Kosmetické okénko - řasenka

120
4.2.22 10:51

Kosmetické okénko - řasenka

Zdravím maminky, dneska otevírám kosmetické okénko a potřebovala bych poradit s řasenkou. Mám řasy fakt na nic, jsou rovné, krátké, ne moc husté. Poradíte mi,, zda existuje nějaká řasenka co by mi řasy opravdu natočila, alespoň trochu a taky prodloužila? Co jsem vyzkoušela, zatím žádná extra výkon a stejně vypadám jako bych řasenku neměla :D. Vyzkoušela jsem i zázračnou řasenku Zen a žádný zázrak se nekonal, řasy pořád stejné. Můj chlap má hezčí řasy než já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16210
4.2.22 11:00

Zkus Eveline SOS Lash Booster. Je to taková bílá řasenka, která tu řasu obalí a výrazně prodlouží, a na to potom nanášíš klasickou řasenku.
Já to dostala v nějaké sadě, a musela jsem to dát mamce, protože mi to protáhlo řasy tak, že se mi pak namalované obtiskovaly pod obočí, takže prokazatelně to rozdíl byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.2.22 11:16

@Sarus21 Používej kleštičky na řasy a kup si řasenku od Miss sporty Pump Up Booster.Za mě nejlepší řasenka. Dam si třeba 3vrstvy a rasy krásně dlouhé a zhuštěné. A je levná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
4.2.22 12:02

Klasika, chlapi mívaj často o dost hezčí řasy :D
Jinak někdo je proste má krátký a ani sebelepší řasenka s tím nic neudělá, spis je to o tom, naučit se s tím pracovat.
Jestli te to hodně trápí, tak umělý, ale tam je dost těžký najít někoho kdo to umí udělat tak, aby nevypadaly blbě.

Ja mam teda rasy hodně dlouhý a hustý, ale zas hodně světlý a úplně rovny, takže bez řásenky taky děs :lol: Dřív jsem chodila na tzv trvalou na řasy +barevní, to bylo hodně super ;)
Používej klesticky (před tím než aplikujeme rasenku!) a ja nedám dopustit na klasickou žlutou Collosal Lashes od Maybeline.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
4.2.22 13:02

@Sarus21 Rasenky jsou vysoce individualni. Kazdym rasam sedi jiny typ.
Muzes zkusit bazi pod rasenku nebo vyzivu, treba
https://www.notino.cz/…sy/p-505072/?…
koupis to i v Tete nebo Rossmannu. Po trech mesicich by uz mel byt videt ucinek.
Anebo jako vyzivu na rasy primo ricinovy olej.
Zadne zazraky ale s zadnym produktem necekej. Rasy to vyzivi, posili. To mas jako s vlasama. Jemnym ridkym rovnym vlasum taky hustotu nedodas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
4.2.22 13:57

@Annabela11 pod toto se taky podepisují, mám to úplně stejně, kleště a pum up od miss. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.2.22 20:51
@cecetka píše:
@Sarus21 Rasenky jsou vysoce individualni. Kazdym rasam sedi jiny typ.
Muzes zkusit bazi pod rasenku nebo vyzivu, treba
https://www.notino.cz/…sy/p-505072/?…
koupis to i v Tete nebo Rossmannu. Po trech mesicich by uz mel byt videt ucinek.
Anebo jako vyzivu na rasy primo ricinovy olej.
Zadne zazraky ale s zadnym produktem necekej. Rasy to vyzivi, posili. To mas jako s vlasama. Jemnym ridkym rovnym vlasum taky hustotu nedodas :nevim:

Jeee kdybych měla řasy jako vlasy to by bylo boží :D vlasy vlnité a husté, že nevím co s něma a řasy rovné jak dráty :D já právě nejsem na kosmetiku žádný expert a ani jsem o bázi pod řasenku nevěděla tak pokud nepomůžou kleštičky tak ji vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.2.22 21:00

@Any9 no a dokonce i můj 4 měsíční syn má řasy hezčí :D normálně mu je závidím. Mě to asi vyloženě netrápí, jen bych chtěla vypadat líp, ani na fotce to není vidět, jsou to kraviny já vím, ale už tak furt nosím stažený vlasy taká aspoň něco kdyby na mě bylo hezkýho :D. Já jsem nad umělýma řasama přemýšlela, ale pak mi jednou kolegyňe vyprávěla yze ji z toho vypadaly i její řasy 8o a to úplně nechci. Zkusím ty kleštičky, ikdyž jsem je teda měla trochu za retro metodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.22 18:22

Za mě tahle, plus jsem začala používat sérum, po kterým krásně rostou :D
Můžu napsat do zprávy jaký, ať mě zase někdo neosočuje za reklamu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
8.3.22 18:30

Za me je nejlepsi Sephora - size up.
Rasenek mam vyzkouseno mraky a k teto se vzdycky po koupi jine vratim.
Vic jak 500 bych za rasenku nedala, takze jsem zkousela jen v teto cenove relaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí