Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nejsi moc hubená? Jestliže na sobě nemáš ani gram tuku, tak nemají z čeho vyrůst. Nebo pak ještě to může být dědičné. Po HA mi prsa teda nevyrostla ![]()
Mám dost hubený vršek, ale nohy větší… Ale vyloženě vychrtlá nejsem ![]()
Je ti teprve 17 let. Stale rostes a prsa muzou dorust. Podle me mas normalni mala prsa a mas akorat mindrak nic vic. Z toho vyrostes neboj.
Příspěvek upraven 01.08.16 v 19:47
No, tak a jaké má mamka prsa? Někdo to hold podedi a s tím nic neuděláš. Pak zbývá jen plastika ![]()
@Včelička992 píše:
Je ti teprve 17 let. Stale rostes a prsa muzou dorust. Podle me mas normalni mala prsa a mas akorat minsrak nic vic. Z toho vyrostes neboj.
No nevím, mě prsa rostla od 11 let a v 17 už jsem měla klasicky svou velikost ![]()
Mamka má hodně velká… Tak D, ale taky má dost nadváhu. Kdybych měla alespoň A tak mi to nevadí, jenže já nemám absolutně nic ![]()
Prosím tě, hlavně kvůli tomu nezačni brát hormony. To je snad ten úplně nejblbější důvod. Prsa ještě narůst mohou, nemusí, s tím nic neuděláš. Ale dají se dobře obléct, aby vypadala větší.
@mamina89 píše:
No nevím, mě prsa rostla od 11 let a v 17 už jsem měla klasicky svou velikost
Jenze kazdy je jiny.
@mamina89 píše:
No nevím, mě prsa rostla od 11 let a v 17 už jsem měla klasicky svou velikost
tak nějak ![]()
@Sisi21 píše:
Mamka má hodně velká… Tak D, ale taky má dost nadváhu. Kdybych měla alespoň A tak mi to nevadí, jenže já nemám absolutně nic
Nic si z toho nedělej. Jestli ti to vadí, tak si je necháš udělat
Moje kamarádka nemela absolutně nic, byla naprosto plochá. No a dneska má krásný, pevný Bcka
Dneska to není problém ![]()
@Sisi21 píše:
Mamka má hodně velká… Tak D, ale taky má dost nadváhu. Kdybych měla alespoň A tak mi to nevadí, jenže já nemám absolutně nic
Tak si vyfot okoli dekoltu v podprsence at to muzeme zhodnotit a napsat ti, ze mas pouze mindrak. To je tezko takhle posuzovat
Za rok můžeš zkusit černý pivo
pak mi hodně pomohlo těhotenství, ale na to jsi ještě mladá a navíc to bylo dočasně… ale neznám nikoho z okolí, komu by HA takhle pomohla
Promiň, ale vzpomněl jsem si na tento vtípek:
Čerstvé vysprchovaná stojím před zrcadlem a stěžuji si svému manželovi, že jsou má prsa příliš malá. Místo toho, aby mi jako jindy řekl, že to samozřejmě není pravda, má nápad: „Pokud chceš, aby tvá prsa povyrostla, vezmi každý den kousek toaletního papíru a tři se s ním několik sekund mezi nimi.“
Protože má normálně vždy dobré nápady, vezmu tedy kousek toho toaletního papíru, třu se s ním mezi prsy a ptám se, jak dlouho to asi bude trvat.
„Během let budou čím dál tím větší,“ zní jeho odpověď.
„Fakt se domníváš, že třením toaletního papíru lze zvětšit prsa?“
Aniž by cuknul brvou, odpovídá: „Proč ne, u tvého zadku to také fugovalo!“
Ona aj keby HA pomohla na prsa, v pripade, ze ju zacne brat a nema este cyklus vyzrety, tak spolu s velkymi prsami si vypestuje aj neplodnost.
Jo, a vyvaruj sa diet, ja ked chudnem, tak z prs, a ked znovu naberam, tak do zadku. Manzel tak po druhom decku na mna kukal, a ze vraj nam to ‚nejak ide do riti‘.
Ahoj!

Ráda bych se zeptala jestli nemáte vyzkoušený nějaký způsob jak docílit větších prsou… Mám je opravdu hodně malá, ani áčka (bude mi 17 let)
Slyšela jsem, že třeba po HA můžou prsa narůst, máte s tím někdo zkušenost?