Koupaliště v těhotenství

115
8.6.14 12:52

Koupaliště v těhu??

Ahoj maminky,
kam chodíte smočit kopýtka, v těhotenství? Je příšerný vedro :zed: Já vím, že už tady taková podobná diskuze je, ale 4 roky stará.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7965
8.6.14 12:56

@malakobra chodim uplne v klidu do kontrolovanych bazenu a koupalist. urcite ne rybnik a reka. jinak bych umrela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
8.6.14 12:56

Tam kam netehotna 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
8.6.14 12:58
@geilens píše:
Tam kam netehotna 8o

Asi tak nějak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.6.14 13:01

Všude píšou, o nějakých bakteriích, jsem poprvé těhotná, tak jsem vyplašená jak kološek no.. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
8.6.14 13:02

Rybníky a reky urcite ne, ale na koupaliště sem normálně chodila…loni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
8.6.14 13:04

Mne gyndos nedoporucoval ani kontrolovany bazen..kupala som sa len doma na zahrade..alebo more..ono ked si vezmes ze ludia su prasata a mocia do vody, v bazene 100 dochodcov atd..som faknovka, nevlezla bych tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
8.6.14 13:04

@malakobra hele treba ja to uplne chápu, myslim si ze takové to dělám uplne to stejne jako netehotna, je uplne zbytečná frajerina…a to říkám z pohledu matky tri deti:-) proste pokazdy sem byla na sebe opatrná a vyplatilo se:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.6.14 13:05

Chodila jsem úplně normálně na koupaliště, dělalo mi to dobře v tom horku tak co bych nešla.
Jen se běž osvěžit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
8.6.14 13:07

U prvního jednou koupaliště a dobrý, u druhého jsem na koupališti byla pořád s prvním synem a dobrý. U třetího jsem už měli bazén ale párkrát vyjímečně na koupaliště a hned jsem tam něco chytla.Ted už jedině nás bazén, fakt mi to za to nestojí, lidi jsou čunata. Do rybníka bych nevlezla ani jako netěhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.6.14 13:11

@lllucie : Děkuji za názor, já jsem právě opatrná, bojim se, všichni právě, že pohoda bazén… :roll: ale nevim, co mám dělat v tohle vedru..Jsem z Prahy a bázen by se mi ani na balkón nevešel…:D tak tady na sebe cákám vodu z rozprašovače…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.6.14 13:14

@Crystal87 Ještě jsem slyšela o nějakých čípkách do vody, ale zase jsem se dočetla, že to není pravý ořechový, tak já nevim.. :nevim: a ten bazén ti závidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
8.6.14 13:18
@malakobra píše:
@Crystal87 Ještě jsem slyšela o nějakých čípkách do vody, ale zase jsem se dočetla, že to není pravý ořechový, tak já nevim.. :nevim: a ten bazén ti závidím…

No já jsem za něj fakt ráda jinak bych se usmažila:)Ale pokud tu možnost nemáš tak na výběr není že…ale určitě bych spíš volila koupaliště, rybník určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
8.6.14 13:18

Řeším teď to samé a jsem tedy taky opatrná. Zavrhla už jsem před časem kryťák, to už jezdil manžel se synem beze mě a teď to vypadá uplně stejně i s koupalištěm. Lidi jsou opravdu prasata a nemíním kvůli tomu něco chytit, i když koupaliště máme nový. To budu radši funět doma ve stínu. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.6.14 13:21

@Sunnyess Tak to budeme funět dvě..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie