Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ona aj keby HA pomohla na prsa, v pripade, ze ju zacne brat a nema este cyklus vyzrety, tak spolu s velkymi prsami si vypestuje aj neplodnost.
Jo, a vyvaruj sa diet, ja ked chudnem, tak z prs, a ked znovu naberam, tak do zadku. Manzel tak po druhom decku na mna kukal, a ze vraj nam to ‚nejak ide do riti‘.
Já právě nemám nic, nemůžu pomalu nosit šaty a neseženu ani vršek k plavkám, musím mít takové ty dětské trojúhelníčky…
Příteli to nevadí, ale já si přijdu jako kluk ![]()
@Sisi21 píše:
Já právě nemám nic, nemůžu pomalu nosit šaty a neseženu ani vršek k plavkám, musím mít takové ty dětské trojúhelníčky…Příteli to nevadí, ale já si přijdu jako kluk
Saty kupuj s kruhovou suknou, tie schovaju, ak Ti zadok narastol ‚normalny‘ a prsia chybaju.
Podprdy kludne vypchate. Ja prsia nevlastnim, tak nosim take tie od tamanov, saten, molitan, molitan, vypchavka, saten ![]()
Abo jak radi moj manzel, zroluj ponozky
![]()
Plavky s trojuholnickami mam tiez. Manzel do nich lezie az prilis nadsene
Ale v sporeni na nove prsia uz ma cele tri stovky ![]()
Vůbec to neřešte. Ženy s rakovinou prsu by za zdravá prsa daly nevím co. Fakt kašlete na vzhled. Já tam taky nemám nic. Teď teda když kojím, tak aspoň něco malinko…ale nejdůležitější v životě je zdraví. Nehuntujte si tělo hormonální antikoncepci. Mně se po ní udělala celulitida a nemohu se toho zbavit do dnes, i když ji už neberu několik let. Jste krásná taková jaká jste. Váš přítel to vidí. Proč ne Vy?
Za sebe ti můžu říct, ze lepší nemít nic, než ve třiceti vytahany devítky.
Vzdycky jsem mela miniaturni prsa, ale chlapi po nich sileli, fakt ne kazdemu se libi velka prsa. Po detech trochu narostla, zaroven nic neplanda, porad v horni casti tela vypadam jak cerstva dvacitka. Zkratka, ma to sve vyhody, na operaci bych nesla, i kdyz tak do osmnacti jsem to povazovla za nutnost. HA neradim, na prsa ucinek zadny, zato ta celulitida ![]()
@Balatonek Přesně tak! Taky mám prsa malá, jako mladá holka jsem se za to styděla, že tam nic nemám a teď jsem ráda. Protože i po čtyřicítce jsou pevná a pořád na svém místě
. Dokonce jsem se u lékaře od spolupacientky, staré paní, po svléknutí dočkala komplimentu, že mám „prsíčka jak patnáctiletá“. A na ultrazvuku prsou dokonce minulý rok paní doktorka překvapeně koukala na můj věk s tím, že prsa mám teda jako osmnáctka
. Před dvaceti lety se kamarádky prsily, vystavovaly to a já se hrbila, no a teď to máme naopak
. Pěkně spravedlivě ![]()
Tak za 1. ještě mohou vyrůst a za 2. lepší malá než obrovská, pak mají ženy problémy s bolestí zad.
