Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
dnes jsem jako dárek od kamarádky dostala celou sadu kosmetiky Oriflame, jmenuje se to Ecollagen: Je tam: denní krém, noční krém, sérum, pleťový gel a hydratační voda. Vypadá to krásně
Ale já mám z mládí nějak zafixováno, že je to šit
Nemá někdo z Vás zkušenosti? Když jsem se koukla na internet, zírala jsem: je to celkem drahé(skoro jako dermokosmetika v lékárně. Tak by mě zajímalo, jestli některá z Vás neví, co je to za zázrak?
Díky za případné info. Příjemné odpoledne všem!
@Fassatka Zázrak to sice není, ale použít se to dá. Nic tím nepokazíš, šunt to není.
Já mám kosmetiku od Orif ráda, hlavně „zázračný“ kelímek, ale s těmito produkty přímo zkušenost nemám. ![]()
Zázrak od Oriflame? Běžná drogerkovská značka, jen platíš multilevel.
Oriflame není úplně špatná značka, ale ani dobrá… Nebála bych se použití, ale také nečekala zázraky ![]()
@Sisi21 píše:
Oriflame není úplně špatná značka, ale ani dobrá… Nebála bych se použití, ale také nečekala zázraky
provlhčí, promastí, nic víc
Obecně mám Oriflame ráda, mám od nich několik produktů a jsem spokojená ![]()
Já Oriflame prodávala nějakých 13 let, takže po tu dobu jsem tuhle kosmetiku užívala i já sama a byla jsme s ní spokojená. Co od nich opravdu nedoporučuju jsou šampóny to jsme měla i od zákaznic většinou negativní zkušenosti. Jinak mohu vřele doporučit jak různé krémy, sprcháče i dekorativní kosmetiku. ![]()
@yndiC No vidíš a mě šampony nejvíce vyhovují.
Kupuju si ty na neposlušné vlasy HairX a nemusím nic žehlit a vypadají po tom krásně. Už je používám pár let a nedám na ně dopustit ![]()