Kosmetika Oriflame

704
10.8.16 15:32

Kosmetika Oriflame

Ahoj holky,
dnes jsem jako dárek od kamarádky dostala celou sadu kosmetiky Oriflame, jmenuje se to Ecollagen: Je tam: denní krém, noční krém, sérum, pleťový gel a hydratační voda. Vypadá to krásně :D Ale já mám z mládí nějak zafixováno, že je to šit :,( Nemá někdo z Vás zkušenosti? Když jsem se koukla na internet, zírala jsem: je to celkem drahé(skoro jako dermokosmetika v lékárně. Tak by mě zajímalo, jestli některá z Vás neví, co je to za zázrak? :lol: Díky za případné info. Příjemné odpoledne všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5921
10.8.16 15:37

@Fassatka Zázrak to sice není, ale použít se to dá. Nic tím nepokazíš, šunt to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
10.8.16 15:39

Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.8.16 16:04

Já mám kosmetiku od Orif ráda, hlavně „zázračný“ kelímek, ale s těmito produkty přímo zkušenost nemám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.8.16 16:05

Zázrak od Oriflame? Běžná drogerkovská značka, jen platíš multilevel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisi21
10.8.16 16:24

Oriflame není úplně špatná značka, ale ani dobrá… Nebála bych se použití, ale také nečekala zázraky :lol:

• Citovat
  • Upravit
36504
10.8.16 16:25
@Sisi21 píše:
Oriflame není úplně špatná značka, ale ani dobrá… Nebála bych se použití, ale také nečekala zázraky :lol:

provlhčí, promastí, nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
10.8.16 16:26

Díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
10.8.16 16:48

Obecně mám Oriflame ráda, mám od nich několik produktů a jsem spokojená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
10.8.16 17:07

Já Oriflame prodávala nějakých 13 let, takže po tu dobu jsem tuhle kosmetiku užívala i já sama a byla jsme s ní spokojená. Co od nich opravdu nedoporučuju jsou šampóny to jsme měla i od zákaznic většinou negativní zkušenosti. Jinak mohu vřele doporučit jak různé krémy, sprcháče i dekorativní kosmetiku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715
10.8.16 22:41

@yndiC No vidíš a mě šampony nejvíce vyhovují. :-) Kupuju si ty na neposlušné vlasy HairX a nemusím nic žehlit a vypadají po tom krásně. Už je používám pár let a nedám na ně dopustit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková