Kosmetika Kiehls, zkušenosti

123
19.10.15 08:09

Kosmetika Kiehls

Máte některá Zkušenosti až už pozitivní, nebo negativní s touto kosmetikou a jejich věrnostním programem? děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1806
19.10.15 08:17

@polkina Zkušenosti bych chtěla, kdybych na to měla… Je to drahý jak blázen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
14.11.17 05:18

Oživuji diskusi. Používáte někdo? Co byste doporučily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.11.17 13:11
@XYZ1234 píše:

ahoj, pouzivala jsem jejich hydratacni krem, je asi v 10ti nejprodavanejsich produktech, ale pouzivala…zase takovy zazrak to neni, a jejich olejicek na plet je katastrofa. Nevim, vsichni ho chvali, pro me hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
14.11.17 23:06
Ahoj! Kamaradka mi dala letos na jare od Kielh’s BB cream a jsem desne spokojena, ted jsem si koupila minuly tyden ten stejny, odstin Light. Stal okolo 800Kc za 30ml. Je to drazsi, ale zase jsem po dlouhe dobe spokojena. Mam smisenou plet (kolikrat zmitanou hormonama :D a krem je prijemny, nedroli se, dobre se rozmazava, prilne a uz je mi i prijemna ta jeho “vune”, ktera mi na zacatku vadila. Jeste jsem si vzala asi 3 vzorky (nezkousela jsem), ale krem stoji pres 1000kc, takze do toho ja zase nejdu :roll: Jinak pod ten BB cream davam svuj denni krem klasicky
@XYZ1234 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.1.19 08:36

Ahoj, já teda musim rict, ze maximální spokojenost. Ta pořizovací cena je sice vyssi, ale ty přípravky jsou opravdu ve vysoké koncentraci, takze potrebujete třetinu objemu normalniho (treba krému). Kdo chce navic vyzkouset, tak muze prijit do obchodu a daji vam jakékoli vzorecky uplne zdarma na vyzkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí