Koupání v těhotenství se nedoporučuje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44193
9.3.10 14:41

Já bych to zas až tak neřešila,pokud se ovšem někdo nesprchuje vařící vodou dvakrát týdně dvě hodiny v kuse :wink:

Co může být jednomu nepříjemné,druhému může být příjemné..Myslím,že krátké osprchování teplou vodou nemůže normální těhotenství ohrozit :nevim:

Jsem někde četla,že se to ze začátku nedoporučuje k vůli tomu,že teplá voda může vyvolat děložní stahy a potrat.Ale opravdu si myslím,že u normálního těhotenství ne.Příčiny potratu jsou přece jiné :nevim: Něco jiného je to u ohroženého těhu,kde je např.nařízen klid na lůžku.To bych se horkou vodou nesprchovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.3.10 14:44

me fakt rekla mudra…ze pokud si ve vode do 40 stupnu..tak to simuluje diteti horecku a tim podporuje vyvoj imunitniho systemu…v te vane taky nejsi tyden ze…chripkova horecka je nepretrzita po delsi dobu…vana je treba na pul hodky…coz pry diteti neublizi (nase dite je uplne v pohode) a na konci tehu to pry porod vyvola az kdyz ma prijit (viz to ze kdyz mas posliky tak si mas dat horkou vodu…a bud je to porod a rozjede se to…nebo to jsou jen poslove a pomuze to)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
9.3.10 14:59

Já teda na horečky vůbec netrpím, spíš naopak, tak musim miminku dopřát teplíčku, ale samozřejmě přjatelným způsobem, myslím že teplá sprcha na pět minut nemůže ublížit, když mi dělá dobře a to teplo se přece k mimi nemůže ani dostat za tak kratkou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
9.3.10 15:03
Wendis píše:
Ja chřipku naštěstí neměla ale zimnice v těhu je normální, tělo je strašně náchylné a teplo předává plodu.

Tak to koukám jak blázen, mě je totiž pořád hrozný vedro. Máme tu 20°C a sedím tu plonahá a hlavně bez ponožek. Za netěhotna bych musela mít fusky dvoje, jinak bych měla zmrzlý nohy.

• Citovat
  • Upravit
20296
9.3.10 15:08
Mufina píše:
Wendis píše:
Ja chřipku naštěstí neměla ale zimnice v těhu je normální, tělo je strašně náchylné a teplo předává plodu.
Tak to koukám jak blázen, mě je totiž pořád hrozný vedro. Máme tu 20°C a sedím tu plonahá a hlavně bez ponožek. Za netěhotna bych musela mít fusky dvoje, jinak bych měla zmrzlý nohy.

jsem na tom stejně, normálně klepu kosu i pomalu ve 30 stupních a poslední měsíce doma netopím - až mažel nadává…a po venku bych nejraději chodila jen v tričku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.3.10 15:11

to ja se taky pořád potím jak blazen ale nohy mam ledové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
9.3.10 15:12

ono asi jak kdo a jak kdy. Já to mám jak na houpačce, jednou strašný vedro, za minutu zimnice, to je jako s mojí chutí, jednou bych snědla celou lednici a za pět minut vidim jidlo a je mi na zvraceni, to je asi těma hormonama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.3.10 15:13

ale tak ty si na začátku nebo ve kterém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
9.3.10 15:15

já jsem tepv ve 4 týdnů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.3.10 15:18

to ja mam už jen 5 dnu se nedivím že se tak potím,hlavně když už to každou chvili čekám tak se čím dal vic bojím jake to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
9.3.10 15:20

A vyrostlo ti hodně bříško? Nějak si totiž nedokážu představit pohyb s něčím tak korpulentním… ale na pohled je to hrozně pěknounký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.3.10 15:24

ja jsem právě malinka a byla jsem před těhu štíhla,takže mam malinke břiško ale jsem rada i tak mi dost překáží při pomyšlení že bych měla obra no nevim,nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
9.3.10 15:25

A když už máš takhle na konci těhotenství. Co myslíš že je na tom těhotenství nejhezčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.3.10 15:36

no ja ani nevim,po celou dobu těhu jsem neměla žádné těhotenské nevolnosti ani jsem nečím netrpěla,takže jsem to vlastně ani nevnímala že jsem. Ja bych asi řekla jen to že cítím jakýkoli pohyb a pohled na to jak mi jezdí nožička po břiše ja nádhera i když to trochu zabolí,ale co je nejhezčí to posoudit nemužu kařdá to prožívá jinak mě se strašně líbí ty pohyby a jak má škytavku,dělalo mi jen problem když ještě nebyla sesunutá že se mi špatně dýchalo a tlačila na žebra ale ted už je to vše v pohodě,jen ti posličci mě začínají trápit. A vubec nejkrásnější to bude až ji po porodu budu držet v náručí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
9.3.10 15:41

a z porodu nemáš trošku strach? Já teď zatím nato nemyslím, není ještě důvod, ale asije to náročný, podle toho co všichni vypráví. A ty když máš termín za 5 dní… ale stejně nato všechno asi zapomeneš až bude dítě na světě a zdravé a bude u tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí