Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Víte někdo o nějakých kvalitních zamykacích zarážkách na kolo u auta? Ideálně takové, jak se používají u letadel, ale na řetězu a zamykací.
@Roker píše:
Cihla na cementovou maltu
Potřebuju přenosnou verzi, kterou lze ukotvit pomocí řetězu k nejbližšímu sloupu ![]()
Kolo u auta zamykat k kandelabru?
Mozna si nech opravit rucni brzdu ![]()
Obvykle staci (u dieselu urcite) zaradit nejpomalejsi stupen, zpravidla rychlost 1, a zatahnout rucni brzdu ![]()
@Roker píše:
Kolo u auta zamykat k kandelabru?Mozna si nech opravit rucni brzdu
Obvykle staci (u dieselu urcite) zaradit nejpomalejsi stupen, zpravidla rychlost 1, a zatahnout rucni brzdu
Možná čti dotaz a nedomýšlej si to po svém. Ptám se na zajištění auta proti odjezdu, nezajímá mě ručka ani nic jiného, jedná se o rovinu, jestli je tam ručka nebo ne, je mi šumák. Co je kandelábr netuším a bohužel na samotné kolo sáhnout taky nemohu (že bych na něj přímo instalovala zámek).
Pokud jde jen o zamezení rozjetí auta, tak asi jedině toto: http://www.ekatalog-autodily.cz/…-kovovy.html
Dělá se i plastová verze (ale dělá seto snad jen pro nákladní auta) řetěz protáhnout uchem pak kolem lampy a sepnout visacím zámkem.
Pro omezení krádeže auta se prodávaj botičky, jako používá policie.
@kafemlejnek píše:
Pokud jde jen o zamezení rozjetí auta, tak asi jedině toto: http://www.ekatalog-autodily.cz/…-kovovy.html
Dělá se i plastová verze (ale dělá seto snad jen pro nákladní auta) řetěz protáhnout uchem pak kolem lampy a sepnout visacím zámkem.Pro omezení krádeže auta se prodávaj botičky, jako používá policie.
Děkuji moc ![]()
Cihla nebo dreveny klin nestaci?
Co je kandelabr odpovi streco google
@Roker píše:
Cihla nebo dreveny klin nestaci?Co je kandelabr odpovi streco google
Naprosto záměrně se v úvodu ptám na zamykací verzi, tedy takovou, kterou (jako třeba cihlu nebo dřevěný klín) nemůže kdokoliv vzít a dát pryč…
@Roker zkrátka potřebuju „botičku“, která ale nebude botičkou, ale bude plnit její funkci - auto bude zabržděné dokud to někdo neodemkne, ale na kolo se fakticky nesáhne. Viděla jsem to třeba u letadel, ale ty to mají myslím bez zámku a i tak nevím moc kde se to kupuje.