Jíte některá normálně při hubnutí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.5.19 22:40

@Lioness34 dekuju moc😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106240
25.5.19 22:40
@Afrikana píše:
@Lynette Otazkou je, jak slecna ke svalum pristupuje. Osobne jsem taky pro ne, ale mam znamou - „ex“anorekticku, ktera se svalu doslova stiti a idealem je pro ni extremne hubena postava s rucickama a nozickama co nejtensima, protoze to je pro ni nejhezci. Postavu ma asi jako tady slecna a je se sebou naramne spokojena. Jedina jeji starost je, aby nepribrala a hlavne nedejboze nemela svaly, takze ve finale je z ni hubena kostra s pazemi jako hulcickami. Opravdu to vypada desive. Kdyz jsem ji kdysi nabizela, jestli nechce se mnou na cviceni, protoze mela nejakou depku, tak se hned zajimala, jestli z toho nebude mit svaly a jestli je to dobre cviceni na tuk, protoze potrebuje zhubnout :roll: Chvili jsem na ni nevericne koukala, pak jsem se zeptala, co presne chce hubnout, kdyz na sobe uz prakticky zadny tuk nema, a bylo mi receno, ze to bych se divila :think: Ona si proste zaklada na tom, ze je v podstate pruhledna, a pri predstave, ze by nekdy vlastnila kulaty zadek, by stoprocentne omdlela hruzou :?
docela tomu verim …. taky bych potrebovala zhubnout , ale rozhodne nechci svaly jen shodit :D
@Lioness34 píše:
@Afrikana Jj, má to tak nastavené… nicméně ale chlapům se to nelíbí… vycvičena postava - zadek prsa nohy… to je proste pecka. Ale to se těžko anorektickam vysvětluje - ony vypadají jako kluci - mladí kluci… vůbec ne jako dámy nebo ženy… přitom to je tak sexy

co se libi chlapum, je v teto diskuzi snad uplne vedlejsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
25.5.19 22:43
@Venetia píše:
co se libi chlapum, je v teto diskuzi snad uplne vedlejsi?

Ano, není to to hlavní. Nicméně to s tím trochu souvisi. Ale samozřejmě, ze záleží na tom jak se cítí žena. Ovšem ne když má anorexii a je hodne hodne stihla… hezké to není a zdravé teprve ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
25.5.19 22:45
@Verunka3458 píše:
@Lioness34 dekuju moc😇

Já o Tobě vůbec nepochybuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
25.5.19 23:50

@Verunka3458 svaly nejsou jen o cvičení ale taky o tom stravování. To chce sníst každý den maso, vajíčko a mléčný výrobek a zeleninu - dobre jsou ty mražené smesy a do toho posilovat a hodně spát. Pokud nenaberes svaly musíš zvětšit porce a tloustnutí se bát nemusíš - tloustne se z cukru a tuku a ne z vajec, liboveho masa a zeleniny a co se mléčných výrobků týče tak jeden hrnicek kefíru denně nebo smetanový bílý jogurt fakt jen přispějí k tomu aby se vstrebavaly živiny z toho co snis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
26.5.19 00:07

Zmrzliny bys podle mě jíst neměla už jen protože je to tuk s cukrem a tvému tělu to nedá nic. Ty potřebuješ své nemocné tělo zásobovat bilkovinama, minerály a vitamíny a aby to tělo přijalo je nezbytné mít je každému jídlu i trošku tuku ale nemusí to být sádlo nebo máslo - stačí si tu uvařenou zeleninu velmi lehce pokapat olivovým olejem. Je to nutné - bez tuku tělo není schopno přijmout z jídla vitamíny A, D,E, K. A co se ovoce týče tak půlka jablka nebo tři meruňky nebo dvě kiwi denně stačí. Jo a málem bych zapomněla - taky každý den sníst jednu lžíci slunečnicových semínek a dvě lžíce ořechů - buď vlašské nebo mandle bez slupky. Když nebudeš jíst pečivo nemělo by to vadit.
Doporučuji vykašlat se na vzhled a zaměřit se na zdraví. To mi vždy velmi velmi pomohlo. Skoč si na krev nech si udělat test na železo, vápník, vitamin D, B12, štítnou zlazu a jaterky a uvidíš že ty hodnoty budou úplně jinde než by měly být. Když si dáš za cíl mít ty hodnoty idealni tak začneš být posedlá něčím jiným a tentokrát ti to zdraví nevezme ale přinese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
26.5.19 00:18
@Verunka3458 píše:
@koumes já vim, jenže já proste pribrat nechci chápeš? budu dělat vše abych nehubla ale přibrat je pro mě nemožnosti

A to, že něco jíš je proč - tey myslím ty poháry a zmrzliny? Mš na to chuť? Pak TI něco chybí…tělo umí vyslat jen tři základní zprávy v totmo ohledu, chuť, žízeň a hlad…hlad umíme odbourat, žízeň a chuť většinou ne. Pokud tělo touží po sladkém, chybí mu energie, tedy bílkoviny a tuk, zkusila bych být Tebou zařadit třeba vajíčko (celé) k snídani, ideálně 2, to zvládneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.5.19 07:12

@Verunka3458 Začni cvičit - silové cvičení, cvičení typu běhání, aerobik a podobné zařaď, až něco přibereš. Řekni mámě, ať ti koupí Nutridrink, dej si 1 denně. Nezapomínej na snídaně, nepřejídej se, stačí malé porce, ale nikdy snídani nevynechej. Jednoho nanuka neřeš, ale určitě se necpi sladkostmi, stejně to není zdravé a sice smýšlíš trochu anorekticky, ale může to být naopak výhoda, že se dokážeš hlídat a nepřecpeš se. Před cvičením si dej třeba mléčnou rýži s ovocem a samozřejmě normální oběd a večeři, co máte doma/ve škole. A choď zavčas spát - řekněme do půl 12 v posteli, nevyspání taky ovlivňuje hormony v těle, někdo z nevyspání a stresu hubne, někdo tloustne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.19 07:37

@Tiger-lily jasný no, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.19 07:52

@Almatka k snídani mám rada ovesnou kaši, to je diky bohu aspoň jediné jídlo na které se těším a které mám fakt rada, to však po celém zbytku dne u jiných jídel neplatí…
Nedokážu si představit ze bych snidala něco jiného než kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.19 07:57

@Lynette je mi to jasný já jen mluvila o těch chuti a vycitam z toho co nás prepadavaji…
Mama mi nedávno koupila nejakej natural protein a já se snazim ho cpat úplně do všeho jen mě nenapadá co s nim, protože vsude ho dávám málo, jelikož se s toho stane pak kaše:D
Asi s tím neumim no a hledat recepty a takový věci mě moc neláká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.19 08:31

Jím 7 - 8× denně, mini porce (do 150g) čehokoli. Sladké, slané, moučné. Jen nepřekročím hranici 150g. Piju i colu, jím sladké, docela dost. Mezi jídlem a pitím dělám minimálně 30 minut pauzu. Základ je neroztahovat si žaludek, pak není hlad.
Chodím do výživové poradny a pravidelně na krevní rozbor. Jsem zdravá.
Za dva roky 55kg dole :lol: Anonym jinak prosím smazat, chodím sem známí a nechci aby každý věděl že jsem před dvěma lety byla kulička.

Simča.

• Citovat
  • Upravit
2950
26.5.19 08:42
@Verunka3458 píše:
@Almatka k snídani mám rada ovesnou kaši, to je diky bohu aspoň jediné jídlo na které se těším a které mám fakt rada, to však po celém zbytku dne u jiných jídel neplatí…
Nedokážu si představit ze bych snidala něco jiného než kaši.

Ovesna kaše je super!! Dej do ni ovoce a odtucneny tvaroh klidně 150g - a ostatní jídla musíš jist taky takove co ti chutnají… chystej si je den dopredu… klidně na oběd kuře plus brambory/nebo ryzi… večeře maso a salat. Na svačiny pomazánky z odtucnenehintyvrun- s tunakem nebo vajickovou… nebo volske oko. Na oběd čočku / nezahustuj moukou a k tomu vejce… všude hodne zeleniny… ovoce do 15h pak už ne. A protein můžeš urcie taky ale nedá se jist neustále… na svačinu ok ale ke vsemu to se :poblion: časem teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116055
26.5.19 09:36

Ovesná kaše je moc bezva. Zkus si někdy udělat i ta vajíčka. Myslím, že jsi na dobré cestě. @Tiger-lily ti dobře radí, jukni na její profilovku, jakou má skvělou postavu.
Jinak myslím, že si můžeš dát ovoce, nebudeš mít špatné svědomí a uspokojíš chuť na sladké. Teď je sezóna jahod, tak si je dej třeba s tvarohem nebo klidně se šlehačkou. Sladit si to nemusíš. A taky jez luštěniny, pohanku. Moc ti držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116055
26.5.19 09:40

@Lioness34 proč odtučněný tvaroh? Může normální. Tuky jsou třeba, rozhodně neztloustne po tučném tvarohu nebo jogurtu.
A k večeři bych přílohu nevynechávala, vždyť má 55 kg na 180 cm. A cvičí aby přibrala svaly, měla by jíst pořádně a vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková