Kouříte příležitostně trávu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4749
7.7.16 11:27
@pastick píše:
Pokud stavíš na stejnou rovinu dát si pivo a vykouřit jointa, tak se fakt nemáme o čem bavit. A nevěřím tomu, že tam bude na fesťáku pít hroznovou mattonku a k tomu si zahulí.

vidéš a o tom to je, chlast - i pivo, to je normání, protože je to normální a běžné ve většinové společnosti, přitom málkdo si na festáku dá to pivo jedno, že..a dá si ho jen jenom na tom festáku - příležitostně. takže moralizujete nad tím, že dát si jednou do roka jointa někde na festáku, ale pít piva je v pohodě, ano, to je to totož běžné a povolené. pokud pominu zhulence, neznám moc lidí, kteří by si jointa dávali vyloženě často, spíš příležitostně. ale lidi co běžně konzumují alkohol, ano, ale to je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.7.16 11:29

@astoret ano protože na tebe a tvého chlapa to nepusobí, a nejde to na něm poznat, tak to je super..( doufám že se i cítí že to s ním nic nedělá a třeba neřídí a tak )
Jenomže na příležitostné huliče to muže pusobit jinak, právě protože to je jednou za čas, nikdy nevíš co s tebou jedno brko udělá..
ale z jednoho piva se člověk fakt neopije, nepoblije a to ani z jedné cigarety.

• Citovat
  • Upravit
3230
7.7.16 11:31

Trávu jsem kouřila v pubertě. Potom jsem už na to neměla čas ani náladu jak jsem chodila do práce. Ale pokud Tě to potěší tak mohe mamka si ji zakouřila občas na migrénu :lol: a to je matka 3 dětí :mrgreen:
Jinak po trávě jsem byla vždycky v pohodě narozdil třeba od alkoholu. Takže je to jako kdyby ses ptala zda se někdy nějaká maminka opila :) Ale to víš sama jaké způsobuje „stavy“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
7.7.16 11:32
@smurfka píše:
@astoret tak mě stačí už to, že to dělá doma..to musí být puch jak od ropuch a za sousedy bych vás nechtěla..a to že to uvidí dítě a přijde mu to normální je ještě horší..
ale vaše věc, váš život, vaše výchova.. :nevim:

doma to fakt nedělá a budeš si divit, když si ubalíš málo, jen tak trošku, nesmrdí to ani tolik jako běžná cigareta.

každopádně, doufám, že si před dítětem nikdy nedáte ani sklenku čehokoliv, bacha na to, uvidí to a za pár let si bude dávat taky :)

nenormální je kouřit před dětma, i když se nekouří doma, nenormální je konzumovat alkohol, to vše se běžně děje a bere se to jako normální, není to o nic horší než si dát párkrát do roka bokem pár pávů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
7.7.16 11:33

To je diskuze, panečku.
Doporučuji, tuto diskuzi vyrtisknout, dát do obálky a za dvacet let vytáhnout a přečíst.
Pak porovnejte svůj názor tady napsaný s tím, jak se bude tráva vnímat tou dobou ve společnosti.

A k otázce zakladatelky - pokud máš vyzkoušeno, že potom nepůjdeš skočit z balkonu (stává se), neošustíš každýho chlapa kolem (stává se), nestratíš nad sebou kontrolu nebo nebudeš potom muset řídit (policisté rádi kontrolují na zbytky v potu) tak je to tvoje věc a vztahuje se na ni moje oblíbená věta:,,Ať si každý dělaá co chce, ale je připravený za to nést následky."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
7.7.16 11:34

Taky nějak nechápu proč s tou trávou všichni tak nadělají :roll: já teda nehulím skoro vůbec, jednou do roka si dám jednoho prda abych zjistila že mi to nechutná :mrgreen: ale fakt stav po hulení mi přijde přijatelnější než když se někdo ožere do němoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
7.7.16 11:34
@Mar__tanka1983 píše:
já to tak třeba dělala :nevim: a nebyla jsem jediná. Prostě je to kus od kusu.

V tomle případě, pokud je to abstinent, bych ještě trochu pochopila debatu tráva vs. pivo. Ale většina v mém okolí zdárně chlastá a do toho hulí, to fakt jdou mimo mě kecy o srovnávání jointa s pivem - když jedou v obojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
7.7.16 11:36
@Mexie píše:
Trávu jsem kouřila v pubertě. Potom jsem už na to neměla čas ani náladu jak jsem chodila do práce. Ale pokud Tě to potěší tak mohe mamka si ji zakouřila občas na migrénu :lol: a to je matka 3 dětí :mrgreen:
Jinak po trávě jsem byla vždycky v pohodě narozdil třeba od alkoholu. Takže je to jako kdyby ses ptala zda se někdy nějaká maminka opila :) Ale to víš sama jaké způsobuje „stavy“ :)

moje máma taky si občas dává na migrenu a docela ji to pomáhá, dokonce jí to řekla i doktorka tak jako bokem :) asi pochopila, že se z mamky nestane drogově závislý. třeba moje máma huliče nesnáší, pochop, ty mladý lidi, ze kterých je to cítit na míle daleko a na kterýcj he to vidět na první pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
7.7.16 11:36

Já teda čumím, kolik lidí to tady schvaluje. Mně nepřijde zcela normální, užívat návykové a omamné látky. A je jedno, jestli cigarety, alkohol, nebo marihuanu či LSD. Jestli je to matka nebo svobodná, náctiletá či dospělá… na to taky nesejde. Nestačím se divit, kam ten svět spěje. Hnus. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.7.16 11:38

@astoret děkuji..já za sebe budu raději když si mé dítě dá občas pivo nebo víno, než brko..( když to vezmem do extremu, raději když bude ochlasta než feták )..

• Citovat
  • Upravit
12154
7.7.16 11:38
@KPKristy píše:
Ano, kouřím příležitostně trávu. Bohužel úplně nechtěně a pasivně. Ale od dob, kdy se to stalo snad normálním a lidi nosí brko jako cigáro, tak není nic mimořádnýho, že na ulici si pěkně dáchnu. Je to nechutný, vadí mi to, ale když oni si přijdou tááák svobodní asi :zed: :poblion:

Tak jestli se počítá i toto nechtěné šňupnutí, tak ano - jsem nucena si občas šňupnout…
:poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
7.7.16 11:40

Nejsem maminka, ale trávu nekouřím a ani jsem ji nezkoušela jako bezdětná. Fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
7.7.16 11:41
@smurfka píše:
asi proto, že tu nebude zas tolik fetek.. :roll: :nevim: to když už dělají puboši, ale ne matky od rodin.

Naprostý souhlas. Jsem se zase vytočila, při pohledu na tuhle diskuzi. Že já sem lezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.16 11:46

Samozřejmě děti s sebou mít nebudeme, to je jasný.
Před dětmi vůbec!!!To fakt ne!
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
4749
7.7.16 11:47
@smurfka píše:
@astoret děkuji..já za sebe budu raději když si mé dítě dá občas pivo nebo víno, než brko..( když to vezmem do extremu, raději když bude ochlasta než feták )..

když to veuzmeš do extremu, alkohol mnohdy bývá horší závislost na alkoholu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová