Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, prosím poraďte mi někdo. Moje máma měla zavřený prst do kufru od auta. Měla to na těch místech fialové bylo to z obou stran prstu. Nebylo to u nehtu ale níž. Až na konci prstu. Nejvíc jí to bolelo potom, ale pořád jí to bolí. Bude to zlomenina?
@Nevimnekdo píše:
Dobrý den, prosím poraďte mi někdo. Moje máma měla zavřený prst do kufru od auta. Měla to na těch místech fialové bylo to z obou stran prstu. Nebylo to u nehtu ale níž. Až na konci prstu. Nejvíc jí to bolelo potom, ale pořád jí to bolí. Bude to zlomenina?
No rentgen pres net jeste nevynalezli. Co chirurgie?
Moment, vezmu si křišťálovou kouli… říká “ať zajde k doktorovi” 🙃
Ty blaho, kdyby tak existovalo nějaké zařízení, kde jsou odborníci a můžou ji ten prst ztrentgenovat
jo pockat… Ať si zajde na pohotovost a uvidí.
@Nevimnekdo píše:
Myslím si že ne. Dveře od kufru jsou z ocelového plechu, který je dost pružný a má určitou tvarovou paměť, ten se jen tak neláme.
@Zumpa píše:
Myslím si že ne. Dveře od kufru jsou z ocelového plechu, který je dost pružný a má určitou tvarovou paměť, ten se jen tak neláme.
můžou to třeba i vyklepat, kdyby bylo něco vidět
Nebylo to u nehtu ale níž. Až na konci prstu.
Moc si nedovedu odvodit, kde to tedy nakonec bylo
Ale zlomeninu pozná jedině dr. z rentgenu. Může to být trřeba „jen“ naštíplé. Každopádně i naraženina dokáže bolet docela dlouho ![]()
@Nastys píše:
@NevimnekdoNebylo to u nehtu ale níž. Až na konci prstu.
Moc si nedovedu odvodit, kde to tedy nakonec byloAle zlomeninu pozná jedině dr. z rentgenu. Může to být trřeba „jen“ naštíplé. Každopádně i naraženina dokáže bolet docela dlouho
mně právě končí prst nehtem, ale třeba to má někdo jinak
To si fakt dnes lidi nedokážou poradit už vůbec s ničím a musí se na to ptát cizích lidí???
@evulinda79 píše:
To si fakt dnes lidi nedokážou poradit už vůbec s ničím a musí se na to ptát cizích lidí???
Kdepak, tihle lidé přesně ví, jak krotit inflaci, jak řešit energetickou krizi, jak pomoci Putinovi vyhrát válku nad náckama, přesně ví, že očkování proti kovidu je podvod, že roušky nefungují, takže nemají myšlenkový prostor pro takové maličkosti, jako skříplý prst nešikovného vemena.
Navíc je strašně zajímavé, že každý víkend se tu vynoří velké množství čerstvě založených profilů, kteří to tu mají tak zmáklé, že hned po registraci zakládají duchaplné diskuze a pak už se tu nikdy neobjeví.
Ty jo, kdysi mi mamka přivrela konce prstů do dveří auta. Bolest jak bejk, ale zlomený to nebylo. Bolelo to ale dlouho a po čase mi slezly nehty.