Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky,
kam chodíte smočit kopýtka, v těhotenství? Je příšerný vedro
Já vím, že už tady taková podobná diskuze je, ale 4 roky stará.. ![]()
@malakobra chodim uplne v klidu do kontrolovanych bazenu a koupalist. urcite ne rybnik a reka. jinak bych umrela
Všude píšou, o nějakých bakteriích, jsem poprvé těhotná, tak jsem vyplašená jak kološek no..
![]()
Rybníky a reky urcite ne, ale na koupaliště sem normálně chodila…loni:-)
Mne gyndos nedoporucoval ani kontrolovany bazen..kupala som sa len doma na zahrade..alebo more..ono ked si vezmes ze ludia su prasata a mocia do vody, v bazene 100 dochodcov atd..som faknovka, nevlezla bych tam..
@malakobra hele treba ja to uplne chápu, myslim si ze takové to dělám uplne to stejne jako netehotna, je uplne zbytečná frajerina…a to říkám z pohledu matky tri deti:-) proste pokazdy sem byla na sebe opatrná a vyplatilo se:-)
Chodila jsem úplně normálně na koupaliště, dělalo mi to dobře v tom horku tak co bych nešla.
Jen se běž osvěžit ![]()
U prvního jednou koupaliště a dobrý, u druhého jsem na koupališti byla pořád s prvním synem a dobrý. U třetího jsem už měli bazén ale párkrát vyjímečně na koupaliště a hned jsem tam něco chytla.Ted už jedině nás bazén, fakt mi to za to nestojí, lidi jsou čunata. Do rybníka bych nevlezla ani jako netěhotná.
@lllucie : Děkuji za názor, já jsem právě opatrná, bojim se, všichni právě, že pohoda bazén…
ale nevim, co mám dělat v tohle vedru..Jsem z Prahy a bázen by se mi ani na balkón nevešel…:D tak tady na sebe cákám vodu z rozprašovače…:D
@Crystal87 Ještě jsem slyšela o nějakých čípkách do vody, ale zase jsem se dočetla, že to není pravý ořechový, tak já nevim..
a ten bazén ti závidím…
@malakobra píše:
@Crystal87 Ještě jsem slyšela o nějakých čípkách do vody, ale zase jsem se dočetla, že to není pravý ořechový, tak já nevim..a ten bazén ti závidím…
No já jsem za něj fakt ráda jinak bych se usmažila:)Ale pokud tu možnost nemáš tak na výběr není že…ale určitě bych spíš volila koupaliště, rybník určitě ne.
Řeším teď to samé a jsem tedy taky opatrná. Zavrhla už jsem před časem kryťák, to už jezdil manžel se synem beze mě a teď to vypadá uplně stejně i s koupalištěm. Lidi jsou opravdu prasata a nemíním kvůli tomu něco chytit, i když koupaliště máme nový. To budu radši funět doma ve stínu. ![]()