Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobré odpoledne,
ráda bych si koupila konvičku (šlehač) na mléčnou pěnu. Jenom se teď rozhoduji mezi Tescomou Teo (je skleněná a větší) a konvičkou Tuperrware.
Máte některá zkušenost?
V recenzích na heurece byla jenom ta Tescoma z té prý při šlehání šplíchá mléko.
Tuperware jsem měla možnost sama ozkoušet, ta myslím zůstala čistá, ale je ta zase menší.
Poradíte, prosím? Děkuji.
@Zeleňule píše:
Dobré odpoledne,
ráda bych si koupila konvičku (šlehač) na mléčnou pěnu. Jenom se teď rozhoduji mezi Tescomou Teo (je skleněná a větší) a konvičkou Tuperrware.
Máte některá zkušenost?
V recenzích na heurece byla jenom ta Tescoma z té prý při šlehání šplíchá mléko.
Tuperware jsem měla možnost sama ozkoušet, ta myslím zůstala čistá, ale je ta zase menší.
Poradíte, prosím? Děkuji.
kup si konvička nerezovou s ní to jde nejlíp, sklo bych neku
@Zeleňule píše:
No, ale ta nemá to sítko, abych našlehala pěnu.
na co potřebujes sítko??
Kup si v Ikee tenhle šlehač, mám ho, je super a je levnej, našlehá studený mlíko i teplý
http://www.ikea.com/…ts/30100041/
@Zeleňule píše:
No, ale ta nemá to sítko, abych našlehala pěnu.
joj ty chces slehac
![]()
@oliš píše:
Kup si v Ikee tenhle šlehač, mám ho, je super a je levnej, našlehá studený mlíko i teplý
http://www.ikea.com/…ts/30100041/
tak to ej enjlepšían do tohot u konvičku, a je to ![]()
Prosím Vás,
tak jsem si pořídila tu elektrickou metličku JENOMŽE PĚNA NEVYDRŽÍ ANI 5 MINUT. ![]()
Je nějaký fígl, aby pěna vydržela déle? Aspoň než donesu manželovi kafe na zahradu, a tím nemyslím dát si do zadnice vrtulku. ![]()
Mám konvičku značky Krups, jmenuje se to asi pěnič mléka a pěna dělá suprovou
@Zeleňule píše:
Prosím Vás,
tak jsem si pořídila tu elektrickou metličku JENOMŽE PĚNA NEVYDRŽÍ ANI 5 MINUT.
Je nějaký fígl, aby pěna vydržela déle? Aspoň než donesu manželovi kafe na zahradu, a tím nemyslím dát si do zadnice vrtulku.
já jsem z touhle naprosto spokojená, pěna mi drží hoooodně dlouho, šlehám ji tak 20-30vteřin, zespodu nádoby až k povrchu a zase zpět
@Sidsel píše:
Mám konvičku značky Krups, jmenuje se to asi pěnič mléka a pěna dělá suprovou
Jeste nekdo.