Koupání

3359
9.7.06 23:20

Koupání

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat,od kdy se může mimčům trochu zvýšit tepolta vody, chtěla bych se koupat s malým a nechci zmrznout :lol: ?Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
602
10.7.06 00:24

Ahojky,

my jsme teplotu přidávali postupně a cca od 8-9 měsíců se s malou koupem. Vodu máme trochu vlažnější než pro nás, ale ne žádnou ledárnu. Záleží na prckovi, jak bude reagovat. To je na Tobě, jakou teplotu nastavíš a co bude mimískovi příjemný.

Koupání zdar
Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.7.06 01:18

asi záleží na každém dospělém i mimču, ale Klárce bude sedm měsíců, už skoro dva měsíce se koupe se mnou, protože se do vaničky nevejde a zpočátku když bylo chlado, tak mi trošku zima byla, ale teď jak je teplo, tak máme vodu příjemnou pro obě, ale neměřím ji, jen odhadem, když byla náhodou moc horká, plakala, ale už dlouho poznám, jaká teplota je ok, asi jsem ti moc nepomohla, ale já jsem zmrzlík a s Klárkou ve vaně teď nemrznu, takže tak, klíďo bych to u vás pomalu přizpůsobovala oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.7.06 21:53

Ahoj
Tomáška už od narození koupeme ve vodě, která má něco mezi 38 a 39 stupni. Nevim, jestli mě za to někdo neukamenuje, že se to nesmí, ale malej mi v 37 stupňový vodě řval jako tur, a až s teplejší vodou je teprve spokojenej. Má úplně slastnej výraz v obličeji. Jsem zvědavá jak bude reagovat na studenou vodu v bazénu, to bude asi řev.
Pa Radka + Tomášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky