Jíte některá normálně při hubnutí?

18
10.8.16 09:46

Jíte některá normálně při hubnutí?

Sleduji tu různé exotické diety, většinou nějaké hladovky, kdy se to či ono nesmí a všechny se tu snad ještě pořád trápíte hlady a ketózou a jinými omezeními. Přitom internet už je plný hesel jako vyrovnané jídlo, rozumná strava až po „k hubenosti se projím“ a ono to funguje a člověk si neničí zdraví.

Já prostě jím 5 až 6 denně, obyčejné jídlo, dostatek zeleniny a dost piju. A funguje to, bez nesmylů.

Je nás tu víc?

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24158
10.8.16 09:50

Jistě, taky jsem jedla normálně, jen jsem vynechala některé věci a upravila velikost porcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
10.8.16 09:50

@sanylu jo :mrgreen: cca od 5 nejim, jinak pres den se misto sladkyho snazim dat radsi ovoce, ale kdyz mam chut na sladky, klidne si dam i sladky, jim casto :mrgreen: jako snidane a svaciny se snazim zdraveji (jogurty s ovocem, tvarohy, celozrne pecivo), ale na obedy se nijak neomezuju.. Chce to proste snizit davky a omezit nezdrave, u me funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.16 09:51

Ano, je, já už mám 14kg sádla dole (fotka před a po o něčem vypovídá). Jinak jsem akorát vynechala sladké (tím myslím slazení čajů, sladké minerálky) piji jen vodu nebo černý čaj s citronem. Jím normálně, do jídelníčku jsem více zařadila celozrnné těstoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
10.8.16 09:56

Já se taky hlásím. Jím 5× denně. Místo bílého pečiva jím žitný chleba nebo knackenbroty a nepoužívám bílou mouku a smetanu… občas si i zahřeším a váha šla dolů. Chce to jen jíst to správné množství… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
10.8.16 10:02

Jim úplně stejně pořád, i sladké si dopravam. Ale dost se hybu… to je dle mého nejdůležitější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.8.16 10:28

Já jím taky všechno, pouze jsem omezila množství, jím 4× denně a klidně si dám i sladké, či jiná nezdravá jídla, nijak se neomezuju v tom, co jím, jen dodržuji ty 4 jídla a jde to krásně dolů. Předtím jsem dodržovala jíst 6× denně a jen ultra zdravá jídla a vůbec jsem nehubnula :think:

• Citovat
  • Upravit
631
10.8.16 10:35

Zhubla jsem 20 kg za pul roku a nevim jak. Asi to behani za dcerou a zvedeni ze zeme. Jim normalne 6× denne, obcas neco sladkeho, obcas alkohol. Oboji jsem ale dost omezila. Posledni dva tydny nesmim jist tuky a ponevadz jsou ve vsem, skoro nic nejim. A tak mam zase tri kila nahore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.8.16 11:15

Jasně, ale já hubla jen asi 4 kg a především hodně sportuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
10.8.16 11:27

Co znamená normálně? Když chce člověk hubnout tak musí mít nějaká omezení. Pro někoho je třeba normální jíst třikrát do týdne bůček a dvakrát houskový knedlík se svíčkovou a snídá vajíčka na slanině. To asi nezhubne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
10.8.16 11:56

Nikdy jsem nedržela žádné diety ve smyslu jednostranné stravy nebo hladovky. Ale jídlo mám ráda, mám pár špatných návyků, takže momentálně v hubnoucím procesu normálně nejím. Ne podle sebe, je to pro mě velké omezení. Ono co to je normálně. Pro každého je to něco jiného. Navíc každý má jiný metabolismus, jinou historii, takže tělo reaguje různě. Mě spíš děsí, že už se asi nikdy „normálně“ nenajím, protože když jsem teď týden jedla „normálně“, šup 1,5 kg nahoru. Buď mi blbnou hormony, nebo stárnu, každopádně mě to pořádně vyděsilo, nejsem si jistá, jestli se dokážu do konce života omezovat a na druhou stranu to ale nechci nechat být.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
10.8.16 12:11
@Suzana28 píše:
Co znamená normálně? Když chce člověk hubnout tak musí mít nějaká omezení. Pro někoho je třeba normální jíst třikrát do týdne bůček a dvakrát houskový knedlík se svíčkovou a snídá vajíčka na slanině. To asi nezhubne…

Podle mě ale vůbec nezáleží na tom, co jíme, jako spíš kolik toho sníme, v kterou denní dobu a taky jaký máme výdej. A pak na každého funguje něco jiného. Já když jedla po těch doporučovaných 2-3 hodinách, tak jsem vůbec nevytrávila a měla jsem pocit, že jim pořád a i když jsem jedla zdravě, nezhubnula jsem lautr nic. Teď si dopřávám všechno, zrovna včera byla k večeři grilovaná slaninka s hermelínem a k obědu knedlo zelo :mrgreen: Ale jelikož jím jen 4× denně, ničemu to nevadí. Podle mě je nejhorší takovéto celodenní uzobávání ;)

• Citovat
  • Upravit
15575
10.8.16 13:29

Sky apod). Diky za rady :kytka:

Příspěvek upraven 01.07.17 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
10.8.16 14:05

@Sonarka takže přesně jak říkám - s omezením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.8.16 17:09
@Suzana28 píše:
@Sonarka takže přesně jak říkám - s omezením…

Jasně, ale neomezovala bych žádný druh jídla, nýbrž množství. Mně se tím i značně eliminovaly trávící problémy, které jsem předtím měla. Člověk by měl pořádně vytrávit a pak se teprve zase najíst.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková