Co pomáhá na lesk vlasů?

253
5.8.16 14:50

Co pomáhá na lesk vlasů? Poraďte

Ahoj holky. :mavam:
Potřebuji radu ohledně vlasů.
Mám je střižené na ramena a jak jsou střižené rovně, tak to má tvrdý kraje, nevím jak přesněji popsat. :mrgreen: Žehlím si je často, ale ty vlasy jsou pak stejně nepoddajné, suché a bez lesku. A brzo se mi mastí u kořínků. :roll: V drogeriích jsem se ptala prodejců, jenže co mi poradili stejně nepomohlo.
Můžete mi poradit, jaké přípravky bych si měla zakoupit?
Prosím osvědčené tipy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35917
5.8.16 14:51

A používáš sprej na žehlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
5.8.16 14:55

@pikola ano, mám ho. Jenže po něm jsou ty vlasy nic moc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
5.8.16 14:56

Me pomohl kvalitni sampon, nechci tu byt narcena, ze delam reklamu, myslim tim sampon, co se prodava u kadernic, ne v beznem obchode. Je opravdu hodne znat jestli mam umytou hlavu tim kvalitnim nebo beznym samponem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.8.16 15:09

Tekute krystaly

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
5.8.16 15:22

Nežehlit, regenerovat, rozhodně nebarvit samodomo drogerkovými barvami. Najít vhodný šampón, který bude šetrný k citlivé pokožce a nebude ji dráždit - takže se nebude tak mastit a vhodný přípravek do délek vlasů, který je bude hydratovat a uhlazovat.

Hodně poškozené vlasy je lepší ustřihnout a počkat, až dorostou. A tedy ty dorůstající mezi tím nezhuntovat jako ty předešlé.

Zajděte do nějakého lepšího kadeřnictví, kde mají i slušné poradenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
5.8.16 16:21

Kvalitní šampón a kondicionér, používám značku Alterna, jako v mém kadeřnictví a jinou už nikdy nechci. Jednou za 2 měsíce si dojdi do dobrého kadeřnictví, kde ti ostříhají konečky a obarví vlasy přelivem například. Já si žehlím a fénuju vlasy každý den a zničené je nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14650
5.8.16 23:40

Já mám čerstvě dobrou zkušenost se šamponem s panthenolem z lékárny a po umytí vetřu do vlasů péči s kardamovým olejem. Žehlení jsem omezila na minimum a když už, tak používám sérum pro ochranu vlasů Loreal Professionnel, kromě tepelné ochrany s ním žehlení jde mnohem líp a nemusím brousit každý pramen žehličkou dvacetkrát - mám hodně nepoddajné vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková