Koupání a mazání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
4.6.13 10:53

Mažu kokosovým olejem malou i sebe. Nemůžu si ho vynachválit. Vždy voní jako kokosáček:) Sklenice má asi 5OOg za 22Okč a máme to skoro na pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
4.6.13 11:22

Ja mažu ako @Nainuva a spokojnosť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
4.6.13 14:16

Tak ja nemazu skoro vubec :oops: Navic Mudr. mi rikala, ze pokud maji dobrou kuzi, ze mazat zbytecne nemam, pac se tou kuzi dostava ta „chemie“ do tela to teda plati predevsim u novorozencu, tak nevim je mi jasny, ze co doktor to nazor, ale jinak my davame do koupele olejiky a pak maji tu kuzi hezky promastenou a to ani ne kazdy den. Na mazani nebyla ani jedna z nich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
14.7.13 23:18

Já ho jako novorozence koupala jednou týdně a mazala slunečnicovým olejem z lékárny a přestala jsem s tím nějak když mu byly tři měsíce a od té doby ho nemažu vůbec, jen na noc rybilku na zadek. Kůži má dobrou, nikde se neloupe ani nepne, tak mi to mazání přijde zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.7.13 13:22

@erenza Od kdy jsi prosím začala koupat mimčo častěji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
15.7.13 22:25
@Svistice píše:
@erenza Od kdy jsi prosím začala koupat mimčo častěji?

No já Ti ani nevím, asi od tří měsíců, na dvakrát týdně. Ale nepoužívám žádné mýdlo, nebo šampon, jen napustím teplou vodu do vaničky a opláchnu mu tím i vlásky. Zatím nejsou čistidla potřeba, dokud neleze a nešpiní se. Jinak prdelku mu ale myju mycím gelem od Nivei, to zase jo, zabrání to opruzeninám, jinak ale jenom čistá voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
1.7.15 23:00

Ahoj, asi trochu blbý dotaz… doteď abych nemusela mazat dítě po koupání jsem jí mazala během koupání olejem… teda spíš jsme tak od konce šestinědělí sprchovaly, a občas šamponem vlasy, šampon už nepoužíváme zase a vracíme se k normálnímu koupání, plave točí se tam, všechno dobrý, jen má pak od toho oleje zase mastný vlasy… kdybych koupila nějákou koupel nejlépe od babylove, nebo babydream, pokud obsahují olej, nebude taky už pak potřeba mazat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
1.7.15 23:09

@Gosi a je nutny ji porad mazat, ma nejakou sussi pokozku?? ja malyho nemazu skoro vubec akorat zadecek parkrat denne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
1.7.15 23:12
@Kriss Tina píše:
@Gosi a je nutny ji porad mazat, ma nejakou sussi pokozku?? ja malyho nemazu skoro vubec akorat zadecek parkrat denne :nevim:

máme tvrdou vodu, proto tam dávám olej, moc se mi jí mazat nechce právě… ale i pro sebe mám sprchovej olej, ale vlastní výroby, ale ten na ni zkoušet nebudu… 8) zase teda jsme mazaly zadeček tak třikrát za 7 měsíců, pokud něco tak jednou za tejden dva to prosypem pudrem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
1.7.15 23:54

@Gosi Máme taky dost tvrdou vodu a syna nemažu ničím, jen v zimě obličej. Ale hodně kamarádek si chválí měsíčkovou koupel od Weledy, dá se pár kapek do koupele a nemusíš už mazat pokožku, hezky to voní a není to mastné. Já jsem ji taky měla, bohužel je syn na Weledu alergický, takže nepoužíváme, ale spoustě dětí vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
2.7.15 00:48

@Hoa Mai jo, díky… weledu myslím měli v porodnici jako koupel a i pak malou sestřička namazala olejem, tak pak jsem jen kapala olej a efekt to mělo stejnej až teď na ty vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
2.7.15 07:05

Nebo Linola. Tu jsme pouzivali a super. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
2.7.15 08:14

@Jarr v tý se malá taky párkrát koupala, ale až po koupení jsem si přečetla z čeho je… a nejsem moc fanda minerálních olejú, ale asi pomáhá, jsem jí pak víc využila na svůj ekzem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
2.7.15 08:27

@Gosi jestli vám vyhovovala, tak zkus a uvidíš. Já jsem v tom koupala asi týden novorozence, takže měl ve vodě i hlavu a nepřišlo mi, že by měl mastné vlasy, ani vanu jsem neměla mastnou. Takže to by bylo ok, jen syn nesnese ten měsíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí