Kotvičník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2740
7.1.11 10:40

romes - obavam se, ze caj do chlapa nedostanu, leky jsou pro nej preci jenom jednoduzsi… :nevim:

PeBa - ten odkaz je super, komicky a vystizne napsany… :palec: Rozhodne si ho zkusim koupit a budu doufat, ze mi zachutna a nebudu to zvracet, protoze se mi to libi. :-)

Jeste jednou vsem moc dekuju… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
7.1.11 11:32

…podle mě čaj je pít nejlepší(sbírám si sama), ale dělá se taky výluh v lihu a jsou to kapičky
pro představu třeba tu:
 http://www.lekarna.cz/…rba-vitalis/

určitě koupíš v lékárně, nebo zdravé výživě
Když mi dojde na čaj, tak koupím ty a já je kapala pod jazyk a pak teprv zapila(návod je kapat do vody)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
7.1.11 11:44

Budu toho muset asi vyzkouset vic. Zvracim pomerne dost „takovych“ veci… Kapicky na kasle rymy, ruzny vitaminy co se rozpousteji, dalsi leky + ty bylinky, takze se tomu uz leta letouci vyhybam. Ani blbej coldrex nemuzu… :nevim: Ale urcite vyzkousim, ne vsechno ma pro me „blbou“ chut, takze neco z toho proste dam a zacnu tim cajem, treba to klapne hned… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
7.1.11 21:31

Já jsem měla taky kůru od paní Podhorné,přímo nějakou na podporu otěhotnění,co jsem našla u ní na stránkách.Chtěla jsem i pro manžela,ale ten na nějaké pravidelné užívání něčeho není.Řekla bych,že je to fakt dobré i můj Dr.to tvrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.11 18:52

Ahoj, chtěla bych se zeptat spíše ze zvědavosti, jaké jste měly zkušenosti s kotvičníkem? Nejlépe někdo, kdo bral dříve třeba Clostilbegyt nebo něco podobného na stimulaci. Nezkoušel jste ho někdo s prokázanými anovulačními cykly a pří pití dělat ovu test?

• Citovat
  • Upravit
n. Hotaru
14.8.11 20:10

Ahoj :-)

Zajímalo by mne, zda tu někdo pije kotvičník?

Sbíráte ho někdo a sušíte sám?? Našla jsem místečko, kde roste a protože jsem na něj četla samou chválu zajímalo by mne, zda ho musím sušit nebo ho mohu zamrazit v mrazáku (na zimu)? Moje pokusy o sušení bylin nedopadly dobře :mrgreen: Ale nechám si cokoliv poradit, díky :mavam:

PS - A chutná vám vůbec? :lol:

• Citovat
  • Upravit
ANNA.t
9.11.12 01:39

Kotvičnik,caj+ tablety

DOBRY DEN, CHCI SE ZEPTAT
SNAZIME SE O MININKO UZ DVA ROKY A NEJDE NAM TO, S MANZELEM JSME OBA ZDRAVI. DOPORUČILI NAM ZKUSIT KOTVICNIK, PRY JE TO DOBRY NA OPLODNENI, MA se STIM NEKDO ZKOSENOST??pomaha to? dekuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Karolína1971
17.5.13 07:32

KOtvičník

Projevilo se vám užívání kotvičníku na milostném životě? V článcích na internetu píšou že podporuje podporuje potenci u mužů

• Citovat
  • Upravit
137
28.6.13 16:55

Nevím jestli jsem to přehlédla nebo to tu není. Nevíte některá jestli Kotvičník ovlivňuje antikoncepci??? Další zatím neplánujeme, ale urovnala se mi chuť na sex a vůbec se s tím cítím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
7.5.14 10:05

Kotvičník a spalování tuků

Ahoj, chtěla bych se také optat jestli máte některá zkušenosti s ovlivněním antikoncepce kotvičníkem a jestli se vám po něm povedlo zhubnout. Známá mi ho doporučuje na hubnutí, ale nikde jsem nenašla diskuzi o tom, že by byl účinný na hubnutí u žen :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
8.5.14 14:28

Holky omlouvám se že vám lezu do diskuze ale co se týče kontryhele v počátcích těhu by se pít neměl způsobuje stahy v děloze a může zamezit nidaci tedy uhnízdění…
Takže pít jen v období před ovulací, tedy těsně před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.17 13:41

Dobrý den, mohu se zeptat jak se kotvičník užívala?:) My máme tintkturu z půpenu a máme mít počet kapek denně na kilo, ale raději bych se zeptala někoho kdo to zná děkuji :) :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.17 15:21

Ja si ho naordinovala od 36 týdne, a hned dostala kontrakce/poslicky.. takze na řadu doktora až od 38 týdne a to po malých douskach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
7.10.17 18:32
@radka.vos píše:
Ahoj, omlouvam se za dotaz, ale nikde jsem tohle nenasla, tak se radsi ptam.
Pristi cyklus se s pritelem opet poustime po nejaky pauze do snazeni.
Koupila jsem pro nej (i pro sebe) kotvicnik, aby chut na sex byla vetsi + zaroven pro dalsi „dobry“ ucinky tak nejak celkove pro telo.
Vim, ze u zen „značně zvyšuje hladinu estrogenů ženských pohlavních hormonů“.A moje otazka zni: Kdyz to budu jist (mame pilulky, ne caj), tak se logicky dozvim, ze jsem tehotna az 2-3 tyden (mozna pozdeji) po oplodneni, nemuze ten kotvicnik nejak uskodit plodu?

Kotvičník je přeceňovaná bylina opředena bájnými pověstmi, ale žádné klinické testy nikdy nedokázali sebemenší účinek. Nemá cenu za kotvičnk vyhazovat peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
7.10.17 18:47
@Rouzálie píše:
Kotvičník je přeceňovaná bylina opředena bájnými pověstmi, ale žádné klinické testy nikdy nedokázali sebemenší účinek. Nemá cenu za kotvičnk vyhazovat peníze.

Tak úplně bez účinku to není, sám jsem to kdysi bral jako sportovní doplněk, ale ty účinky nijak zázračné nejsou. Ale dneska bych už šel jen do originál. bulgarského Tribulusu.
Detaily viz
 https://aktin.cz/…inne-placebo

Mají ho třeba tady:
http://eshop.osvalech.cz/detail/49/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení