Kostým Winx - nákup z EU do ČR

3200
15.2.13 06:11

Kostým Winx - z nákup EU do ČR

Ahoj holky,

určitě tu bude někdo znalejší, kdo poradí.
Sháním pro dceru kostým Winx Flora (pro neznalé - přiblbý kreslený seriál o několika holkách, co jsou jakože víly :? ). Co jsem koukala, tak třeba na Amazonu mají něco na výběr, ale já to nechci posílat z USA, protože v dodacích podmínkách mají až 3 týdny + nemám představu, jak se to může zdržet při dodaňování a navíc s tímhle vším to vyjde i hodně draho (tj 50 USD a výš).

Moje otázky jsou následující:

• nemáte tip na nějaký podobný obchod typu Amazon zasílající z EU, třeba z Anglie, kde bych tohle mohla pořídit? Koukala jsem, že i Amazon a přidružené obchody pár z nich umí zaslat i z Anglie, ale s mým zbožím jsem nepochodila.
  • pokud vás napadá, kde jinde bych mohla sehnat (adresa e-shopu atd.) s rozumnou dobou dodání - řekněme tak ty 3 týdny ale maximálně a bez čekání, že to budou někde v Praze prohlížet a připočítávat DPH…
  • pokud vás napadá úplně jiné řešení, tak sem s ním. Už jsem tak zoufalá, že zvažuju koupit ty křídla i z USA (ale fakt se bojím, aby dorazily včas) a o zbytek kostýmu se pokusit doma, ale chudák dítě :roll:.

Moc děkuji za rady a tipy!
KX

Edit: :cert: jó, píšu v 6 ráno a mám přehozený slovosled v nadpise, který nejde opravit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
15.2.13 07:39

Zkus kouknout na britsky nebo nemecky amazon.
Na britskem jsem nakupovala nekolikrat a vzdy bez problemu, navic v EU se clo neplati ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
15.2.13 08:22

@Petulinaxx díky, a britský amazon má adresu .co.uk?
Mkrnu. Já nepsala o clu, ale při dovozu z USA by k ceně u nás měli připočíst DPH. Já od té doby odjinud než z EU neobjednávám, takže netuším, jestli to udělají vždy, ale nebudu riskovat, ani kvůli té době přepravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
15.2.13 08:24

Tak na amazon.co.uk winx Floru kostým nemají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.2.13 08:26

Ano, je to amazon.co.uk
Z usa to tak delaji vzdy, jakmile je cena zbozi xx euro/dolaru..a hlavne to trva a nekdy to zbytecne zdrzuji na celnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
15.2.13 08:36

@KatkaX Obchod neporadím, ale co nechat ten kostým ušít u nějaké šikovné švadleny? Jestli žádnou neznáš, zkus si zadat poptávku na Fler.cz. Určitě se ti někdo ozve, myslím, že ti to udělají přesně podle fotografie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
15.2.13 08:41

A ještě jsem našla tento kostým http://www.velkoobchodprodeti.cz/…ruzova-vila/ není to podobné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák