Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Sisi21 Vydrž prťka, vydrž. Jestli má mamka větší poprsí, tak se taky dočkáš. Dnes už jen smutně vzpomínám na svá mrňavá prsa, mít velikost 75 F není žádná výhra, ani běhat se s tím nedá. Jo a narostly mi po dětech. Určitě se dočkáš, a víš co ušetříš za podprsenky? ![]()
@Balatonek tak když máš K, tak to je jasné
to bude krásná a příjemná změna
můj muž má zase rád úplně malá prsa, evokují mu mládí
@Petrolka píše:
@Sisi21 Vydrž prťka, vydrž. Jestli má mamka větší poprsí, tak se taky dočkáš. Dnes už jen smutně vzpomínám na svá mrňavá prsa, mít velikost 75 F není žádná výhra, ani běhat se s tím nedá. Jo a narostly mi po dětech. Určitě se dočkáš, a víš co ušetříš za podprsenky?
Na to bych tedy opravdu nespoléhala
, vím o čem mluvím…
@Sisi21 píše:
Ahoj!
Ráda bych se zeptala jestli nemáte vyzkoušený nějaký způsob jak docílit větších prsou… Mám je opravdu hodně malá, ani áčka (bude mi 17 let)![]()
Slyšela jsem, že třeba po HA můžou prsa narůst, máte s tím někdo zkušenost?
no neboj, já z hezkých pevných B jsem po dvou dětech dopracovala na DD až E (dle výrobce) takže pokud ti časem prsa poporostou třeba v těhotenství tak budeš ráda…
jinak moje známá měla totéž co popisuješ a má je i ted ve 40 a víš co. má šmrnc a chlapům se líbí i tak.. ![]()
Cpát do sebe antikoncepci kvůli tomu je podle mě nesmysl.. tu si vezmi až budeš chtít zabránit těhotenství - na to je určená ![]()
@Malaga píše:
Na to bych tedy opravdu nespoléhala, vím o čem mluvím…
A jsou i horší případy. Spolužačka měla hezké trojky a po dětech má 2 lentilky pod kobercem. Ale je hodně hubená. Snad to zakladatelku příliš nevyděsí. ![]()
@Petrolka píše:
A jsou i horší případy. Spolužačka měla hezké trojky a po dětech má 2 lentilky pod kobercem. Ale je hodně hubená.Snad to zakladatelku příliš nevyděsí.
mohlo by ![]()
A tak ja som mala pred tehotenstvom malem B, cez kojenie B++… a teraz stezi A. Manzel cas od casu vrci na mladsiu, ze mu nic nenechala ![]()
@Any83 no to mi povidej, ja mam 75 D mam velka prsa po mamce. Ale ona mela nas tri deti, tak po porodu je mela spadle no klasika. Ja zatim dite nemam. Ale az to prijde, tak se toho bojim. Uz ted na me koukaji chlapi jenom kvuli dekoltu a musim rict. Ze mi to uz ani neni prijemny, radsi si vezmu svetr nebo tak neco, aby to nebyko moc videt. Mam problem najit dobre plavky. A taky bych si nekdy prala neco mezi B a C. Musim rict, ze kdyz jsem vazila 78kg tak jsem mela jeste vetsi. Ted mam 70 kg a mam ty D. Jo a trochu se i hrbim, kdyz se nehlidam, tak se hrbim dost. Tak si myslim, ze to bude i timto. Takze pokud ma i jina takove problemy, tak to nejsou zadne problemy
. Znam pani co byla na zmenseni prsou a oni ji stejne zas dorostly po nejake dobe. Tak mela zas velke
.