Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím,
chtěla bych poradit ohledně kosmetiky. Zatím používám kosmetiku Clinigue ale poslední dobou se mi dělají víc vrásky kolem oči a přijde mi, že mi krém nevyhovuje.
Byla mi nabíze v Sephoře kosmetika EISENBERG http://www.sephora.cz/…senberg.html
ale neznám ji.
Máte s ní někdo zkušenost? chtěla bych opravdu kvalitní kosmetiku na plět - proti vráskám abych si zachovala mladiství vzhled.Cena za jeden krém max. do 1900kč.
Klidně můžete doporučit i něco jiného akorát mám hodně citlivou kůži… takže třeba Vichy mi vadí a ani mi nepřijde moc kvalitní. To samé Yves Rocher - tak mi nevyhovuje.
Díky moc
a krásnou neděli
Pod oči používám Clinique repairwear intensive eye cream a je perfektní. Bude mi 40, trpím na kruhy pod očima a je fajn i na vrásky.
Možna zkus krémy od Estée Lauder nebo Lancome.
Chce to vyzkoušet, mně třeba Clinique repairwear vůbec nesedl, Lancome taky letěl do koše (nákup asi za 4000
), teď kupuju loccitane. Dneska uz se parfumerie moc necukají dávat vzorky, stejně jako značkové prodejny, dokonce v loccitane mi řekli, že pokud mi krém nebude vyhovovat, tak mi jej vymění za jiný. Na Dior jsem taky slyšela chvály, ale bojím se, že jakmile jej vyzkouším, rodičák budu utrácet za něj
.
Teď taky používám clinique all about eyes, až ho dopotřebuju dělám si zálusk na estee lauder (time zone)
Já jsem pro Clinique all about eyes.. mám i repairwear, ale moc mi nevyhovuje.. jinak z lékárenských jsem jednoznačně pro Biodermu, kam se na ní Vichy hrabe.. ![]()
@helenkanai jinak od Clinique je báječný serum Repairwear Laser Focus… mám ho už po několitý a je na ty menší vrásky.. a základem je samozřejmě čištění pomocí 3 Step
Jeste mne napadlo - silnejsi klasika All about eyes riche. All about eyes jsem pouzivala leta, ale uz byl na mne slabsi, takze ja kombinuju All about eyes riche a Repairwear intensive eye cream.
tady popis primo ze stranek Clinique:
http://www.clinique.cz/?…|381|
All About Eyes™ Rich
Intenzivně hydratační oční krém zmírňuje váčky, tmavé kruhy a jemné linky s okamžitým i dlouhodobým účinkem. Odstraňuje otoky a uklidňuje pleť pomocí rostlinných výtažků. Podporuje přirozenou tvorbu kolagenu. Posiluje hydratační bariéru pleti a chrání před běžnými dráždivými vlivy. Oftalmologicky testováno.
Typy pleti: Všechny
Doporučená cena: 1170 Kč
Ja bych skocila do Clinique, nemaji problem dat vzorecky a vyzkousela bych.
Az bude jarni akce s tastickama/balickama tak mam zalusk primo na tohle:
http://www.clinique.cz/?…|370|
@helenkanai píše:
Dior ju? a je vhodný i pro citlivou pleť?
tak to netuším
Ahoj, já jsem vyzkoušela spousty kosmetiky, od Avonu, Oriflame, Vichy, Bioderma, Yves Rocher, La Roche-Posay, atd. a nic moc. Mám problém, že mi po prvním dítěti zůstaly pigmentový skvrny. Kamarádka mě objednala na kosmetiku k Diorovi, tak jsem to zkusila, dostala jsem tam spousty vzorečků, tak jsem to asi týden zkoušela a musím říct, že jsem byla hrozně moc překvapena. Nejen, že se mi plet vyjasnila, ale pigmentový skvrny mi pomalu mizí. Tak jsem si od Diora koupila celou sadu Total Capture včetně séra One Essential. Nebudu lhát, kosmetika je velmi drahá, ale výsledky jsou hned vidět, je to i na citlivou pleť, nosím kontaktní čočky, takže mi spousty věcí vadí, ale Dior je fakt super. Výrobky vydrží půl roku, dle intenzity používání (používám 2× denně). Takže já můžu jen doporučit. Ale nikomu to nenutím, každýmu to nemusí sedět. ![]()