Koupit zrcadlovku teď, nebo počkat?

Anonymní
8.10.14 20:07

Koupit teď nebo počkat?

Ahoj holky (omluva za anonym)
jdu k vám pro netradiční radu..celý rok jsem šetřila abych manželovi udělala
radost k vánocům a koupila mu jeho vysněnou zrcadlovku.. už na ní mám, jen se chci poradit..koupili byste teď nebo si myslíte že budou ještě před vánoci zlevňovat?? :think: :nevim: Teď se její cena pohybuje okolo 10500,– samozřejmě kdybych mohla něco málo ušetřit tak bych to přivítala 8) Máte někdo zkušenosti??? Vyplatí se počkat?? Na výprodejové povánoční slevy čekat nechci určitě, chci aby ji měl prostě 24.12.pod stromečkem. Naprosto to netuší a já chci prostě udělat radost :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4918
8.10.14 20:09

Já bych počkala, za nynější cenu ji zřejmě koupíš vždycky a nějaké akce před vánoci určitě budou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
8.10.14 20:09

Počkala bych :-) Času je dost :-)

• Citovat
  • Upravit
72725
8.10.14 20:10
@Anonymní píše:
Ahoj holky (omluva za anonym)
jdu k vám pro netradiční radu..celý rok jsem šetřila abych manželovi udělala
radost k vánocům a koupila mu jeho vysněnou zrcadlovku.. už na ní mám, jen se chci poradit..koupili byste teď nebo si myslíte že budou ještě před vánoci zlevňovat?? :think: :nevim: Teď se její cena pohybuje okolo 10500,– samozřejmě kdybych mohla něco málo ušetřit tak bych to přivítala 8) Máte někdo zkušenosti??? Vyplatí se počkat?? Na výprodejové povánoční slevy čekat nechci určitě, chci aby ji měl prostě 24.12.pod stromečkem. Naprosto to netuší a já chci prostě udělat radost :andel:

před vánocema se zlevňovat určitě nebude, ale po vánocích rozhodně.. daruj mu poukázku, ať si po vánocích vybere :palec: a uvidíš, že rozhodně bude mít radost.. Nebo, jestli ji musí mít přímo pod stromek, kup ji teď. Čim blíž k vánocům, tím dražší fotáky bývaj - akce jsou jen naoko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.10.14 20:13

Ja bych se zblaznila mit takovy darek doma tak dlouho. Bych se tesila vic nez obdarovany :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.10.14 20:14

A jinak pokud o tom vazne nevi a nejste dohodnuti na nakupech ve slevach po vanocich tak na to kasli a dej pod stromecek za tu radost, prekvapeni ( u nas doma i slzy ) tech par stovek nestoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.14 20:21

@Šarlota4 nooo letos se těším na vánoce jak malý dítě…jsem těhotná, plná emocí už teď :mrgreen: ;) opravdu o tom neví a chci mu to dát pod stromeček.. naší malé mám vymyšlený taky bezva dárek co si přeje :srdce: :srdce: letos prostě chci dělat jen radost a je mi jedno co dostanu já :mrgreen: příští tři roky nenašetřím zas na nic na rodičáku :lol: asi vydržím aspon do listopadu, když se to nehne..koupím ať mám klid a dárek doma :palec:

• Citovat
  • Upravit
2204
8.10.14 20:21

Zdražovat se nebude, zlevňovat ovšem také ne, ale mohla by být v nějaké akci s brašnou, kartou nebo podobně. Ani v lednu bych nějaké slevy nečekal, to není sezónní zboží a marže jsou už tak na něm malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
8.10.14 20:22

Zbytečně poběží záruční doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.14 20:24

@dalimil právě že v akci s brašnou a paměťovkou maji právě teď :think:
@blecha72 tak my máme stejně smůlu že se nám všechno rozbije měsíc po záruce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
8.10.14 20:27
@dalimil píše:
Zdražovat se nebude, zlevňovat ovšem také ne, ale mohla by být v nějaké akci s brašnou, kartou nebo podobně. Ani v lednu bych nějaké slevy nečekal, to není sezónní zboží a marže jsou už tak na něm malé.

v lednu jsou velké slevy na foťáky.. kupuju je po vánocích každý rok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2381
8.10.14 20:31

Žádnou extra slevu před Vánoci bych na zrcadlovku nečekala, zvlášť když je to takhle nižší cenová kategorie. Jestli už teď je s nějakým dárečkem, brala bych to. Focení je drahý koníček a ceny zrcadlovek a příslušenství se plus mínus pořád drží na stejné úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
8.10.14 20:38

Já bych koupila až trochu později. Né kvůli slevám, ale kvůli záruce. Už běží a přitom by foták ležel bez využití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
8.10.14 20:48

Presne tak, vydrz kvuli zaruce, bude potreba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
8.10.14 21:21
@martina.se píše:
v lednu jsou velké slevy na foťáky.. kupuju je po vánocích každý rok :think:

to mi tedy nikdy moc nepřišlo, ale letos to je aktuální, tak to budu tedy sledovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák