Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
I nakupování může být nemoc, i když nevím, jestli je to tvůj případ…
Nejlepší by bylo, najít si jinou zábavu než internet, radši číst knížky, plést, háčkovat…
Já se teda nedokázala ovládnout co se týká věcí pro prcka. náš syn je zavalený oblečením a hračkami i v roce, ale pro sebe si teda moc nekupuju. to mi takovou radost nedělá. asi by ses s tím měla uklidnit. určitě se bez parfému a nových bot obejdeš.
Posli penizky co mas na uctu na sporici ucet a bude
, nechej si jen na nutne vydaje…
Taky pořád nakupuju přes net. Je fakt, že jsou to všechno věci, které fakt potřebujem( ne jako lodičky těhotná třeba), ale nemůžem si je zrovna moc dovolit. Takže já se pak nervuju, jak přijde dobírka, sháním peníze a tak.
Kdyby nebyl net, tak nenakupuju, mě to v obchodě neba a navíc tu žádný není. Ale jak vidím pěkné věci na děti nebo něco do bytu, neodolám, achjo, neporadím. Asi jsme zralé na pychiatra, shopaholičky. ![]()
Ale je možné, že ty to máš tím těhotenstvím, proto, že kupuješ věci pro netěhotnou, asi s ním ještě nejsi smířená, vadí ti ty tělesné změny a tak. Ale myslím, že to přejde, že těhu trvá 9 měsíců proto, abychom si na to zvykly ![]()
Ja zacala vysivat… Delam pak z tech vysivek velikonocni vajicka. Jinak bych u netu utratila majlant ![]()
Normální to není podle mě.. pokud jsi nakoupila zbytečnosti a víš to, nemůžeš to poslat zpět? podle mě to jde do 14dnů bez udání důvodů..
Já taky trávím spoustu času „obchodováním“ na www.votocvohoz.cz.. tam to aspoň finančně tak nebolí a mám šanci i trochu vyprázdnit svoji skříň:) Vypadá to jako reklama, co:D?!
@Verca1989
Nejlepší by bylo, najít si jinou zábavu než internet, radši číst knížky, plést, háčkovat…
Chod na emimino. Nez to tu proctes bude vecer ![]()
Ja si zas neco umanu a shanim to. Je to docela tezke, malokdy se mi podari najit to prave orechove a koupit. Takze za me ne brouzdat a porizovat zbytecnosti, ale neco si usmyslet a hledat… a uz tolik neutratis ![]()
Já nakupuju taky… A pořád… Miluju to
a je jedno co to je
… Ten internet je zrádnej, to se člověk nudí, hledá krávoviny a přemýšlí co by tak ještě potřeboval
Buď v klidu, stáhni si filmy do počítače a nebrouzdej furt po netu
můj manžel je to samý, je mu jedno co si koupim, kolik toho koupím a že utratím celou jeho výplatu
… Po porodu už nebudeš mít tolik času na internet, tak se to zlepší
… Peníze budou, my nebudem!! ![]()
@janet9 píše:
Chod na emimino. Nez to tu proctes bude vecer
jo tak s tím souhlasím, občas mám problém se odlepit ![]()
Já už i pletla, dvě čepičky, dvoje rukavičky ale už mě to neba.na miminu jsem závislák. Dřív jsem tohle s nakupováním neměla, prostě vše normálně, je to poslední 3 měsíce
Čekáme dvojčata, takže výdaje jsou velké
Asi mám trochu strach z toho, že až brzo porodím, bude vše jiné. já s tím teda počítám, ale podvědomě vím, že budou velké honky vše zvládnout a tak jako bych toho chtěla mít do porodu co nejvíc..protože na to nebude už tolik financí, času a asi ani chut
@Anonymní píše:
Já už i pletla, dvě čepičky, dvoje rukavičky ale už mě to neba.na miminu jsem závislák. Dřív jsem tohle s nakupováním neměla, prostě vše normálně, je to poslední 3 měsíceČekáme dvojčata, takže výdaje jsou velké
Asi mám trochu strach z toho, že až brzo porodím, bude vše jiné. já s tím teda počítám, ale podvědomě vím, že budou velké honky vše zvládnout a tak jako bych toho chtěla mít do porodu co nejvíc..protože na to nebude už tolik financí, času a asi ani chut
já bych být tebou ty peníze, které nutně nepotřebuješ a utratila bys je za blbiny posílala na nějaký spořící účet, aspoň budete mít nějakou rezervu na dobu po porodu…
@Verca1989 asi máš pravdu. já jen nevím a nechápu proč to dělám, možná si myslím že je to tím blížícím porodem, protože bude stejně u dvojek předčasnej a tak celkově je kolem toho moc starostí a já nákupe možná zaháním myšlenky na to, čeho se bojím..fakt nevím ![]()
Na druhou stranu lepší, než řešit katastrofické scénáře ![]()
chtělo by to nějakou zpřízněnou duši na pokec, ať neutrácíš, neboj, za chvíli už toto opravdu řešit nebudeš ![]()
zkus si stanovit pravidlo, že když už kupuješ, tak jen na děti, ve výprodeji a hodně dopředu, vše se sejde
Taky si myslim, že je dobrej nápad chodit na emimino, tak nákupy utni a začni diskutovat
jinak, já teda taky utrácim
a musim se moooc hlídat, vždyť to ty děti ani nestíhají unosit ![]()
Ahoj holky,
nejsme zrovna boháči a ještě rekonstruujem dům
ale já se doma nudím, nevím jak to popsat ale jeden měsíc nakupuju hromadně dětské věcičky i když jich je dost, další zase parfémy i když je nepotřebuju a ted zase boty. Nejsou to položky za tisíce, ale když se toho sejde více, tak je to znát
mužskej mi nikdy nic nevyčte ani neřejne nic proti
,je moc hodnej a asi mi nechce nic upírat. jenže mě je to vůči němu blbé, sám si chce něco koupit a jak vidí co sem si zase koupila, tak si pro sebe nic nekoupí 

jsem těhotná, ve 30tt, musím pořád ležet, rizikové a ja jsem celé dny doma, tak pořád něco kupuju přes net
Nevím co semnou je, zda jsem stále ještě normální nebo už ne.Nebo je to tím těhotenstvím? měla jste to některá? Mě to děsně trápí. Místo abych si koupila kojící polštář, nkoupim si lodičky které asi dlouho stejně nevyuziju zatím..asi si říkáte co od toho tady čekám, sama nevím.
Je fakt že začínám asi panikařit z porodu…také jsem děsně přibrala což je normální a už myslim jak se po porodu zase líbit mužskýmu, tak možná proto ty nákupy, já nevím
jak musím ležet, tak jsem celý den na netu a koukám co kde mají, pak to chci a nedokážu to ovládnout. Je mi jasné že mužskej je z toho určitě špatnej ale nic neřekne. vlastně mi to asi došlo dnes, ted večer když sem opět koupila boty, které jsem ani tolik nechtěla-jsou sice hezký, ale zbytečný
Co to semnou je, poradí mi někdo? Nebo jsem opravdu jediná co je takhle ulítlá nebo spíš blbá:zed: Anonym asi proto, že se stydím sama za sebe