@Goldyra píše:
@Balatonek Přesně tak! Taky mám prsa malá, jako mladá holka jsem se za to styděla, že tam nic nemám a teď jsem ráda. Protože i po čtyřicítce jsou pevná a pořád na svém místě. Dokonce jsem se u lékaře od spolupacientky, staré paní, po svléknutí dočkala komplimentu, že mám „prsíčka jak patnáctiletá“. A na ultrazvuku prsou dokonce minulý rok paní doktorka překvapeně koukala na můj věk s tím, že prsa mám teda jako osmnáctka
. Před dvaceti lety se kamarádky prsily, vystavovaly to a já se hrbila, no a teď to máme naopak
. Pěkně spravedlivě
Tomu věřím, taky nemám žádný balóny
Ale nejsou malý prsa jako malý prsa. Moje kamarádka neměla prostě nic. Jenom čudlíky, bradavky. Žádný tuk, no prostě nic. Tam podle mě se prsa nijak extra největší ani po porodu. Na streamu občas koukám na modelace prsou. Byla tam paní po dvou dětech, hodně stihla a měla jen čudlíky, žádná prsa. A to chápu, že to těm ženám vadí. Osobně bych nevěřila, že to tak některé ženy mají, kdybych to neviděla na vlastní oči. Pak chápu, že jde někdo na plastiku. ![]()
Holky já mám 70 C a po dvou a čtvrt letech kojení je můžu tak akorát zarolovat jak ponožky
a to nemluvím o tom, jak teď hrozně bolí, když jsem znova těhotná (naštěstí teď díky tomu vypadají zase plně, ale po dalším kojení to bude smrtící) a jak hrozně nepříjemné to je, když chci třeba běhat, skákat, prostě dělat nějaký sport, při kterém se to třese. A taky to i bolí. Já teda už roky toužím po pěkných Ačkách.
Taky nemám to štěstí na vysoko posazená prsa a to taky zhoršuje vizuální efekt.
Takže holky, já vás s malýma kozama považuju za šťastlivky
pamatujte, že největší nepřítel je gravitace
prsatky si je budou ve stáří házet přes ramena.
![]()
@Sisi21 HA nezkoušej, je to nezdravé, akorát se ti rozhodí celý reprodukční systém a až jednou budeš chtít mít děti, můžeš s tím mít potíže. Po HA mi prsa nikdy nenarostla, párkrát jsem ji brala. Po HA ti naroste akorát zadek.
Měla jsem v 17ti taky pidi prsa a teď mám B (ve 40ti), je to i celkovou hmotností. Taky se tělo ještě dostává do ženských tvarů, takže máš ještě čas. Určitě tak 2-3 roky, než budeš mít pořádné ženské tvary. Doporučuju si koupit push-up podprsenku. I když nebude mít co zvedat, tak zvedne sebevědomí a vyrovná opticky proporce
. Klidně i push-up plavky. V Lidlu teď prodávali super podprdy bez kostic, bavlněné a cenově dostupné. Jak tu jedna psala, vycpávat, vycpávat a vycpávat. Chlapům to nevadí. ![]()
@Goldyra ja mám právě kolegyni, které je 60 a na krásný pevny prsa!!! Nevěřila sem zd nebyla na plastice, ale stačilo prý jen trochu cvičit. No to u mě prostě nejde. Mě narostla prsa už na základce na čtyřky, na střední ještě o dvě čísla a první těhotenství to dotáhlo až na velikost podprsenky 70k, což je úplně šílený. Můžu si je taky leda srolovat.
ale jen co dokojim to druhe škvrně, tak jdu na zmenšení. ![]()
@Balatonek já o nějaké modelaci po kojení druhátka také uvažuju
a ideálně rovnou zmenšit na ta toužená Ačka
páč kdo se na ty věšáky má koukat ![]()
@mamina89 píše:Presne , souhlasím s tebou me od 16cti prsa nevyrostla ani o pid , jen po pri kojeni , pak jsem se rozhodla pro plastiku.
No nevím, mě prsa rostla od 11 let a v 17 už jsem měla klasicky svou velikost
@Včelička992 píše:
Je ti teprve 17 let. Stale rostes a prsa muzou dorust. Podle me mas normalni mala prsa a mas akorat mindrak nic vic. Z toho vyrostes neboj.Příspěvek upraven 01.08.16 v 19:47
@Any83 ja to vidím na nějaké pěkné pevné menší trojky
muž má rád velká prsa, ale chápe, že to co mám teď, už je moc. Sám vidí, že ztratila tvar a nejsou už hezká. Blba gravitace ![]()