Koupání půlročního miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Obe moje deti taky v tomhle veku radily na brisku
normalne ho dej na to lehatko na brisko, ty vody ne tolik aby nemel vodu az na lehatku v miste hlavy, on si bude cakat rucickama..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
dceři bude 10m a stále leží na zádech ve vaně
občas má tendence se přetočit na bříško, ale to jí ve vaně nedovoluju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medičkaa já jsem asi vyjimka ale obe deti jsem koupala od cca 4 týdnu tak že jsem napustila plnou vanu do ktere jsem si lehla a ditko jsem si položila na sebe…byl to takový program když bylo vzhuru klidne i pulhodinky jsme se tak koupali.i jsem ve vane kojila a tak… takový relax. a koupeme se spolu doted i když už je detem 6 a 1 rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@axelina
jé to musí být úžasné, taky bych to dělala a strašně ráda ale nemáme vanu… máme hluboký sprcháč, do kterého se prcek vleze krásně ale já už bohužel ne…
ale díky za tip
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupání půlročního dítěte
Maminky, jak koupete půlroční děťátko??
- Každý den / ob den / jednou týdně?
- Jak dlouho koupete?
- Myjete dětským mýdlem / jen vodou / něčím jiným?
- Jak často myjete vlásky šamponem?

- Citovat
- Upravit
Mám skoro 5M a kvůli režimu koupu denně ve velké vane. Používám Oncle mycí gel na tělo a vlasy taky denně. Jak je cely oslintany za ten den, tak mám pocit, že je takový ulepeny
a koupu podle toho jak dlouho ho to baví, ale většinou minimálně 10 minut ve vane je…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme obrovskou rohovou vanu tak jsme to dělali tak že jsme do vany dali malou vaničku a do té lehátko byla tam. A doted se koupe v malé vaničce která je v té obrovské vaně. zatím to funguje. Ale předpokládám že tak kolem 3 až 4 let ji pomalu začnu zvykat na sprchování.
- Citovat
- Upravit
Ve vaničce z IKEA, i když se tam tak tak vejde, jednou rukou držím, druhou myju. Koupeme už každý den, má to jako večerní rituál před spaním. A koupeme pouze ve vodě bez mýdla žínkou nebo houbou. Vlásky nemá, takže to neřešíme.
Pak masáž olejem, mlíko a chrní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Půlroční jsem koupala obden. Do koupele olej od Weledy, vlasy měl až tak v roce, tak to jsem neřešila. Mazali jsme taky mesíčkovou Weledou. Měli jsme vaničku Schnugle už od prvních dní a teď ji schovávám na druhé dítě, protože jsme s ní fakt spokojení. V půl roce se už cachtal třeba čtvrt hodiny i dýl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupu obden v kybliku. Kapnu tam mycí olej. Pak už ji po koupani nemusim mazat. Vlasy nemyju. Skoro žádný nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
- Jak dlouho koupete?
- každý den, baví ho to
- dokud ho to baví
- převážně jen vodou, občas dám do vody olej nebo to, co zrovna doma máme pro starší děti
- nárazově, nepravidelně
Proč se na takovou blbost ptáš anonymně, to je zase nějaký průzkum trhu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V te dobe tak 3× tydne jen vodou, jinak omyvani zinkou. Vlasy taky jen vodou. Koupel tak 5 minut. Prevence ekzemu, kuzi ma krasnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
- Jak dlouho koupete?
Myla jsem co tři dny. Jak dlouho už nevím 10-15minut, ona kopala nohama, měla to ráda. My jsme biodermou olejem. A vlásky vodou pokaždé a šamponem tak jednou za 10 dní. Byla plešatá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova píše:
Máme obrovskou rohovou vanu tak jsme to dělali tak že jsme do vany dali malou vaničku a do té lehátko byla tam. A doted se koupe v malé vaničce která je v té obrovské vaně. zatím to funguje. Ale předpokládám že tak kolem 3 až 4 let ji pomalu začnu zvykat na sprchování.
Sprchování jsme zvládli už určitě před druhým rokem, snad v 18m. Ale v ikea jsme pořídili protiskluzovou podložku, to bylo super. Neklouzalo ji to a stála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
měli jsme tohle