Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
určitě tu bude někdo znalejší, kdo poradí.
Sháním pro dceru kostým Winx Flora (pro neznalé - přiblbý kreslený seriál o několika holkách, co jsou jakože víly
). Co jsem koukala, tak třeba na Amazonu mají něco na výběr, ale já to nechci posílat z USA, protože v dodacích podmínkách mají až 3 týdny + nemám představu, jak se to může zdržet při dodaňování a navíc s tímhle vším to vyjde i hodně draho (tj 50 USD a výš).
Moje otázky jsou následující:
Moc děkuji za rady a tipy!
KX
Edit:
jó, píšu v 6 ráno a mám přehozený slovosled v nadpise, který nejde opravit ![]()
Zkus kouknout na britsky nebo nemecky amazon.
Na britskem jsem nakupovala nekolikrat a vzdy bez problemu, navic v EU se clo neplati ![]()
@Petulinaxx díky, a britský amazon má adresu .co.uk?
Mkrnu. Já nepsala o clu, ale při dovozu z USA by k ceně u nás měli připočíst DPH. Já od té doby odjinud než z EU neobjednávám, takže netuším, jestli to udělají vždy, ale nebudu riskovat, ani kvůli té době přepravy.
Ano, je to amazon.co.uk
Z usa to tak delaji vzdy, jakmile je cena zbozi xx euro/dolaru..a hlavne to trva a nekdy to zbytecne zdrzuji na celnici.
@KatkaX Obchod neporadím, ale co nechat ten kostým ušít u nějaké šikovné švadleny? Jestli žádnou neznáš, zkus si zadat poptávku na Fler.cz. Určitě se ti někdo ozve, myslím, že ti to udělají přesně podle fotografie.
A ještě jsem našla tento kostým http://www.velkoobchodprodeti.cz/…ruzova-vila/ není to podobné?