Kouříte příležitostně trávu?

Anonymní
7.7.16 10:00

Kouříte příležitostně trávu?

Ahoj, omlouvám se za anonym, ale vím, že je to trapný dotaz, tak se stydím :oops: :D
Zajímalo by mě, jestli i jako maminy kouříte občas trávu, když jste třeba někde na festivalu, na oslavě,…
Jedeme příští víkend na velkou akci a vím, že kamarádi s sebou potáhnou trávu. Já jí dřív kouřila příležitostně, když jsme ještě neměli děti, ale teď mi to přijde divný, že já jako máma budu hulit :mrgreen: Ale dala bych si.
Jak to máte vy? Děkuju za odpovědi :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
619
7.7.16 10:02

Ne 8o Nikdy jsem ani nekourila, ale to asi nechceš slyšet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
7.7.16 10:03

Nedavam. Ale pokud sebou nebudes mit deti, tak si dej, pokud budes mit deti tak bys byla pekne blba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.7.16 10:05

Kdysi dávno jsem jí vyzkoušela. Nijak mě to neoslovilo, takže ani nyní, když mi někdo nabídne, tak si nedám. Jinak se považuju za veeelmi svátečního kuřáka, ikdyž tuhle mi zrovna došlo, že jsem neměla cigaretu asi tak čtyři roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
7.7.16 10:06

Pokud „vystřízlivíš“, než si vyzvedneš děti, tak bych neviděla problém. S dětmi nikdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.7.16 10:07

Ne, nikdy. Ale já ani nepiju, takže jsem na tohle přísná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.7.16 10:07

Ano, kouřím příležitostně trávu. Bohužel úplně nechtěně a pasivně. Ale od dob, kdy se to stalo snad normálním a lidi nosí brko jako cigáro, tak není nic mimořádnýho, že na ulici si pěkně dáchnu. Je to nechutný, vadí mi to, ale když oni si přijdou tááák svobodní asi :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.7.16 10:08

V životě jsem marjánu neměla ani v ruce, natož v puse.
A z toho smradu se mi dělá blbě. :poblion:

Příspěvek upraven 07.07.16 v 10:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
7.7.16 10:08
@KPKristy píše:
Ano, kouřím příležitostně trávu. Bohužel úplně nechtěně a pasivně. Ale od dob, kdy se to stalo snad normálním a lidi nosí brko jako cigáro, tak není nic mimořádnýho, že na ulici si pěkně dáchnu. Je to nechutný, vadí mi to, ale když oni si přijdou tááák svobodní asi :zed: :poblion:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.16 10:10

Anonymně, nevím, kdo tu kouká a kdo mě zná osobně pod nickem ;)
Ano, dám si, tak dvakrát do roka, vždy když je dítě bezpečně „uklizené“ u babičky nebo když jedu na festival (a dítě je v péči tatínka).
Někdo popije, já pokouřím. Nevidím na tom nic dramatického, nikdy by mě nenapadlo si zahulit, když mám u sebe dítko. A vzhledem k četnosti mého hulení se nedá ani mluvit o závislosti, takže s tím žádný morální problém nemám.
anonymní M

• Citovat
  • Upravit
47759
7.7.16 10:11

V pubertě jsem to zkoušela, neoslovilo mě to a jsem za to ráda. Pokud budeš bez dětí, tak proč si nedat, když to nebudeš přehánět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
7.7.16 10:11

Nekouřím, v životě jsem nekouřila a ani potom s dětmi nebudu kouřit trávu. Přijde mi šílené, jaká samozřejmost se z trávy dělá. Dneska už kouří kde kdo a nikdo se nad tím nepozastaví. Znám jednu, co si zapálí i když má u sebe dítě :poblion: Je to návyková látka a pokud bez toho někdo nedokáže být a bavit se bez toho, měl by se trochu zamyslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.7.16 10:14

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101599
7.7.16 10:15

@Narovnako Tak v tom pripade by se mel zamyslet kazdy kdo pije alkohol a kouri cigara a stat, ze na tom rejzuje na dani… a to pisu jako absolutni nekurak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
7.7.16 10:20

Dřív, když byl syn na víkend pryč, jsem si klidně dala. Ale taky jsem k tomu dost pila. :oops: Teď už bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová