Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
U nás doma vznikl problém! Máme starší čalouněnou postel z které teď začli lézt péra! Chci koupit novou.
Chlap nechce! Stavíme, že prý to ještě rok dva vydržíme. Mám problémy se zády, spí s námi na ni i děti.
Já s ním nesouhlasím! Protože jsme se nedohodli na postel mi peníze nepřidá! Já sama můžu dát 15tis. Chci obyčejnou postel z masivu. Na internetu jsem našla i za pět ale bojím se kvaĺity! Tak mě napadlo koupit ji v bazaru (samozřejmě jen postel bez matrací) měli tam pěkné i za dva tisíce a opravdu pevné! Chlap mi na to řekl že nebude spát v postely po někom! Vadilo by vám to? Popřípadě nějaké tipy postele které máte ozkoušené!! Do těch peněz co mám k dispozici. Rozměr 180×200 nebo 200×200. Raději ten větší!! Vím že
15tis není moc.
Díky za tipy!
Taky máme postel od sousedky, dřevěný rám, matraci jsme kupovali svou, a problém nám to nedělá… do čalouněné z bazaru bych nešla, ale takle klidně, dá se to umýt a klidně přejet šetrnou desinfekcí
Pokud ti na to chlap nepřidá tak si kup jen pro sebe jednolůžko (event. takový to mezi jednolůžkem a manželskou) a on ať to doklepe na té staré, tuhle pak dáš děcku do pokojíku, až povyroste.
Jinak mně by teda použitá postel (rám) nevadila, osavuješ to a hotovo. Matraci samozřejmě novou.
@Vrtul rám bych koupila, matrace ale jasně nové..Problém bych v tom neviděla - ale já bych pořídila omyvatelnou, né čalouněnou.
@Krkael ha ha to bych ho dostala
ale nám by se sem teď nevešli.
Pokud to bude omyvatelné, tak proč ne. Čalouněnou jedině od někoho, koho znám (třeba gauč budeme mít dočasně od nich). Matrace každopádně nové, však jsi to sama psala. A sehnat se podle mě dá. My za devět našli vyvýšené dvoulůžko s úložnými prostory dole. Chce to jen hledat ![]()
@Vrtul mmchdm, za 15 tis koupíš v pohodě i novou
my s ex kupovali dřevo - rám 4 tis, rošty 3 tis, 2 matrace, každá 3 tis. Takže úplně v pohodě ![]()
@Kakika můžeš mi dát odkaz? Já právě nevím, všude píšou masiv ale věř jim že!
Ja kupovala v IKEI. Ram stal cca 5t (ma to i supliky) a matrace s rostama vysli taky tak nejak kolem 5. Vim, Ikea neni extra kvalita, ale zatim je postel v pohode a nevrze a spi se mi na ni dobre…
My kupovali i novou za tech 15tisic (no možná to bylo o trochu víc, už si přesně nepamatuju). Rám i s rošty asi za deset a matrace (máme jednu velkou) stala pět.
Nedávno jsme kupovali metrace. Konkrétně tyhle a jsou super http://www.levnematrace.eu/…u-penou.html a za ty peníze ![]()
@Vrtul my jí kupovali přes aukro právě bazarovou. To je o štěstí. No, masiv…je masiv a masiv. Třeba borovice je dost měkká, ale zase je levná. To si vyber ![]()
Za 15K seženeš i novou kompletně. Ikea se dost polepšila, taky jsme měli od nich postel a nevrzala ani když jsme se jí zbavovali.