Koupili byste si bazarovou postel?

3347
20.2.14 08:25

koupili byste si bazarovou postel??

Ahoj holky,
U nás doma vznikl problém! Máme starší čalouněnou postel z které teď začli lézt péra! Chci koupit novou.
Chlap nechce! Stavíme, že prý to ještě rok dva vydržíme. Mám problémy se zády, spí s námi na ni i děti.
Já s ním nesouhlasím! Protože jsme se nedohodli na postel mi peníze nepřidá! Já sama můžu dát 15tis. Chci obyčejnou postel z masivu. Na internetu jsem našla i za pět ale bojím se kvaĺity! Tak mě napadlo koupit ji v bazaru (samozřejmě jen postel bez matrací) měli tam pěkné i za dva tisíce a opravdu pevné! Chlap mi na to řekl že nebude spát v postely po někom! Vadilo by vám to? Popřípadě nějaké tipy postele které máte ozkoušené!! Do těch peněz co mám k dispozici. Rozměr 180×200 nebo 200×200. Raději ten větší!! Vím že
15tis není moc.
Díky za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3347
20.2.14 08:27

Jo a potřebuji se do té částky vlézt i s matracema! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
20.2.14 08:27

Taky máme postel od sousedky, dřevěný rám, matraci jsme kupovali svou, a problém nám to nedělá… do čalouněné z bazaru bych nešla, ale takle klidně, dá se to umýt a klidně přejet šetrnou desinfekcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.2.14 08:29

Pokud ti na to chlap nepřidá tak si kup jen pro sebe jednolůžko (event. takový to mezi jednolůžkem a manželskou) a on ať to doklepe na té staré, tuhle pak dáš děcku do pokojíku, až povyroste.

Jinak mně by teda použitá postel (rám) nevadila, osavuješ to a hotovo. Matraci samozřejmě novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.2.14 08:29

@Vrtul rám bych koupila, matrace ale jasně nové..Problém bych v tom neviděla - ale já bych pořídila omyvatelnou, né čalouněnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
20.2.14 08:30

@Krkael ha ha to bych ho dostala ;-) ale nám by se sem teď nevešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
20.2.14 08:31

Čalouněnou né, už nikdy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.2.14 08:33

Pokud to bude omyvatelné, tak proč ne. Čalouněnou jedině od někoho, koho znám (třeba gauč budeme mít dočasně od nich). Matrace každopádně nové, však jsi to sama psala. A sehnat se podle mě dá. My za devět našli vyvýšené dvoulůžko s úložnými prostory dole. Chce to jen hledat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.2.14 08:34

@Vrtul mmchdm, za 15 tis koupíš v pohodě i novou :think: my s ex kupovali dřevo - rám 4 tis, rošty 3 tis, 2 matrace, každá 3 tis. Takže úplně v pohodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
20.2.14 08:35

@Kakika můžeš mi dát odkaz? Já právě nevím, všude píšou masiv ale věř jim že!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.2.14 08:37

Ja kupovala v IKEI. Ram stal cca 5t (ma to i supliky) a matrace s rostama vysli taky tak nejak kolem 5. Vim, Ikea neni extra kvalita, ale zatim je postel v pohode a nevrze a spi se mi na ni dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.2.14 08:38

My kupovali i novou za tech 15tisic (no možná to bylo o trochu víc, už si přesně nepamatuju). Rám i s rošty asi za deset a matrace (máme jednu velkou) stala pět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
20.2.14 08:39

Nedávno jsme kupovali metrace. Konkrétně tyhle a jsou super http://www.levnematrace.eu/…u-penou.html a za ty peníze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.2.14 08:40

@Vrtul my jí kupovali přes aukro právě bazarovou. To je o štěstí. No, masiv…je masiv a masiv. Třeba borovice je dost měkká, ale zase je levná. To si vyber :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
20.2.14 08:44

Za 15K seženeš i novou kompletně. Ikea se dost polepšila, taky jsme měli od nich postel a nevrzala ani když jsme se jí zbavovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák