Kotník otekani

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.9.22 14:17

Kotník otekani

Zdravím chci se zeptat před měsícem mi vyndávali šroub z kotníku teď už nemusím používat berle je normální že mi otéká noha pak je v pohodě a zase mi otéká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
448
28.9.22 14:26

Před 2 měsíci jsem si zlomila nohu. Neměla jsem šrouby, ale noha mně pořád otéká. Doktorka říkala, že může otékat klidně ještě 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.22 14:27

@Lucias241 tak to jo děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.9.22 14:36

Jo, je to normální, nepřetěžuj ji, ale pomalu zvyšuj zátěž, jak to začne otékat, tak si spíš chceš sednout, dát kotník nahoru a odpočinout si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
28.9.22 15:47

Já měla zlomenou kůstku pod achillovkou, v červnu, kotník mi po námaze otéká ještě dnes. Ale už ne nějak zásadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.22 15:51
@Ou píše:
Jo, je to normální, nepřetěžuj ji, ale pomalu zvyšuj zátěž, jak to začne otékat, tak si spíš chceš sednout, dát kotník nahoru a odpočinout si.

Jak myslíš jako zátěži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.22 16:55

@Azeretereza A můžu si třeba zaplavat nebo? ne jako bojový sporty to ne to ještě nechci riskovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
28.9.22 19:53
@michal fusek píše:
@Azeretereza A můžu si třeba zaplavat nebo? ne jako bojový sporty to ne to ještě nechci riskovat

Já nevím, nejsem doktor. Sama jsem to zkoušela, kam mě to pustí. Mě to bolelo tak dva měsíce, že mi nešlo chodidlo úplně propnout, a to byla malá zlomenina. Můžeš to zkusit, ale prvně bych se zeptala doktora - jestli jsi tam měl šrouby, rehabilitaci bych nepodceňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.22 20:10

@Azeretereza ok děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.9.22 20:14

@michal fusek ja jsem po vyronu rok a kousek a kotnik mi porad po vetsi zatezi oteka. Chce to nosit pri zatezi ortezu, staci jen ta pruzna bavlnena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák