Koupě televize - polovina na splátky

100
27.12.15 20:25

koupě televize polovina na splatky

Dobrý den,, měla bych na Vás otázku, zda se da koupit televize a polovina zaplatit za hotove a polovina na splátky? př. koupě televize za 8000kč -4000kč zaplatit hotově a 4000kč na splátky v tescu?? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
27.12.15 20:26

Známý to tak měl, ale přeplatil dost i tak, nechápu proč si někdo musí kupovat tak drahou televizi když na ní nemá… v životě jsem neměla nic na splátky ani žádnou půjčku, raději jsem si měsíc, dva, počkala… slevy ti neutečou neboj :kytka:

• Citovat
  • Upravit
56312
27.12.15 20:42

Jde všechno, můžeš si ji koupit na splátky celou, otázka pak je, kolik přeplatíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
27.12.15 20:47

No bývají akce 0% navýšení, úvěry jdou obvykle od 2-3000kč, takže to není problém otázka jestli teď něco takového bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
27.12.15 20:57

Těsně před vánocema jsem kupovala troubu s nulovým navýšením, takže mě přijde stejně, jak za hotové. Jen je potřeba si zjistit, jestli daná prodejna poskytuje prodej na splátky. V globusu ne, to vím na 100%.

• Citovat
  • Upravit
2539
27.12.15 21:52

Dělat takovéhle blbosti kvůli televizi? Opravdu bez ní nemůžete žít pár měsíců, než si našetříte zbytek? Pravděpodobně to, ale asi jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
28.12.15 08:35

Našetřila bych si a koupila za hotové nejlépe jak to jen jde. Vyhledávejte vhodné prodeje, třeba Datart má oddíl výprodeje atd. Já osobně jsem bez televize již druhým rokem a k mému údivu je mi to úplně šumák. A to jsem si myslela, že jsem závislá a budu zřejmě šílet. Jenže se nestalo vůbec nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
28.12.15 08:37
@Monika Nika píše:
Dobrý den,, měla bych na Vás otázku, zda se da koupit televize a polovina zaplatit za hotove a polovina na splátky?

Nebo si ji kupte na polovinu se sousedy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.15 09:01
@Monika Nika píše:
Dobrý den,, měla bych na Vás otázku, zda se da koupit televize a polovina zaplatit za hotove a polovina na splátky? př. koupě televize za 8000kč -4000kč zaplatit hotově a 4000kč na splátky v tescu?? Děkuji za odpovědi

dá a když se vejdeš do pár splátek, je to i bezúročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel