v 7..ono je to individualni :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí